KEBIJAKAN PRIBADI

Kanggo manfaataké situs, pengguna dijaluk kanggo awèh informasi pribadi nalika registrasi / pendhaftaran online, antara liya :

a) jeneng,

b) alamat email,

c) jenis kelamin,

d) umur,

e) panggawéyan lan sapanunggalané

Informasi sing diwènèhaké para pengguna bakal digunakaké minangka bahan evaluasi marang situs kita kanggo ngundhakaké layanan marang para anggota.

PT Pancaran Semangat Jaya njaga privacy pengakses situs sarta ora bakal mènèhaké lan nggunakaké data kasebut marang pihak katelu kanthi tujuan apa waé. Nanging, PT Pancaran Semangat Jaya berhak awèh informasi pemilik ID marang pihak berwajib yèn kedadéyan penipuan utawa tindakan sing nglanggar hukum sing lumaku ing Republik Indonesia.

Demi keamanan, PT Pancaran Semangat Jaya bisa memonitor aktivitas pengunjung situs. PT Pancaran Semangat Jaya berhak membekukan utawa mblokir pengunjung situs sing dicubriyani nyoba nindakaké konfirmasi secara acak utawa kegiyatan backing liyané. Pembekuan sing dikarepaké bisa wujud pemblokiran marang jeneng user,ip address, utawa nomor rekening.

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Akeh wong kang nindakake bab kang padha ing nalikane kowe ora. Kuwi ora ateges kowe salah.

Klik

GROJOGAN PEDHUT-

Yen grojogan umume sing mili yakuwi banyu, nanging grojogan ing Islandia iki sing mili pedhut. Pedhut ksb mbentuk pola kaya banyu kang nggrojog saka gunung menyang segara. Pranyata uga ana suwarane banyu gembrojog ing segara mau, saengga kaya banyu kang nggrojok temenan ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Nangkis hoaks, publik perlu ndhi-sikake rasionalitas

Benci nganti tekan unyeng-unyeng kuwi mutawatiri

DPR ora kesusu ngrembug RUU HP

Ora kaya RUU MD3 ya?

Partai Demokrat njaluk syarat kanggo nyengkuyung Jokowi

Ora ana mangan awan gratis pancen…