» Kategori : Yak Opo Kabare

Warga Kedung Baruk Panen Lombok Urban Farming

Pertanian dianggep wis adoh saka panguripane warga kutha. Nanging nyatane bab iku ora lu-maku mungguhing war-ga ing Kelurahan Ke-dung Baruk, Kecama-tan Rungkut, Sura-baya. Warga iki nge-cakake gagasan urban farming. Asile ngedap-edapi, mbruwah lan panenane gawe berkah.   Upaya ngembangake pro­duksi ing babagan pertanian tansah ditingkatake. Ing antara­ne liwat urban ... Sapepake

Layanan E-Smart Samsat Bisa Dadi Percontohan Nasional
Layanan E-Smart Samsat sing diwetokake Rebo (6/9) mujudake kang sepisanan dhewe ing Indonesia. Nanging, Polda Jatim lan Badan Pendapatan Daerah (Bapenda) Jatim kandha isih durung marem. Rencanane, layanan adhedhasar aplikasi iku bakal digawe luwih pepak. Kapolda Jatim Irjen Pol Machfud Arifin mratelakake, satemene layanan E-Smart Samsat iki dirancang wiwit taun 2011. Nanging, ... Sapepake

Kepalang lahan Frontage Road A.Yani Durung Rampung
Pembangunan jalur pe­nyang­ga utawa frontage road (FR) ing Jl. A. Yani di­pesthekake molor. Ganjelane mung bangu­nan siji. Berkas permohonan konsinyasi titip dhuwit menyang pengadilan) kanggo bangunan iku nembe mlebu menyang Pe­ngadilan Negeri (PN) Surabaya. Pemkot Surabaya akhire nin­dakake konsinyasi kanggo mbe­basake bangunan loro lan lemah ing ngarepe kantor ... Sapepake

Bandar Narkoba Ngambah Omah Susun
Pedunungan pasek pendhudhuk ing Rusun (rumah susun) Sombo, Kelurahan Simolawang, Kecamatan Simokerto, Kota Surabaya, antuk kawigaten mirunggan saka Pemkot Surabaya. Laladan padunungan pasek iki dadi salah siji panggonan kurban narkoba paling akeh. “Aku kaged nalika dikabari yen laladan iki kurban narkobane paling akeh,” pratelane Wali Kota Surabaya Tri Rismaharini ... Sapepake

Mangan ing Angkringan Tunjungan
Dhek Sabtu lan Minggu (19-20) Agustus Kepungkur, Jalan Tunjungan Surabaya owah dadi segara manungsa. Sing dadi daya tarike merga ing Jalan Tunjungan lagi ana Festival Kuliner Angkringan Tunju­ngan. Atusan jinis kuliner tra­dhisional tumplek bleg ing da­lan kasebut. Kahanane tambah regeng merga ana pasugatan saka para seniman. Akehe wong sing teka iki ndadekake Jalan Tunjungan ... Sapepake

Miras Slundupan Gawe Kapitunan Rp 1 Milyar
Ubenge (peredaran) minuman keras (miras) saka manca negara tansah mlebu menyang Indonesia. Iki bareng kawiyake atusan botol miras slundupan kang ditindakake Ditpolair Polda Jatim. Ditpolair Polda Jatim kasil nggagalake penyelundupan kehe 467 botol miras impor sakehing merek ing Palabuhan Gapura Surya Nusantara Tanjung Perak Surabaya, Minggu dhek sawatara wektu kepungkur. “Kabeh ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Nalika kita kesel lan gela, mula satemene nalika kuwi kita lagi sinau bab “kesabaran...”.

Klik

JAGO MOGE IBU WAWALI

Martha Catur Wurihandini, sisihane Wakil Wali Kota Depok Pradi Supriatna iki pranyata nduweni hobi kang cukup ekstrem. Yakuwi nin¬dakake freestyle nganggo motor gede Harley-Davidson. Aksi kang ngundang gawok ibu pejabat siji iki katon ing perayaan HUT Polwan ka 69, ing lapangan Polda Metro Jaya, mentas iki. Ya, saliyane minangka sisihane Wakil Wali Kota Depok, Martha pranyata sawijining perwira Polri kanthi pangkat Inspektur Satu. (d/ist)***

Pethilan

Rencana-rencana anggaran ASEAN Games kaco

Atlete ditarget oleh emas akeh!

Halimah Yacob, wanita lan mulsim pisanan dadi presiden Singgapur

Kabukten warung Padhang ana ing ngendi-endi …

Halimah Yacob, wanita lan mulsim pisanan dadi presiden Singgapur

Mangka ing Singgapur ora ana partai Islam