KEBIJAKAN PRIBADI

Kanggo manfaataké situs, pengguna dijaluk kanggo awèh informasi pribadi nalika registrasi / pendhaftaran online, antara liya :

a) jeneng,

b) alamat email,

c) jenis kelamin,

d) umur,

e) panggawéyan lan sapanunggalané

Informasi sing diwènèhaké para pengguna bakal digunakaké minangka bahan evaluasi marang situs kita kanggo ngundhakaké layanan marang para anggota.

PT Pancaran Semangat Jaya njaga privacy pengakses situs sarta ora bakal mènèhaké lan nggunakaké data kasebut marang pihak katelu kanthi tujuan apa waé. Nanging, PT Pancaran Semangat Jaya berhak awèh informasi pemilik ID marang pihak berwajib yèn kedadéyan penipuan utawa tindakan sing nglanggar hukum sing lumaku ing Republik Indonesia.

Demi keamanan, PT Pancaran Semangat Jaya bisa memonitor aktivitas pengunjung situs. PT Pancaran Semangat Jaya berhak membekukan utawa mblokir pengunjung situs sing dicubriyani nyoba nindakaké konfirmasi secara acak utawa kegiyatan backing liyané. Pembekuan sing dikarepaké bisa wujud pemblokiran marang jeneng user,ip address, utawa nomor rekening.

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Bakal tumekan wektune kita leren nresnani sawijining pawongan… dudu merga pawongan mau mandheg anggone nresnani kita, nanging… kita kudu ngrumangsani yen wong iku luwih bahagia saupama kita ngeculake

Klik

PATUNG KEDHIP

Yen para maos nyilem ing laut Karibia, mula bakal nemokake panggonan iki. Iki mujudake dheretan 500 patung kang pancen sengaja diseleh ing lokasi ksb. Nanging, ujare ngakeh, aja suwe-suwe yen ndeleng patung-patung kuwi, merga bisa ngedhipake matane yen kesuwen anggone mandeng. (d/ist)***

Pethilan

Mendikbud; greget nonton film nasional isih endhek

Merga tontonan politik luwih seru!

Pilkada 2017, calon jalur per¬seorangan rontok

Merga calon saka parpol kabeh cara luwih pol

Dalan rusak ing Jatim, saben dina ana trek ceklek as-e

Saben dina uga ora ana solusi kang pas