» Kategori : Dredah Masalah

Pesawat Momot Logistik Ditembak Kelompok Separatis
Trekah wengis ditindakake Kelompok Kriminal Separatis Bersenjata (KKSB) ing Kabupaten Nduga, Papua, Senin (25/6). Wong telu tiwas lan sing loro liyane nandhang tatu nemen ing sawijining serangan ing lala­dan Bandara Kenyam. Polri nyebutake se­rangan iku gegayutan karo pilgub ing kana. Minangka cathetan, pilgub dieloni pasangan calon loro, Lukas Enembe-Kle­men Tinal lan John ... Sapepake

Nalika macakake pledoi; Zunaidi Ora Kuwawa Nahan Tangis
Swasana ruwang Tirta I Pengadilan Negeri (PN) Surabaya, papan panggonane Zunaidi Abdillah disidhang, sajak krasa nreyuhake. Tilas perawat kang didakwa nerak kasusilan (cabul) iku nangis nalika macakake pembelaane. Dheweke rumangsa dadi wong sing disalahake (kam­bing hitam). Ing wektu iku uga, sisihane Zunaidi, Winda Rimawati sing lungguh ing mburine uga ora kuwawa ngempet ... Sapepake

Bupati Purbalingga Ketangkep OTT
Praktek korupsi sajak isih ndadra sanajan sasi Pasa. Sing paling gres, KPK nindakake operasi tangkap ta­ngan (OTT) marang Bupati Pur­balingga H.Tasdi, Senin (4/6) bengi. “Ana tim kang ditugasake ing Purbalingga. Nembe wae aku an­tuk katrangan, udakara ana wong papat sing diamanake lan sakeh­ing dhuwit,” kandhane Juru Wica­ra KPK Febri Diansyah marang ... Sapepake

Saperangan kampus ketaman paham radikalisme
Pepeling saka Bandan Nasional Penanggulangan Terorisme (BNPT) yen saperangan kampus ketaman paham radikalisme kudu antuk kawigaten mirunggan. Panangkepe pawongan kang dinuga teroris ing njero kampus Universitas Riau (Unri) Sabtu (2/6) kepungkur dening Densus 88 Antiteror dadi bukti masalah iku. Malah, ora mung ketaman, ing Unri bom iku malah digawe ing njero kampus. Ing patemonane ... Sapepake

Andika lan Anniesa Bakal Urip Nganti Tuwa ing Njero Kunjara
Andika Surachman lan Anniesa Hasibuan bakal urip nganti tuwa ing njero kunjara. Rebo (30/5) kepungkur, majelis hakim Pe­ngadilan Negeri (PN) Kota Depok nibak­ake ukuman paling dhuwur marang pa­sangan bebojowan bos First Travel iki. Andika ditibani ukuman kunjara 20 taun, dene Anniesa kunjara 18 taun. Andika lan Anniesa dinyatakake luput jalaran nindakake tindak pidana ... Sapepake

Teroris Probolinggo Nggladhi Bocah-Bocah Mbedhil
Salah siji saka wong telu kang dinuga minangka teroris kang diamanake Densus 88 Antiteror ing Perum Sumber Taman Indah, Kelurahan Sumbertaman, Kecamatan Wonoasih, Kota Probolinggo (Jatim), Kemis esuk kepungkur, kalungguhane minangka Pegawai Negeri Sipil (PNS) aktif. Pawongan kasebut yaiku HSA, guru basa Inggris ing SMKN 1 Kotaanyar, Kota Probolinggo. Dheweke aktif mulang ing kono wiwit ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan