» Kategori : Surabayan

Pilkada Aman
“Alhamdulillah akhire Pilkada serentak ndhuk Jawa Timur aman. Masiya Jawa Timur pendhu­dhuke watara patang puluh juta barek sing pilkada kabupaten barek Kota ana 18 terusan pilkada Gubernur barek wakile pisan sing maune isune ka­te onok usaha penggagalan apa teror tapine tekan nggone ya aman-aman ae gak onok gontok gontokan antarane masyarakat sethithika ae. Iki awak dhewe kudu ... Sapepake

Mudik Lancar
“Mudik mulai taun niki khususe sing dhuk Jawa wis lancar merga sing arane tol trans Jawa wis nyam­bung masiya gurung isok rampung kabeh tapine wis isok diliwati, wingi ponakanku seka Jakarta tekan Solo gak sampek sepuluh jam niku ae jare wis bola-balik mandheg terus saka Solo tekan Surabaya gak sampek patang jam padahal ya bolak-balik istirahat niku nek aku wis termasuk luar biasa. ... Sapepake

Pola Mangan Mari Pasaan
“Rampung pasaan sewulan, awak dhewe saniki bali ndhuk pola mangan normal, lha gae njaga amrih awak tetep sehat awak dhewe kudu isok nata pola makan supayane awak gak kaget barek tetep sehat. Awak dhewe mulai dhahar barek sing ringan-ringan luwih apik mangan sedina ping papat tapi porsi cilik tinimbang ping telu tapi porsi akeh sampek kewaregen niki bakal gawe weteng malah sebah ... Sapepake

Riyayaan
“Syukur Alhamdulillah pasa Ramadhan sewulan wis isok kelakon khusuk, gak muk pasa, tapi ibadah ibadah liyane ya isok ditindakna, sing biasane maca Al Quran sewulan muk khatam pisan ndhuk Ramadhan niki isok ping pindho, sembahyang tahajud ya isok luwih akeh dilakoni, traweh ya gak gothang, shodaqoh ya luwih akeh tinimbang biyasane, kabeh niku muk saking kepengine isok nampa sih ... Sapepake

Wulan Bonus
“Alhamdulillah pasa wis entuk separo luwih, artine awak dhewe yen encene nindakna prentahe Gusti temenan, wis entuk bonus ganjaran sing akeh awak dhewe gak isok dietung, merga ganjarane wong pasa niku Gusti Allah dhewe sing bakal peparing, luwih-luwih engkuk awak dhewe isok entuk Lailatul Qodar, sing sapa ngibadah ing saat iku ganjarane koyok nindakna ibadah sewu wulan. Padahal uripe ... Sapepake

Boom...!
“Dulur Surabaya digae kaget barek teror bom ndhuk telung greja disusul maneh ndhuk Polresta terus operasi polisi sing nangkepi terduga teroris. Korbane cukup akeh. Sing gae kaget tibake ndhuk Surabaya akeh sing terduga teroris, sing awak dhewe gumun niku saniki teroris niku nglibatna sekulawarga. Dadi bojo saanake kabeh dha dijak dadi teroris. Sing njeblugna bom ndhuk greja telu ya ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan