» Kategori : Yak Opo Kabare

Dewan ngajap: Relokasi Pasar Wonokromo Aja Sawenang-Wenang
Relokasi pedagang Pasar Wonokromo Lawas nganti saiki isih durung kabeh antuk pang­gonan anyar, kaya kang wis disaguhake dening PD Pasar Surya dhek sawatara wektu ke­pungkur. Adhedhasar datane Komisi B DPRD Surabaya, cacahe pe­da­gang Pasar Wonokromo La­was kehe wong 29. Nanging nembe pedagang enem sing wis mapan ing panggonan ... Sapepake

Jalan Kalianak Rusak Total
Rencana ndandani Jalan Kalianak Surabaya angel lumaku slaras karo kekarepan. Alesane, carane dandan mung saderma tambal sulam, ora dibangun kabeh (total). Carane ndadani dalan Kali­anak sajak ora bakal bisa awet jalaran aspale gampang banget mbalik rusak lan tuwuh jego­ngan-jegongan anyar. Bab iki du­madi jalaran Jalan Kalianak kere diliwati kendharaan gedhe kla­wan bobot ... Sapepake

Proyek frontage road, Kandheg Ing Pasar WonokromoProyek frontage road, Kandheg Ing Pasar Wonokromo
Rencana pembebasan lahan ing laladan Wonokromo Pasar kanggo proyek frontage road (FR) sisih kulon pranyata durung disumurupi dening war­ga, utamane marang sing duwe persil. Nganti dina iki wong-wong iku isih durung weruh, kapan lahane arep dituku. Mula iku dheweke kabeh isih tetep panggah ing kono. Wong-wong sing duwe toko lan pedagang pasar isih nin­dakake kegiyatane kaya adat ... Sapepake

24.000 pawon ing Kota Pahlawan kilenan energi ramah lingkungan

Surabaya nandhesake minangka kutha percontohan anggone migunakake gas bu­mi ing Indonesia. Senin (16/1) kepungkur, udakara ana 24.000 pawon omah ing Kota Pahlawan kilenan energi ra­mah lingkungan kanthi ran­cak. Aliran gas bumi sing mle­bu omah-omahe warga mi­nangka gunggung kang pa­ling akeh dhewe ing Indonesia. Direktur Jenderal Minyak dan Gas Bumi Kementerian ... Sapepake

Taun iki, Frontage Road lan MERR II C Rampung
Frontage Road (FR) sisih kulon lan Jalan Middle East Ring Road (MERR-II C) minangka salah siji pembangunan kang dite­ngenake dening Pemkot Sura­ba­ya ing taun 2017 iki. Manut targete, pembanguna dalan loro kasebut bakal rampung taun iki. Kepala Badan Perencanaan Pembangunan Kota (Bappeko) Surabaya, Agus Imam Sonhaji ngandhakake, saliyane FR sisih kulon lan MERR-II ... Sapepake

Sentra PKL Surabaya Akeh Sing Mangkrag
Puluhan sentra peda­gang kaki lima (PKL) ing Surabaya nganti saiki durung lumaku slaras karo kang dikarepake. Saperangan sentra PKL kasebut isih akeh sing mangkrag merga sepi. Sentra pedagang kali lima (PKL) Gunung Anyar salah siji kang dadi buktine. Panggonan kasebut nate digadhang-gadhang dadi pusat kegiyatan kelompok usaha kecil, mikro, lan me­nengah, nanging kaha­nane ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Bakal tumekan wektune kita leren nresnani sawijining pawongan… dudu merga pawongan mau mandheg anggone nresnani kita, nanging… kita kudu ngrumangsani yen wong iku luwih bahagia saupama kita ngeculake

Klik

PATUNG KEDHIP

Yen para maos nyilem ing laut Karibia, mula bakal nemokake panggonan iki. Iki mujudake dheretan 500 patung kang pancen sengaja diseleh ing lokasi ksb. Nanging, ujare ngakeh, aja suwe-suwe yen ndeleng patung-patung kuwi, merga bisa ngedhipake matane yen kesuwen anggone mandeng. (d/ist)***

Pethilan

Mendikbud; greget nonton film nasional isih endhek

Merga tontonan politik luwih seru!

Pilkada 2017, calon jalur per¬seorangan rontok

Merga calon saka parpol kabeh cara luwih pol

Dalan rusak ing Jatim, saben dina ana trek ceklek as-e

Saben dina uga ora ana solusi kang pas