» Kategori : Dredah Masalah

Kasuse Rita Widyasari Nyeret Pengusaha Malang
Penyidik Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) mriksa saksi kanggo perkara panduga gratifikasi dening Bupati Kutai Kartanegara (Kukar) Rita Widyasari, ing Kota Malang. Peme­riksaan saksi kanggo perkara iki ditin­dakake ing Polres Malang Kota, Selasa (18/10) kepungkur. Wong sing dipriksa ing Kota Malang mau yaiku direksi lan karyawan PT Citra Gading Asritama (CGA). Manut Juru ... Sapepake

Hara, Iki Menungsa Cap Apa? Anake Ditengi Biyunge Dipateni.
Agama iku talining urip. Tanpa agama njalari wong mbedhal-mbedhal kaya jaran tanpa kendhali. Saiki kerep kedadeyan ing endi-endi, ana bapak metengi anake dhewe, anak metengi biyunge dhewe. Semono uga anak mateni bapak utawa ibune uga wis akeh. Iku kabeh jenis menungsa cap apa? Sajake bener kandhane Dedy Mizwar: kiamat sudah dekat. Mula pendhidhikan agama sing dadi kuncine. SAPA sing ora ... Sapepake

Upal Atusan Yuta Saka Madura Sumebar ing Nem Provinsi
Kelompok (sindikat) gawe lan nyebarake dhuwit palsu (dhupal) kasil ditangkep ing Bangka­lan, Madura. Anggota kelompok kehe enem sing wis operasi suwene sangang taun iku dibekuk lan langsung ditetepake minangka tersangka. Dirtipideksus Bareskrim Polri Brigjen Agung Setya nerangake, kabukake bab iku sakawit saka katrangan sing ditampa pehake sesasi kepungkur. “Wis sumebar dhuwit ... Sapepake

Sopir Online Nganakake Unjuk Rasa
Ewon sopir trans­portasi online (daring) kang kagabung ing Geram Online Bandung Raya nganakake unjuk rasa ing ngarep Gedhong Sate, Kota Bandung, Senin (16/10) kepungkur. Dheweke kabeh ngenteni anane aturan pelaksanaan transportasi daring saengga bisa nduweni dhasar hukum.   Koordinator Aksi Geram Online Bandung Raya Andrian Mulyaputram ngandhakake, salah siji saka ... Sapepake

Setya Novanto Tetep Dicekal KPK
Kalungguhane Ketua DPR Setya Novanto (Setnov) ing perkara megakorupsi pengadaan kartu tanda penduduk elektronik (e-KTP) di­pesthekake durung aman sanajan sing gegayutan menang ing praperadilan. Se­bab, Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) tetep bakal mageri ketua umum Partai Golongan Karya (Golkar) kasebut liwat permohonan perpanjangan masa pencegahan lelungan menyang manca. Klawan ... Sapepake

Pil PCC Siyap Diiderake ing Saindenging Indonesia
Tim  gabungan  kapolisen  kasil mbeslah obat Paracetamol, Caffeine, Carisoprodol (PCC), Selasa (19/9) parak esuk ing Surabaya, kehe 1,28 yuta. Yutan obat iki dinuga arep dii­derake menyang sadhengah wilayah ing Indonesia. “Kejaba ing Jawa, bisa dadi obat iki bakal diiderake menyang sawatara wila­yah ing Kalimantan lan Sulawesi,” kan­dhane ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Lumakune wektu luwih cepet katimbang mlakune mega. Sing sapa kang wektune mung kanggo ngabekti lan ngibadah mring Gusti Allah, mula iku wektu lan umure kang satemene …

Klik

LUKISAN ING WULU

Wulu pranyata bisa dadi salah sijine media lukis kang eksotik banget. Nanging mung wong-wong tinamtu wae kang bisa nindakake, yakuwi wong kang telaten lan sabar jalaran lukisan edipeni iki ora gampang ditindakake sarta butuh ketelitian kang dhuwur banget. (d/ist)

Pethilan

Kanggo Asian Games, Indonesia kekurangan jaran level internasional

Sing akeh pancen kambing hi­tam…

Setya Novanto dianggep nuduhake tumindak kurang becik

Paribasan ngandhakake; tinggal glanggang colong playu!

Setya Novanto wusanane mlebu tahanan KPK

Ngenteni lelakon sabanjure