» Kategori : Dredah Masalah

Korupsi cetak sawah fiktif, AKBP Raden Brotoseno Dituntut Ukuman 7 Taun
Ajun Komisaris Besar Polisi Raden Brotoseno dituntut ukuman kunjara 7 taun jalaran dening jaksa dianggep kabukten nin­-dakake pungutan liar (pungli) pengaji Rp 1,9 miliyar gegayutan penyidikan kasus korupsi cetaj sawah sawah fiktif ing Ketapang Kalimantan Barat. Pungli ditindakake kanggo ngundur pemang-gilan pemeriksaan marang Dahlan Iskan, saksi ing kasus kasebut. Bab iku dikandhakake ... Sapepake

Ngabotohan online, Dhuwit Miliyaran Dibeslah
Direktorat Re-serse Kriminal Umum (Ditres-krimum) Polda Jatim kasil nangkep ngabo-tohan online bal-balan, Selasa (25/4) kepung-kur. Dhuwit bebathene (omzete) nggayuh mili-yaran rupiah. Praktek ngabotohan kang diwiyak Polda Jatim iku ditindakake jaringan internasional. Tersangkane papat kasil ditangkep. Dheweke mau yaiku Agung S, Wawan H, Yen An S, lan lan Heru I. Minangka bandar ... Sapepake

Kurban longsor Banaran tampa santunan
Maya (22), ora kuwawa ngempet sedhihe atine. Dheweke tansah kelingan bapake Moh Muklas (48) sing katut dadi kurban mati musibah lemah longsor ing Dhusun Tangkil, Desa Banaran, Kecamatan Pulung, Kabupaten Ponorogo (Jatim), Sabtu (1/4) kepungkur. Maya ora nate mbayangake bakal pisah karo bapake klawan cara kang nrenyuhake kasebut. Bareng karo mbakyune, Wasti, lan ibune, Rumini, Maya kudu ... Sapepake

Rajapati iki Diprentah Abah
Saksi lima ditekakake jaksa penuntut umum (JPU) Kejati Kabupaten Probolinggo ing sidhang kasus ra-japati Abdul Gani klawan kadakwa Taat Pribadi alias Dimas Kanjeng Taat Pribadi Kemis (6/4) kepungkur. Sidhang ing Pe­ngadilan Negeri (PN) Kraksaan iku, salah sawijining saksi ngandhakake yen raja­pati marang kurban diprentah Abah Ker­tonegoro. Kalimane saksi iku yaiku saksi saka ... Sapepake

Evakuasi Kurban Kepalang Kahanan lan Cuaca
Swasana  nrenyuhake  dumadi nganti limang dina sabubare bencana longsor Dhusun Tangkil, De­sa Banaran, Kecamatan Pulung, Kabu­paten Ponorogo, Sabtu (1/4) kepungkur. Proses evakuasi kurban sepisanan nem­be nemokake jisim loro. Lelorone jisim iku ditemokake ing jugrugan omah sing kurugan lemah. Dheweke sakloron kuwi dinuga ora klakon metu ngomah nalika longsor ... Sapepake

Warga Mojokerto Nglurug Kantor Bupati
Atusan warga Desa Lakardowo, Kecamatan Jetis, Kabupaten Mojokerto, nggelar dhemo ing ngarep kantor bupati. Warga kasebut ndhe­sek pemkab supaya nutup PT Putra Restu Ibu Abadi (PRIA). Pandhesek iku jalaran anane pence­maran lingkungan berat kang ditindak­ake perusahaan pengelola limbah bahan berbahaya dan beracun (B3) iku wis ma­taun-taun iki. Pandhesek iku uga ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ora perlu njlentrehake bab kita marang sapa wae, merga sing seneng karo kita ora butuh bab iku lan kang benci marang kita ora percaya iku.

Klik

SWASANA TIMUR TENGAH

Ngarepake Romadon akeh restoran ing Indonesia kang nawakake panggonan kanggo buka. Ora luput, dekorasine uga nylarasake karo suwasane. Kaya ing salah sijine restoran ing Jakarta iki nyuguhake dekorasi nuansa Timur Tengah, utamane Maroko, kanthi kelambu werna werni lan lungguhe lesehan. Mesthi wae panganan kang disuguhake uga ala Timur Tengah. (d/ist)

Pethilan

Bursa cagub Jabar saya rame

Wiwit pepaes

Sasuwene pasa, PNS mulihe luwih cepet

Luwih seneng maneh yen THR-e cair luwih cepet

Miskinke wae calo TKI ilegal

La yen wis miskin piye?