» Kategori : Laporan

Wisuda Kaping 58 UNP Kediri
Wisuda Kaping 58 UNP Kediri  lumaku kanthi khidmat dipimpin langsung dening Rektor yaiku bapak Dr Sulistiono M.Si. Ing sesorahe panjenengane ngen­dika UNP terus ngembangake kampus Universitas Nusantara Kediri, amrih dadi  salah sijine perguruan tinggi teladan cundhuk karo Tri Dharma Perguruan Tinggi. Adicara wisudan mau kalaksanakake ana kampus 4 UNP Kediri, gedung ... Sapepake

Ndak Iya Mudhik Lebaran Taun Iki Kaya Ana Nraka?
Eling-eling Lebaran 1439 H manjing taun politik, ngarepake Pilkada Serentak 27 Juni 2018. Dening parpol oposisi “ritual” taunan iku meksa dipolitisasi, dienggo jalaran ngantemi pemerintah. Politisi Gerindra Habiburrahman kandha, mudhik Lebaran saiki kaya nraka. Mangka para pemudhik nyekseni, umyege “pulkam” pisan iki luwih lancar tinimbang taun-taun kepungkur. Sapa ... Sapepake

Mangayubagya Bhayangkara 72 Taun (1)
Tanggal 1 Juli 1955, apel gedhen warga Kepolisian ing Lapangan Banteng Jakarta kanthi Inspektur Upacara Presiden Republik Indonesia Bung Karno. Apel minangka pengetan dina Kepolisian. Ing kalodhangan mau, Presiden nga­nugrahake panji-panji Kepolisian. Dene Kepala Kepolisian Negara, ngucapake sasanti Tri Brata, saka tembung Vatra (San­sekerta), sing tegese laku, janji, sum­pah ... Sapepake

RKUHP Pasang Gelare DPR Kanggo Nglumpuhake KPK
DPR pijer gagal ngrevisi UU KPK merga antuk panduwa saka bebrayan. Saiki kebeneran Rancangan Kitab Undang-undang Hukum Pidana (RKUHP) sing asli produk RI nembe digarap DPR-Pemerintah. Iki ngiras-ngirus dadi pasang gelare DPR kanggo nglumpuhake KPK. Pehak KPK wis protes liwat Presiden Jokowi, ning DPR bola-bali nemenake, dhestun iki kanggo luwih mikuwati KPK. NEMBE iki KPK kirim ... Sapepake

Pasa Romadhon Tansaya Dikepung Kapitalisme
Saben-saben wulan Romadhon, teka, rega-rega sembako padha mundhak, kamangka mayoritas masyarakat Indonesia padha ngibadah pasa. Perkara iki bisa diarani ironi.  Mula banjur ana pitakon sing prelu dadi wigati: geneya rega-rega sembako padha mundhak ing sasi pasa? Wangsu­lane, amerga akeh wong sing pasa ujug-ujug dadi kemaruk saengga akeh-akehan blanja ... Sapepake

Sinau trisomy lumantar Adam Fabumi
Tilare Adam Fabumi, bayi umur 7 sasi, dina Rebo sasi Nopember 2017 kepungkur, putrane Ratih Megasari sarta Kiagoos Kamaludin, warga Cipete Jakarta Selatan ninggalake kawruh sing wigati tumrap masyarakat. Pranyata ana lelara Trisomy 13. Jinis penyakit langka sing dumadi merga kelainan genetik ana ing bageyan kromosom nomer 13. Asil saka panaliten sing nate diadani ilmuwan antarane taun ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan