» Kategori : Yak Opo Kabare

Layanan Orientasi Siswa (LOS)
Owah-owahan anyar kanggo nguripake dina wiwitan sekolah akeh maceme. Ing wewengkon SMP Negeri dhaerah wetanan, SMPN 19 Surabaya gawe kegiyatan anyar, mesisan LOS (Layanan Orientasi Sekolah) tumrap murid-murid anyar. Menganggo istilah Siswa Baru Tampil Beda (SBTB), kegiyatan iki nyangkudake kabeh murid anyar sing cacahe 456. Kegiyatan kasebut diajap bisa menehi rasa percaya dhiri marang ... Sapepake

Gedhong Disperindag Jatim Kobong
Sanggane Kepala Dinas Perindustrian dan Perdagangan (Disperindag) Jatim M.Ardi Pra­setyawan saya abot. Saliyane kudu ngadhepi pemeriksaan ing Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK), Kemis (6/7) esuk watara jam 04.20 WIB gedhong pang­gonane ngantor kobong. Weruh keluk ing njero ge­dhong tingkat loro kebul-kebul, Ahmad Nidhom Mahardika, petugas keamanan kantor ka­sebut, ... Sapepake

PNS Antri Salaman Karo Wali Kota
Para pegawe saka Satuan Kerja Perangkat Daerah (SKPD) Pemerintah Kota Surabaya esuk iku wis padha ngumpul ing plataran Balai Kota. Senin (3/7) wa-tara jam 07.00 iku pancen ana acara halal bi halal karo Walikota Surabaya, Tri Rismaharini lan Wakile Whisnu Sakti Buana. Udakara ana 7.000 pegawai negeri sipil (PNS) lan pegawe autsourching sing antri dawa ula nyalami Risma lan Whisnu ing acara ... Sapepake

Operasi Sutera, Kasil Nangkep Preman 166
Ora ana ukara kejahatan cilik ing kamuse pulisi. Kabeh diselidhiki, disidik, lan ditindak kanthi tegas. Mangkono janjine Polrestabes Surabaya bab kejahatan dalanan ing metropolis sasuwene Ramadan 1438 H iki. Liwat operasi Surabaya Tertib Ramadan (Sutera) 2017, pulisi merangi sawatara penyakit masya­rakat, klebu premanisme. Ing tengahing sasi Pasa kepungkur, Korp Bha­yangkara ... Sapepake

Popularitas lan elektabilitas Wagub Saifullah Yusuf Paling Dhuwur
Lembaga survei nasional loro ngumumake asil survei ge­gayutan Pemilihan Guber­nur (Pilgub) Jawa Timur 2018. Asile, Saifullah Yusuf alias Gus Ipul isih klebu sing paling dhuwur elektabilitas-e. Dene Tri Rismaharini (Wali Ko­ta Surabaya) mlebu urutan loro nyalip Khofifah Indar Pa­rawansa (Menteri Sosial). Asil survei Poltracking lan Indikator politik mapanake Gus ... Sapepake

Taman Surya Dipepaki Piranti Ngomong
Ing Taman Surya saiki de­ning Pemerintah Kota (Pem­kot) Surabaya dipepeki piranti ngomong. Piranti kasebut mi­nangka fasilitas kanggo para disabilitas, utamane pengun­jung sing ora bisa ndeleng kanthi langsung marang en­dahing Taman Surya. Pama­sange piranti bisa ngomong adhedhasar sensor. Kanggone piranti iku kanggo nerangake kanthi langsung lan njlimet ngenani ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saben wong nduweni kalodhangan kang padha kanggo ganti dadi luwih apik.

Klik

HAMAORI ALIAS LARUNG SESAJI

Kayadene ing tanah air, ing Jepang pranyata uga ana upacara larung sesaji yakuwi kang diarani Hamaori ing segara kidul Chigasaki, sakulone Tokyo. Upacara iki ajeg dianakake saben taun. (d/ist)***

Pethilan

Setya Novanto dadi ‘tersangka’

Sapinter-pintere ‘papa’ mlumpat….

Blangko e-KTP wis ana maneh

Gek-gek dikorupsi maneh??

PPP padha PPP-ne rebutan kantor

Eling jaman orba