» Kategori : Surabayan

Aman
“Pilkada serentak sing dianakna 15 Februari wingi kelakon rampung aman gak onok gejolak kang ngu-watirna, masiya koyoke sagurunge Pilkada ketok anget. Awak dhaewe patut ngacungi jempol barek pak polisi. Dhuk pilkada wingi ditugasna gak kurang saka 325 ewu personil. Jumlah niku etungane sing 150 ewu personel kepolisian, 15 ewu anggota TNI, lan sisane anggota perlindungan masyarakat ... Sapepake

Pilkada Serentak
“Tanggal 15 Februari niki Presiden netepna dadi libur nasional, mergane ndhuk dina niku onok 101 dhaerah sing milih gubernure, bupatine tah waliko­tane, gae sing gak nganakna pilihan ya melok diliburna pisan. Sing nganakna pilkada onok pitung provinsi, 76 kabupaten barek 18 kota. Nah sing katon umek barek rame ya pilkada ndhuk Jakarta, mergane Ja­karta dadi ibukota Negara dadi ... Sapepake

Sekolah Mbayar
“Mulai Januari niki sekolah SMAN barek SMKN ndhuk Surabaya wis wiwit mbayar gae SMA mbayare Rp. 150 ewu sewulan terus gae SMK lebih kurang Rp. 200 ewu, nek dipikir ya isih termasuk murah diban­dhingna sekolah swasta sing apik, tapine masalah niki ya dadi rame ndhuk masyarakat, tibake kon mbayar semono ae akeh sing keberatan, sampek ewonan, arti­ne masyarakat encene akeh sing ... Sapepake

I r i
“Iri sing kate tak omongna ndhuk kene duduk awak dhewe meri barek dulur, tangga, tah kanca perkara bandha donya tah jabatan, tapi iri sing kate tak kandhakna iri perkara prengetan taun baru. Awak dhewe wong Jawa ya duwe tanggalan Jawa sing taun barune tiba ndhuk tanggal 1 Sura, tapine saniki gae wong Jawa, tekane taun baru tanggalan Jawa niku arang sing nyambut sacara pribadi kelompok ... Sapepake

Laporan
“Fenomenane wis gak apik, laporan genti genten nafase wis politik athik dilambari dhendham barek telek menang-menangan, tontoken tah marine Ahok dilaporna terus  pentholane FPI genti dilaporna, marine Megawati dilaporna, terus laporan pelecehan lambang Negara, nek tak tontok kok suwasane polih koyok arek cilik, antem anteman gak onok sing gelem ngalah, gak onok sing nyadhari ... Sapepake

Bebas Narkoba
“Polisi kepengin enggal-enggal Indonesia isok bebas narkoba. Ketoke taun 2017 dadi taun niat kenceng Polri sing kate mbebasna Negara iki saka ancaman narkotika sing sifate ngrusak bangsa. Gurung genep sewulan ndhuk taun 2017 niki polisi wis nembak mati Bandar narkoba wong papat, gak baen-baen mergane sasuwene niki jarang onok Bandar narkoba sing ditembak sampek mati. Bandar sing ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Bakal tumekan wektune kita leren nresnani sawijining pawongan… dudu merga pawongan mau mandheg anggone nresnani kita, nanging… kita kudu ngrumangsani yen wong iku luwih bahagia saupama kita ngeculake

Klik

PATUNG KEDHIP

Yen para maos nyilem ing laut Karibia, mula bakal nemokake panggonan iki. Iki mujudake dheretan 500 patung kang pancen sengaja diseleh ing lokasi ksb. Nanging, ujare ngakeh, aja suwe-suwe yen ndeleng patung-patung kuwi, merga bisa ngedhipake matane yen kesuwen anggone mandeng. (d/ist)***

Pethilan

Mendikbud; greget nonton film nasional isih endhek

Merga tontonan politik luwih seru!

Pilkada 2017, calon jalur per¬seorangan rontok

Merga calon saka parpol kabeh cara luwih pol

Dalan rusak ing Jatim, saben dina ana trek ceklek as-e

Saben dina uga ora ana solusi kang pas