» Kategori : Dredah Masalah

Setya Novanto Wusanane Ditetepake Dadi Tersangka
Penyidik Komisi Pem-berantasan Korupsi (KPK) akhire netepake Ketua DPR Setya No-vanto dadi tersangka kasus panduga korupsi Kartu Tanda Penduduk elektronik (e-KTP). Novanto disangka nerak Pasal 3 utawa Pasal 2 ayat 1 UU No-mer 20 Taun 2001 ngenani Pemberan-tasan Tindak Pidana Korupsi. “KPK netepake SN minangka tersangka anyar ing perkara e-KTP,” kandhane Ketua KPK Agus ... Sapepake

Ganjar Pranowo Dipriksa KPK
Mbaka siji legislator sing nate kesangkud ing pembahasan anggaran gedhe proyek e-KTP bali dipriksa Komisi Pembe-ran­tasan Korupsi (KPK). Dhe-weke kabeh kuwi dipethukake langsung (konfrontasi) karo tersangka sing menehi bese-lan (suap) e-KTP Andi Naro-gong. Gubernur Jawa Tengah Ganjar Pranowo uga ora luput saka papriksan kasebut.     Selasa (4/7) kepungkur KPK ... Sapepake

Helikopter Basarnas Ceblok, Penumpange 8 Tiwas
Lidia Saraswati katon susah banget ndeleng pesawat Casa mudhun ing Lanudal Juanda, Senin (3/7) awan. Ing njerone pesawat TNI AL iki, jisime bapake diusung saka Temanggung, Jateng. Jisim kasebut yaiku Peltu LPU Budi Santoso, warga Jl.Perum TNI AL, TWP. Blok M1/02, Candi, Sido­arjo. Anggota TNI AL iki mujudake salah siji saka wong 8 kurban helikopter Ba­sarnas sing cebloking wewengkon ... Sapepake

Nasibe Harta Karun Indonesia ing Dhasar Samodra Akeh sing Dijarah lan Digawa Menyang Manca

Satemene Indonesia sugih harta karun (bandha kowar) sing sumimpen ing dhasar segara, bandha kowar kasebut arupa tingga­lane kapal-kapal sing nate karem ing segara wiwit puluhan nganti atusan taun kepungkur. Nanging kaya-kaya pamerintah Indonesia ora bisa ngang­kat bandha kowar kasebut saka dhasar samodra merga wragade ngangkat larang. Akibate, ora sithik sing padha nyolong lan digawa ... Sapepake

Basuki wis nate mlebu bui, Saiki Tumindak Alane Diambali
Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) nyegel ruwangan loro ing DPRD Jatim, Senin mentas iki. Lelorone ruwangan iku ya­iku ruwangane Ketua Komisi B Mohammad Basuki lan ruwangane staf Komisi B DPRD Jatim. Manut saksi sing weruh, Agus Hadi, penyegelan iku ditin­dak­ake dening petugas KPK cacah lima. Ing perangan ngarep lawang sing disegel ditempeli tulisan “Dilarang ... Sapepake

Gara-Gara Cacing Sonari Didin Mlebu Bui
Nasib apes dialami dening Didin (48), warga Kampung Rarahan, Desa Cimacan, Kecamatan Cipanas, Kabupaten Cianjur. Priya sing saben dinane adol jagung bakar iki tanggal 23 Maret wingi diparani sawetara petugas sing ngakune pulisi alas Taman Nasional Gunung Gede Pangrango (TNGGP). Tanpa kakehan omong Didin digawa menyang Polsek Cipanas, banjur esuke digawa menyang Mapolres Cianjur. Didin ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saben wong nduweni kalodhangan kang padha kanggo ganti dadi luwih apik.

Klik

HAMAORI ALIAS LARUNG SESAJI

Kayadene ing tanah air, ing Jepang pranyata uga ana upacara larung sesaji yakuwi kang diarani Hamaori ing segara kidul Chigasaki, sakulone Tokyo. Upacara iki ajeg dianakake saben taun. (d/ist)***

Pethilan

Setya Novanto dadi ‘tersangka’

Sapinter-pintere ‘papa’ mlumpat….

Blangko e-KTP wis ana maneh

Gek-gek dikorupsi maneh??

PPP padha PPP-ne rebutan kantor

Eling jaman orba