» Kategori : Yak Opo Kabare

Atusan Taksi Online Dhemo
Nulak Permenhub 108. Sopir taksi online kudu duwe SIM A Umum Atusan sopir online ing Surabaya lan sakiwa tengene, akhire rumangsa rada lega. Jalaran, dheweke kabeh wis ora perlu maneh wedi ditilang kang dianakake wiwit 1 Pe­bruari kepungkur. Iki sawise ana katetepan saka Dishub Jatim yen petugas ora bakal nganakake tilang, sanajan isih durung nyukupi persyaratan minangka ... Sapepake

Ngati-ati, Parkir Sembarangan Kena Dhendha Rp 500 ewu
Aturan parkir anyar lagi dirembug Komisi D DPRD Su­rabaya. Dinas Perhubungan (dishub) minangka pihak sing nata parkir ngusulake saksi dhereg lan dhendha Rp 500 ewu tumrap kendharaan rodha papat sing parkir sembarangan. Kasi Pengawasan dan pe­nertiban Dishub Trio Wahyu Bo­wo ngandhakake, aturan dhe­reg lan dhendha kasebut diu­sulake sawise weruh sakehing pelanggaran ... Sapepake

Kali Pegirian Dikeruk Merga Ambune Banger
Warga pinggir kali Pegirian ing wewengkon Jalan Wono­sari, Minggu (14/1) padha ngumpul. Dheweke kabeh ngumpul ndeleng Wali Kota Su­rabaya Tri Rismaharini dalah andhahane padha nindakake kerja bakti ngeruk kali Pegirian. Kali Pegirian iki klebu laladan sing arang antuk kawigaten saka Pemkot Surabaya, mula ora nggumunake kegiyatan ka­sebut dadi tontonane warga ... Sapepake

Pasar Tujungan Mrihatinake
Rencana ndadani bali (revitalisasi) Pasar Tujungan wis diprogramake wiwit sawatara taun kepungkur, nanging nyatane nganti tumekaning saiki isih tetep durung kaleksanan. Apa sebabe? Feasibility study (FS-e) isih durung genah. Pembangunan Pasar Tun­jungan sing diajap bisa maujud taun iki sajak du­rung bisa kla­kon. Kahanan iku kawiyak saka dengar pendapat komisi B DPRD Surabaya ... Sapepake

Underpass Bunderan Satelit Juni Kudu wis Dadi
Lakune kendharaan ing bunderan Satelit bisa lancar yen underpass ing wewengkon kono rampung dibangun. Kemacetan sing dawa ula saka sakehing arah bakal bisa diunggar. Gampange akses uga bakal nyengkuyung pengembangan wilayah Surabaya sisih kulon kasebut. Proyek iki ditargetake rampung taun iki. Dhudhukan trowongan wis dibangun separo. Malah, overpass minangka infrastruktur kanggo mindhah ... Sapepake

Mlaku-Mlaku Nang Tunjungan
Puluhan ewu pengunjung ngebaki sauruting Jalan Tunju­ngan, papan dianakake gelar ku­liner sing diparabi “Mlaku-Mlaku Nang Tunjungan”, Selasa (19/12). Ing dalan iki, stan-stan UKM gaweyane Pahlawan Ekonomi nye­pakake maneka warna pro­duk kuliner, wiwit saka panganan ringan engga panganan abot, handicraft nganti produk kon­veksi, padha di dhasar ing dalan ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa seduluran, mula aja memung-suhan.

Klik

ARMADILLO

Iki dudu bal, nanging kewan Armadillo kang lagi turu kepati. Kewan sajinis Trenggiling iki pancen senengane mlungker kanggo ngayomi awake, apamaneh kulite uga atos kaya tameng. (d/ist)***

Pethilan

Pemerintah yakin jendral pulisi kang dadi pejabat gubernur bakal netral

Tapi luwih ngyakinake yen dudu wong-wong kuwi

Wis wektune dianakake Dewan Etik Pilot

Tukang becak wae dilatih nggenjot!

Propinsi Papua kekurangan dokter

Numpuk ing Jawa