» Kategori : Dredah Masalah

Jawa Timur mujudake pusat peredaran narkoba paling gedhe sawise Jakarta
Petugas saka Kantor Pengawasan dan Pelayanan Bea dan Cukai (KPPBC) Tipe Madya Pabean Juanda (TMPJ) kasil nggagalake rong upaya penyelundupan sabu saka Malaysia liwat Bandara Internasional Juanda. Kepala KPPBC TMPJ Budi Haryanto ngandhakake, rong upaya penyelundupan iki ditindakake ing wektu kang meh bareng. “Sing sepisan nalika 14 Januari, banjur let telung dina maneh penumpang ... Sapepake

Yen Kasus RS Sumber Waras Diurus Pejabat “Ora Waras”
Kleru etungan BPK saka awale, kasus RS Sumber Waras Jakarta dadi ngambra-ambra. KPK mutusake Pemprov DKI ora luput, ning BPK tetep ngotot alkhotot  yen etungane wis bener. Gubernur DKI sing anyar, sing pengin entuk opini WTP saka BPK, ndhapuk KPK DKI kanggo njaluk dol-tinuku RS dibatalake. Ya ngono kuwi akibate yen kasus RS Sumber Waras diurus pejabat sing “ora ... Sapepake

BNN Nganakake Operasi Saregedegan Sa-Indonesia
Wengi mapag gantine taun, biyasane pesenan nar­koba mundhak akeh. Merga saka iku, Badan Narkotika Nasional (BNN) nggelar operasi saregedegan sa-Indonesia. Kepala BNN Komjen Budi Waseso mra­telakake wis aweh prentah marang sekabehing jajarane, klebu BNN provensi (BNNP) lan BNN kabupaten/kota (BNNK), kanggo siyaga. “Ing sajembare Indonesia diawat-awati lan kabeh ana jatahe ... Sapepake

Pulisi Gerebeg Pabrik Narkoba
Bareskrim Mabes Polri miyak pabrik narkoba ing Aparte-men Green Lake Sunter Northern Park, Jakarta Utara. Pehake kasil nemokake barang bukti sabu kehe 7 kg, sarta netepake tersangka papat ing perkara iki. Sawise Badan Narkotika Nasional (BNN) miyak pabrik narkoba cair ing diskotek MG Club International pungkasan minggu kepungkur, saiki giliran Bareskrim Polri nggerebeg pabrik narkoba ing ... Sapepake

Difteri, Virus Mbebayani
Ratusan kasus difteri sing dilaporke menyang Kementrian Kesehatan (Kemenkes) tau iki bisa gawe ketir-ketir, utamane tumraping ibu-ibu sing kagungan putra isih cilik. Ing Jawa Timur, kari-kari iki Kabupaten Pasuruan mesthekake kasus difteri ing wilayahe minangka kejadian luar biasa (KLB). Disusul Kabupaten Probolinggo, bocah cilik kang dadi kurbane sing paling gam-pang kaserang penyakit ... Sapepake

Korupsi E-KTP; Andi Narogong Blak-Blakan, Novanto Ora Bisa Selak
Kasile Setya Novanto (Setnov) uwal saka sakehing perkara hukum sajake wis ora bakal dumadi maneh ing kasus korupsi kartu tanda penduduk elektronik (e-KTP). Ma­rang upaya praperadilan sing ditindakake Setnov, Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) wis nyiapake jurus ampuh kanggo ngalahake. Kejaba iku, akon-akonane An­di Narogong nalika sidhang ing Pengadilan Tipikor Jakarta Kemis (30/11) ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa seduluran, mula aja memung-suhan.

Klik

ARMADILLO

Iki dudu bal, nanging kewan Armadillo kang lagi turu kepati. Kewan sajinis Trenggiling iki pancen senengane mlungker kanggo ngayomi awake, apamaneh kulite uga atos kaya tameng. (d/ist)***

Pethilan

Pemerintah yakin jendral pulisi kang dadi pejabat gubernur bakal netral

Tapi luwih ngyakinake yen dudu wong-wong kuwi

Wis wektune dianakake Dewan Etik Pilot

Tukang becak wae dilatih nggenjot!

Propinsi Papua kekurangan dokter

Numpuk ing Jawa