» Kategori : Dredah Masalah

Ritual sial, Rini Astuti Nyekoki Ibune Nganti Mati
Niyate ngusir roh jahat sing marakake ibune lara, tutuke Tukinem dileboni selang kang mili banyu. Nanging pungkasane Tu-kinem malah mati merga saluran napas, growongan dhadha lan paru-paru (kebuk)e kebak banyu.   Anggone nangis ora kandheg. Rini Astuti terus nangis sesenggukan nalika ditakoni kang dadi sebab matine ibune, Tukinem (51), warga Dhusun Jerukgulung, Desa Surenlor, ... Sapepake

Begal Wengis Ditembus Mimis
Nalika mbegal sepedha motor ing dalan nuju Jembatan Suramadu, Sonheji (44), warga Desa Alang-Alang, Kecamatan Tragah, Bangkalan (Madura), lan Rohman (35), warga Banyu Urip Wetan, Kelurahan Sawahan, Sura­baya sajak medeni banget. Nanging, sawise ditembus mimis ang­gota Satreskrim Polres Bangkalan Senin (5/3), nalika dituntun petugas, lelorone begal wengis iki malah ngrintih ... Sapepake

Akeh Kepala Daerah Ditangkep Lembaga Antirasuah
Sasuwene sesasi, Kpk kasil nangkep kepala daerah telu, yaiku Bupati Jombang, Ngada lan Subang. Rebo (14/2) kepungkur, pejabat daerah 14 lan anggota DPRD Lampung Tengah uga ditangkep KPK. Karangpungan kang ngabehi marang korupsi kang kerep ditindakake kepala daerah kudu enggal ditindakake ngelingi panangkapan  marang kepala daerah kang kasangkud korupsi ora bakal arep kandheg ... Sapepake

Omahe Guru Budi Isih Dikebaki Wong Nglayat
Sianit Sinta (23) bojone almarhum Ahmad Budi Cahyanto (27) sajak nesu banget ngrungokake pepinginane sawatara pehak supaya murid sing nganiaya bojone MH mung direhabilitasi jalaran isih sangisore umur. “Kanggoku iki ora adil. Pelaku kudu diukum, merga tumindake kasebut klakon gawe ilange nyawaning liyan,” kandhane Sianit Sinta nalika dipethuki wartawan, Rebo (7/2) ... Sapepake

Anak lan Bojo Mati Dirukti ing Njero Omah
Neneng Khotijah ora nguburake anak lan bojone kaya lumrahe wong mati umume, jalaran dheweke percaya yen wong sakloron kuwi bakal urip maneh. Saben ana tangga teparone sing sujana marang ambu banger saka njero omahe, tansah diwangsuli jare bathang tikus. Sejatine, adhi pripeyane ngerti, nanging ora wani wara-wara. Patrap nylenehe Neneng Khotijah dirasakake Maswah watara setaun kepungkur. ... Sapepake

Jawa Timur mujudake pusat peredaran narkoba paling gedhe sawise Jakarta
Petugas saka Kantor Pengawasan dan Pelayanan Bea dan Cukai (KPPBC) Tipe Madya Pabean Juanda (TMPJ) kasil nggagalake rong upaya penyelundupan sabu saka Malaysia liwat Bandara Internasional Juanda. Kepala KPPBC TMPJ Budi Haryanto ngandhakake, rong upaya penyelundupan iki ditindakake ing wektu kang meh bareng. “Sing sepisan nalika 14 Januari, banjur let telung dina maneh penumpang ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Akeh wong kang nindakake bab kang padha ing nalikane kowe ora. Kuwi ora ateges kowe salah.

Klik

GROJOGAN PEDHUT-

Yen grojogan umume sing mili yakuwi banyu, nanging grojogan ing Islandia iki sing mili pedhut. Pedhut ksb mbentuk pola kaya banyu kang nggrojog saka gunung menyang segara. Pranyata uga ana suwarane banyu gembrojog ing segara mau, saengga kaya banyu kang nggrojok temenan ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Nangkis hoaks, publik perlu ndhi-sikake rasionalitas

Benci nganti tekan unyeng-unyeng kuwi mutawatiri

DPR ora kesusu ngrembug RUU HP

Ora kaya RUU MD3 ya?

Partai Demokrat njaluk syarat kanggo nyengkuyung Jokowi

Ora ana mangan awan gratis pancen…