» Kategori : Yak Opo Kabare

Dalan nuju masjid Ampel dipaving, Supaya Wisatawan Tambah Nyaman
Kampung Ampel kondhang klawan wisata relegi arupa makam Raden Rahmat utawa Sunan Ampel. Sareyane tokoh wali sanga iki kerep dadi jujugane para wisatawan kanggo nindakake ziyarah. Saben dinane ora kurang ana wong 10 ewu sing padha ziyarah ing sareyane tokoh kang nyebarake agama Islam ing Pulo Jawa iki. Wong-wong sing teka saka njero lan njaban pulo Jawa iki saliyane ziyarah, uga nganakake ... Sapepake

Pemkot Dundum Sembako Gratis ing Pesta Cak Koen 2017
Pemerintah Kota (Pem­kot) Surabaya nggelar Pesta Cak Koen. Minggu 12/11) kepungkur puluhan ewu satgas operasional kumpul ing Taman Surya. Dheweke kabeh diu­gung klawan sakehing tonto­nan lan pisungsung. Wiwit jam 07.00, puluhan kendharaan operasional pem­kot ngebaki Jalan Sedap Malam perangan wetan Balai Kota Surabaya. Para satgas iku dadi tamu istimewa ing Pesta Cak Koen ... Sapepake

Pulisi Miyak Prostitusi Kelompok Dewi
Klambi tahanan werna biru ora bisa ndhelikake we­teng njemblinge Fitridani De­wi Sartika. Saiki umur kan­dhutane Dewi wis ngancik pi­tung sasi. Ing waliking topeng sing dienggo kasimpen isin sing mbangeti. Wanita umur 27 taun ka­sebut ditangkep Unit Perlin­dungan Perempuan dan Anak (PPA) Polrestabes Surabaya. Dewi ditangkep jalaran tu­dhuhan dodol ... Sapepake

PKL Gembong Tebasan Nerak Larangan
Jalan Gembos Tebasan Su­rabaya klakon resik saka pa­ra pedagang kaki lima (PKL). Nanging, kahanan iku mung klakon sedhela nalika ana operasi penertiban sing ditindakake dening Satpol PP Pemkot Surabaya. Sawise ora ana operasi, para PKL mbalik maneh ngedegake payon (terpal) kanggo dodolan. Ora mung nganakake razia (operasi), Satpol PP uga ma­sang saperangan papan lara­ngan ... Sapepake

Jembatan Ratna Diterusake
Proyek Jembatan Ratna bali diterusake. Sebab, bangunan siji sing pepalange pembangunan wis kasil dibebasake, Kemis (19/10). Klawan mangkono, kontraktor bisa enggal nerusake sisane garapan kreteg sing nyambungake Jalan Ngagel lan Jalan Darmokali iki. Eksekusi bangunan siji ing pinggir kali Kalimas Jalan Ngagel kasebut ditindakake nalika jam 09.00. Pem­bongkaran iku ditindakake petugas ... Sapepake

Underpass Bunderan Satelit Taun Ngarep
Proyek underpass bun­deran Satelit ing May­jen Sungkono terus dike­but. Nganti dinane iki ang­gone ngerjakake fisik pro­yek sing dibangun saka da­na corporate social responsibility (CSR) para pengembang ing laladan Surabaya Barat iku wis nggayuh 50 persen. Ketua DPD Real Estate Indonesia (REI) Jatim Dan­ny Wahid ngandhakake, proyek underpass diba­ngun saka ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Lumakune wektu luwih cepet katimbang mlakune mega. Sing sapa kang wektune mung kanggo ngabekti lan ngibadah mring Gusti Allah, mula iku wektu lan umure kang satemene …

Klik

LUKISAN ING WULU

Wulu pranyata bisa dadi salah sijine media lukis kang eksotik banget. Nanging mung wong-wong tinamtu wae kang bisa nindakake, yakuwi wong kang telaten lan sabar jalaran lukisan edipeni iki ora gampang ditindakake sarta butuh ketelitian kang dhuwur banget. (d/ist)

Pethilan

Kanggo Asian Games, Indonesia kekurangan jaran level internasional

Sing akeh pancen kambing hi­tam…

Setya Novanto dianggep nuduhake tumindak kurang becik

Paribasan ngandhakake; tinggal glanggang colong playu!

Setya Novanto wusanane mlebu tahanan KPK

Ngenteni lelakon sabanjure