» Kategori : Laporan

Nelangsane politisi lagi ngundhuh wohing pakarti Setya Novanto
Lara dadakan kuwi mujudake “lagu lama” tumrape para tersangka kasus korupsi. Setya Novanto Ketua DPR sami mawon. Rikala arep dipriksa KPK jroning kasus e-KTP, ndadak pawadan lara vertigo lan pengapuran jantung. Iba nelangsane dadi politisi sing lagi ngundhuh wohing pakarti. Nadyan donga iku ora tuku, rikala bojone Setya Novanto njaluk didongakake, meksa akeh rakyat sing ora ... Sapepake

UMKM Sakagurune Perekonomian Jawa Timur : (2-Tamat)

Kanggo nyumurupi saka cedhakan kiprahe UMKM ing lapangan, mentas iki Biro Humas dan Protokol Pemprov. Jawa Timur ngejak para wartawan Pokja kan­tor Gubernur Prov Jatim menyang Treng­galek. Rombongan dipimpin Kepala Biro Humas dan Protokol Pemprov. Jatim Drs. Ben­ny Sampirwanto, M.Si. Ing Treng­galek rombongan dibagekake dening Bupati Trenggalek Dr. Emil Elestianto Dardak, ... Sapepake

Ing ngendi-endi padha ketangkep KPK merga nampa sogok

Pasien THT (Telinga-Hidung-Tenggorokan) kuwi yen ora ditambani bisa marahi budheg. Ing sasi Agustus-September iki lagi ungsum OTT (Operasi Tangkap Tangan) dening KPK. Nanging sajake akeh pejabat sing padha dadi pasien THT. saengga ora krungu yen lagi ungsum OTT. Wekasane, bupati, walikota, Dirjen Hubla, nganti panitera pengadilan,  padha dadi bandan awit melik dhuwit ... Sapepake

Mangayubagya Ambal Warsane Panjebar Semangat Ka-84
Panjebar Semangat Iku Mitraku Ya Guruku Ya Panutanku Saben wayah PS teka, apamaneh yen tekane telat aku jan kaya mbingungi bola-bali ngungak menyang ruwang tamu. Mbokmenawa PS-e wis teka. Bia­sane dening pengantare, yen lawangku tutupan diblosokna ana ngisor lawang. Nanging yen pas lawangku menga, PS diseleh ana meja tamu kuwi biasane. Mangkono mau lageyanku yen wa­yahe PS ... Sapepake

Sakondure saka Mekah Apa Siap Maca Donga lan Dadi Imam Shalat?

Prosesi haji 1348 H wis rampung, 510 kloter jemaah haji Indonesia wiwit padha kondur liwat embarkasine dhewe-dhewe. Sakondure saka Mekah kanthi slamet, diajab kabeh bisoa dadi haji mabrur. Iku dudu perkara gampang. Pitakonan sing ngglethek wae, kira-kira wis siap apa durung menawa didhaulat tangga teparone: maca donga wong kenduren utawa dadi imam shalat Maghrib, Isya lan Subuhan? MANGSA ... Sapepake

Reformasi Mahkamah Agung Jebul Mung Teori

Wiwit awal Orde Baru, plesetan KUHP dadi: (K)asih (U)ang (H)abis (P)erkara wis keprungu. Ning nganti Orba kukut kaganti era reformasi, jebul istilah mau isih ngumandhang. Hakim ditangkepi merga suap, ora ana mendhane. Kaya-kaya refomasi ing MA kuwi mung kandheg ana teori. Hakim Agung Gayus Lumbuun ngarani, saiki wis dumadi “tsunami peradilan”. Mula-mula ya plesetan KUHP ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Nalika kita kesel lan gela, mula satemene nalika kuwi kita lagi sinau bab “kesabaran...”.

Klik

JAGO MOGE IBU WAWALI

Martha Catur Wurihandini, sisihane Wakil Wali Kota Depok Pradi Supriatna iki pranyata nduweni hobi kang cukup ekstrem. Yakuwi nin¬dakake freestyle nganggo motor gede Harley-Davidson. Aksi kang ngundang gawok ibu pejabat siji iki katon ing perayaan HUT Polwan ka 69, ing lapangan Polda Metro Jaya, mentas iki. Ya, saliyane minangka sisihane Wakil Wali Kota Depok, Martha pranyata sawijining perwira Polri kanthi pangkat Inspektur Satu. (d/ist)***

Pethilan

Rencana-rencana anggaran ASEAN Games kaco

Atlete ditarget oleh emas akeh!

Halimah Yacob, wanita lan mulsim pisanan dadi presiden Singgapur

Kabukten warung Padhang ana ing ngendi-endi …

Halimah Yacob, wanita lan mulsim pisanan dadi presiden Singgapur

Mangka ing Singgapur ora ana partai Islam