SYARAT LAN KETENTUAN

Pengakses Panjebarsemangat.co.id utamané pemilik ID ing situs iki diajap maca syarat lan ketentuan iki kanthi teliti. Kanthi mengakses ndhaftar minangka pemilik ID ing situs iki, panjenengan dianggep wis setuju karo syarat lan ketentuan ing ngisor iki. Syarat lan ketentuan bisa sawayah-wayah owah tanpa awèh weruh sadurungé. Saben owah-owahan bakal langsung dilebokaké ing syarat lan ketentuan ing situs iki.

Panjebarsemangat.co.id diterbitaké PT Pancaran Semangat Jaya kanthi hak cipta sing nèmplèk ing layanan iki bisa dimanfaataké anggota (ID) sing wis terintegrasi ing database kita laras karo masa aktif sing lumaku.

JAMINAN KEAMANAN

Panjebar Semangat berkomitmen nyegah dumadiné fraud secara online. PT Pancaran Semangat Jaya ngupaya nglindhungi pemilik ID kanthi nyedhiyakaké standar keamanan sing dhuwur. Kanggo wadanan keamanan, pemilik ID kudu tansah mesthèkaké wewadiné user ID lan password. Panyolongé identitas jeneng user lan password dadi tanggung jawab sawutuhé pemilik ID.

Yèn kedadéyan kacubriyan utawa duwé wadanan kanggo nyubriyani yén user ID lan / utawa password sing bersangkutan wis diweruhi pihak liya, ilang, utawa dicolong lan transaksi tanpa wewenang wis kedadéyan, pemilik account kudu menginformasikan marang PT Pancaran Semangat Jaya liwat online@Panjebarsemangat.com utawa telepon (031)5342499 (hunting).

KEAMANAN INFORMASI

PT Pancaran Semangat Jaya njupuk langkah-langkah sing diperlokaké kanggo nglindhungi keamanan transaksi lan informasi pribadi laras karo syarat lan ketentuan privacy policy sing wis ditentokaké. Yèn browser wis dikonfigurasèkaké kanthi bener, panjenengan bakal nampa pawèwèh weruh yèn informasi sing panjenengan kirim marang kita aman utawa ora aman.

Secara berkala, PT Pancaran Semangat Jaya memantau perkembangan teknologi keamanan lan enkripsi. Senajan ora ana transmisi data liwat internet sing bisa dipesthèkaké aman temenan, PT Pancaran Semangat Jaya ngupayakaké nglindhungi keamanan informasi. Senajan mengkono, PT Pancaran Semangat Jaya ora bisa njamin keamanan informasi sing ditransmisikaké pemilik account marang PT Pancaran Semangat Jaya gegandhèngan karo produk utawa layanan online PT Pancaran Semangat Jaya sing diayahi atas risiko pemilik ID.

Pemanfaatan content iki secara komersial ing sawernaning wujud marang pihak liya saliyané anggota tanpa seizin PT Pancaran Semangat Jaya minangka pemegang hak cipta bisa dikatagorikaké pelanggaran lan bisa dikenani sangsi cocog karo UU Hak Cipta lan UU HaKI. Yaiku, pidana kunjara maksimal pitung taun lan utawa dhendha maksimal Rp 5 milyar.

ISI WEB

Informasi ing situs iki mung kanggo tujuan awèh informasi. Kabèh materi ing situs iki, kalebu syarat lan ketentuan, bisa sawayah-wayah owah tanpa pawèwèh weruh sadurungé.

Situs iki uga bakal nampilaké pariwara saka pihak katelu. Isi lan link website iku dadi tanggung jawabé pihak pemasang iklan. PT Pancaran Semangat Jaya dibébasaké saka sakabèhing tuntutan marang isi lan materi iklan sing dimot.

Link ing situs liyané sajabané situs panjebarsemangat.co.id disedhiyakaké mung minangka referensi ing informasi utawa topik sing dianggep migunani kanggo pengakses lan pengunjung situs iki. PT Pancaran Semangat Jaya ora nduwèni kontrol ing isi lan materi ing situs pihak katelu. Yèn panjenengan milih kanggo mbukak link website liya ing situs iki, PT Pancaran Semangat Jaya ora awèh jaminan secara langsung utawa ora langsung ngenani situs kasebut. PT Pancaran Semangat Jaya uga ora njamin situs pihak katelu mau bébas saka masalah pelanggaran copyright, trademark, pelanggaran hak pihak liya utawa virus, sarta kontaminasi liyané.

BANTAHAN KEAMANAN

PT Pancaran Semangat Jaya bisa ora nerusaké utawa nggawé sawetara owah-owahan layanan informasi, produk, utawa jasa sing dijlèntrèhaké ing situs iki kapan waé tanpa perlu awèh weruh sadurungé. Saben informasi sing dibiwarakaké lan kalebu ing website iki lumaku ing dina lan tanggal sing ana ing situs utawa ing ingformasi sing dikarepaké.

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Bakal tumekan wektune kita leren nresnani sawijining pawongan… dudu merga pawongan mau mandheg anggone nresnani kita, nanging… kita kudu ngrumangsani yen wong iku luwih bahagia saupama kita ngeculake

Klik

PATUNG KEDHIP

Yen para maos nyilem ing laut Karibia, mula bakal nemokake panggonan iki. Iki mujudake dheretan 500 patung kang pancen sengaja diseleh ing lokasi ksb. Nanging, ujare ngakeh, aja suwe-suwe yen ndeleng patung-patung kuwi, merga bisa ngedhipake matane yen kesuwen anggone mandeng. (d/ist)***

Pethilan

Mendikbud; greget nonton film nasional isih endhek

Merga tontonan politik luwih seru!

Pilkada 2017, calon jalur per¬seorangan rontok

Merga calon saka parpol kabeh cara luwih pol

Dalan rusak ing Jatim, saben dina ana trek ceklek as-e

Saben dina uga ora ana solusi kang pas