» Kategori : Laporan

Nonton Reca lan Gambar ing Negeri Paman Sam
Durung suwe iki wartawan PS, Alan Stephens, Laury Ryan, David Roocker sarta Astrid Miller dolan menyang New York City, Amerika utawa Negeri Paman Sam. Sejatine wartawan PS arep melu lomba “Surf Photography” neng Bali. Gegandhengan entuk tilpun saka Haris Kuncoro (anake wartawan) saka Australia sidane batal ora sida. Cekak aose, wartawan PS kudu budhal menyang Negeri Paman Sam, ... Sapepake

Mangkat Ndhengkul Mulih Mikul

Tetembungan kang dadi irah-irahan ing ndhuwur wis suwe dak rungu. “Mangkat ndhengkul mulih mikul” mujudake “panyenges alus” kang ditujokake marang wong bara. Ing kalodhangan iki penulis nyoba urun-urun rembug magepokan karo pakarti kang wis mataun-taun ditindakake sedulur-sedulur kita kang asli saka karang padesan. Wong bara utawa bebara (neneka) mujudake ... Sapepake

PKK Mujudake Lembaga Kang Paling Efektif Ngemonah KB

Organisasi pembinaan kesejahte­raan keluarga/PKK mujudake lembaga kang paling efektif jroning ngomonah   pro­gram keluarga berencana/KB. Efekti­fi­tas iki cukup pawadane, jalaran PKK duwe dasa wisma kang langsung se­seng­­go­lan karo masyarakat. “Pencanangan program KB iki pancen saka  pamarentah, nanging ... Sapepake

Tiang Listrik Setya Novanto Akal Julige Tiyang Mblubud
Jebul tiang listrik bisa ngalahake tiyang mblubud. Setya Novanto (Setnov) sing pijer lolos saka kasus hukum maneka warna, kasil ditangkep KPK sawise mobile nabrak tiang listrik. Ora perduli isih marlupa tanpa daya, tengah wengi diseret saka RSCM Kencana menyang Rutan KPK. Dipacaki nganggo rompi oranye, Ketua DPR-Ketum Golkar iku thik ngganthenge...,ilang benjute sing sak ... Sapepake

Jokowi Mantu Kanthi Prasaja Rakyat Nempil Suka Parisuka

Sadawaning sejarah Republik, nembe telung Presiden RI sing mantu rikala isih ngasta, yaiku: Pak Harto, SBY lan Jokowi. Jenenge wae kepala negara, menawa tamune maewu-ewu, wis lumrah. Akeh sing ngarani, Jokowi mantu Kahiyang Ayu entuk Bobby Nasution kuwi prasaja, ning uga dadi ajang rakyat nempil suka parisuka. Manut cathetan, saka uleman piyayi 8.000, sing rawuh “mung” ... Sapepake

Sang “Kebo Ijo” Buni Yani Mung Kena Ukuman 18 Sasi
Buni Yani (48) sing ngedit videone Gubernur Ahok saengga umat Islam Jakarta kobong, mung kena ukuman 18 sasi ing sidang PN Bandung. Isih begja, dene vonis hakim tanpa prentah penahanan kaya dhek vonise Ahok ndhisik. Merga video editane, ndayani marang kemenangane Anies-Sandi jroning Pilgub DKI. Saiki nasibe Buni Yani kaya Kebo Ijo, gupak pulute ning ora mangan nangkane. NONTON televisi ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Lumakune wektu luwih cepet katimbang mlakune mega. Sing sapa kang wektune mung kanggo ngabekti lan ngibadah mring Gusti Allah, mula iku wektu lan umure kang satemene …

Klik

LUKISAN ING WULU

Wulu pranyata bisa dadi salah sijine media lukis kang eksotik banget. Nanging mung wong-wong tinamtu wae kang bisa nindakake, yakuwi wong kang telaten lan sabar jalaran lukisan edipeni iki ora gampang ditindakake sarta butuh ketelitian kang dhuwur banget. (d/ist)

Pethilan

Kanggo Asian Games, Indonesia kekurangan jaran level internasional

Sing akeh pancen kambing hi­tam…

Setya Novanto dianggep nuduhake tumindak kurang becik

Paribasan ngandhakake; tinggal glanggang colong playu!

Setya Novanto wusanane mlebu tahanan KPK

Ngenteni lelakon sabanjure