» Kategori : Dredah Masalah

Pilih nunggu putusan MK, KPK Wegah Teka ing Pansus Angket
DPR ora mung ngundang KPK supaya teka ing rapat dengar pendapat (RDP) ka­ro komisi III. Para wakil rakyat iki uga nga­jap marang KPK supaya gelem nekani undangane Pansus Hak Angket KPK. Nanging, pangajap iku ditulak. Komisi sing ditetuwani dening Agus Rahardjo iku gelem nekani undangan kasebut yen wis ana putusan uji materi ngenani resmine hak angket DPR marang KPK saka Mah­kamah ... Sapepake

KPK-Polri Regejegan Maneh
Tekane Direktur Penyidikan (Dirdik) Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) Aris Budiman me­nyang gedhong parlemen dhek Selasa (29/8) kepungkur dudu pucak panase sesambungan antarane KPK karo Polri. Pranyata Aris wis nglapurake penyidik KPK Novel Baswedan menyang Polda Me­tro Jaya. Merga lapuran iku, banjur diter­bitake Surat Pemberitahuan Dimulainya Penyidikan (SPDP) gegayutan ... Sapepake

Rp 550 milyar diabul-abul PT First Travel
Rikala waiting list haji sangsaya suwi, ibadah umrah dadi pilihan. PT First Travel saka Jakarta dhestun mentala ngapusi para jemaah modal cekak kasebut. Kanthi tarip sing “banting rega”, wekasane isih ana 35.000 jemaah umrah sing ora bisa budhal, mangka wis ngeruk dhuwit Rp 550 milyar. Sing lucu, rikala para korban nangis-nangis ing DPR, malah ngancam demo yen pemerintah suthik ... Sapepake

Wapres Jusuf Kalla: Gembong Narkoba Kudu Diukum Mati
Penyelundupan sabu-sabu sa-ton ora mung ndadekake pawongan  ora jenjem, nanging uga njengkel­ake banget. Kepriye ora, yen sabu-sabu iku nganti mider, barang karam kasebut bakal ngrusak panguripane wong sing migunakake kehe 5 yuta, sing akeh-akehe kanoman. Wakil Presiden Jusuf Kalla (JK) uga nganggep para gembong narkoba sing kesangkud ing penyelundupan sabu-sa­bu sa-ton ... Sapepake

Dimas Kanjeng Taat Pribadi Divonis Ukuman Kunjara 18 Taun
Ponis kunjara 18 taun sing ditibakake Pengadilan Negeri Kraksaan, Kabupaten Probolinggo, Jawa Ti­mur marang Dimas Kanjeng Taat Pribadi, klebu entheng. Priya sing ngaku saguh ni­­kelake dhuwit sacara gaib iku dinya­tak­ake kabukten minangka utege kasus ra­japati marang wong loro sing nate nganut dheweke. Yaiku Abdul Ghani lan Ismail Hidayah. Ukuman iku ndadekake ... Sapepake

WNA Gawe Pusat Apus-Apus ing Indonesia
Petugas gabungan Polri kasil ngamanake puluhan warga negara asing (WNA) asal Tiongkok lan Taiwan kang dinuga dadi komplotan kejahatan siber in­ternasional. Para durjana iku dia­manake saka kutha papat, yaiku Ba­tam, Surabaya, Jakarta, lan Bali. Saka Surabaya Polri kasil nga­manake WNA 93 ing omah mewah papat ing Graha Famili Surabaya, Sabtu (29/7) surup nganti ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Nalika ati kita tatu kang jero banget, mula satemene nalika kuwi kita lagi sinau bab “ngapura...”.

Klik

KIRAB KI AGENG SINGOPRONO

Sawenehing prajurit Keraton Surakarta nindakake Kirab Budaya kanggo ngeling-eling kiprahe Ki Ageng Singoprono ing Gunung Tugel, Sambi, Boyolali, Jawa Tengah, dina Minggu kepungkur. Ki Ageng Singoprono mujudake salah sijine Kyai kang nyebarake ajaran Islam lumantar budaya ing tanah Jawa. (d/ist)***

Pethilan

Kim Jong-un seneng-seneng merga tes termonuklire sukses

Kaya jaman cilikane kene wae, seneng yen mercone mbledhos!

Anggota DPR ngancam ‘mbrangus’ KPK

Rakyat pilih mbrangus DPR

Daftar CPNS, kudu ngecek dhisik NIK-ne

Aja nganti kecathet minangka penududk Kenya lo