» Kategori : Pojok UKM

Tenun lan Goni dadi Sepatu Edi Peni

Sepatu, kanggone pawestri, ora mung sandhangan ing perangan sikil wae. Nanging uga mujudake piranti sing digatekake jinise, modhele, uga kaendahane. Mula kaya lumrahe wong wadon, sukune sepasang nanging sepatune bisa ngancik limang kranjang. Hehehe…. Ya amarga saben menganggo klambi werna lan potongan tinamtu, sepatune milih sing cocog. Umume sing wernane saemper. Lha yen saben acara ... Sapepake

Kerajinan Diorama Pring Apus
Kerajinan saka pring kang nye­ritakake kedadeyan urip wektu iki durung akeh sing nindakake, kaya dene pa­karyan kang ditekuni Ibnu. Miturut kan­dhane, pakaryan apa wae yen di­lakoni kanthi temen temtu bisa ngasilake dhuwit, senadyan panggawean mau tuwuh saka kreatifitas kang ora dinuga. Pring apus kang uwis ora digunakake ing proyek bangunan, dening Gringsing Ibnu ... Sapepake

Budidaya Coro Pranyata Gampang Lan Mikolehi

Kewan coro utawa kecowak sing katon ora aji, pranyata bisa disulap dadi usaha budidaya sing mikolehi. Saliyane gampang cara ngopenine, uga gampang cara adole. Mung mbutuhake kandhang sing ora amba. Uga pakan sing prasaja. Sanajan sawangane mung prasaja, rega pangadole kewan iki lumayan ngedab-edabi. Ora nggumunake, omzet usaha coro iki bisa nganti puluhan yuta sawulane. “Waton ora ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Apa gunane kasuksesan yen bab kuwi ora mupangati tumrap kita, keluarga lan wong liya.

Klik

Omah Teko

Kaya apa omah impenmu? Apa sing gaya Eropa kanthi maneka saka ing njerone? Utawa pengin sing gaya minimalis nanging tetep nyaman? Kanthi ndeleng maneka inspirasi ing majalah utawa internet, para maos bisa nggathukake maneka desain saengga muncul gaya omah kang unik lan beda saka sing liyane. Salah sijine yakuwi kaya omah kang modhel teko iki? Mbokmenawa kanthi model teko iki para maos bisa nemokake ‘kehangatan’ ing njerone. (d/ist)***

Pethilan

Korupsi proyek mesjid, bupati Solok Kidul resmi ‘tersangka’

Koruptor Indonesia pancen kendel mesisan keblinger!

Prioritas masyarakat jroning blanja ritel nggeser

Dhuwite dicelengi nggo mudhik

Wong cacah 5 kang dinuga teroris dirangket ing Bekasi

Aja lena…