» Kategori : Surabayan

Pasaan
“Alhamdulillah dulur awak dhewe isok ketemu barek wulan Ramadhan maneh, wulan sing gae kang iman lan taqwa banget diarep- arep mergane ndhuk wulan niku Gusti Allah paring pangapura, barokah, rahmat, lan nikmate, paring ganjaran sing gedhene amung Gusti Piyambak kang pirsa. Ke­sempatan gae awak dhewe nebus dosa ngum­pulna ganjaran saakeh-akehe gae kunci mbukak suwarga. Apamaneh ... Sapepake

Vonis Rong Taun
“Masalahe Basuki Tjahyana Purnama alias Ahok sing dianggep nistakake agama wiwit lerem marine kasuse diputusake barek Hakim, Ahok dianggep salah diukum rong taun penjara saka tuntutane jaksa diukum rong taun kanthi mangsa percobaan setaun. Kit awal kasuse Ahok encene ngundang kontroversi, masalah sara sing kuwat nuasa politike. Polisi temen-temen digae repot barek demone umat sing ... Sapepake

Tragedhi
“Innalillahiwainnailahirojiun, ndhuk wulan Rejeb niki sing arane musibah jian akeh nemen, sing lemah longsor, banjir bandhang, angin barat tah kecelakaan lalu lintas sing korbane gak thithik, iki tak kira prengetan gawe awak dhewe supa­yane urip niku sing luwih ndhepe-ndhepe ndhuk Gusti Allah barek ajok gawe kerusakan ndhuk bumi niki sageleme dhewe, masiya niku kerusakan sing ... Sapepake

Pamer Kekuwatan
“Gegeran antarane Korea Utara barek Korea Selatan gak onok enteke. Malah sa­niki tambah medeni. Apane ndhuk mburine Negara Korea Selatan barek Utara niku onok Negara-negara raksasa  sing padha mbelani. Nek Korea Selatan dibelani Ame­rika, Korea Utara sing mbelani Tiongkok. Korea Selatan latihan militer gedhen-gedhenan barek Amerika, Korea Utara gak gelem kalah ... Sapepake

Kecelakaan Lalu Lintas
“Kacilakan koyoke  wis dadi kabar biasa, lagi dadi rame nek  sing  ngalami kecelakaan niku dulur tangga tah kanca tah korbane akeh. Korban kecelakaan asline gak muk puluhan tah atusan tapi ewonan saben taune. Artine sing korban kecelakaan niku nek dipadhakna barek merga penyakit termasuk penyakit sing berbahaya. Nah niki wayahe kudu dadi perhatiane ... Sapepake

Longsor Ponorogo
“Perkara longsor asline wis dadi sega jangan gae pendhudhuk ndhuk Jawa, perkarane encen akeh dhaerahe sing rawan longsor, pegunungan sing terus digundhuli gae pertanian. Asline wong wis dipre­ngetna nek lemah niku kate longsor. Koyok sing kedadeyan ndhuk Ponorogo dhusun Tangkil desa Banaran Kecamatan Pulung. Rong puluh dina sadurunge longsor, wis ketok nek lemah kate longsor, niku ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ora perlu njlentrehake bab kita marang sapa wae, merga sing seneng karo kita ora butuh bab iku lan kang benci marang kita ora percaya iku.

Klik

SWASANA TIMUR TENGAH

Ngarepake Romadon akeh restoran ing Indonesia kang nawakake panggonan kanggo buka. Ora luput, dekorasine uga nylarasake karo suwasane. Kaya ing salah sijine restoran ing Jakarta iki nyuguhake dekorasi nuansa Timur Tengah, utamane Maroko, kanthi kelambu werna werni lan lungguhe lesehan. Mesthi wae panganan kang disuguhake uga ala Timur Tengah. (d/ist)

Pethilan

Bursa cagub Jabar saya rame

Wiwit pepaes

Sasuwene pasa, PNS mulihe luwih cepet

Luwih seneng maneh yen THR-e cair luwih cepet

Miskinke wae calo TKI ilegal

La yen wis miskin piye?