» Kategori : Dredah Masalah

Tukang ider narkoba kelas teri cacah 27 ditangkep
Custom Narcotics Team (CNT) Kantor Pengawasan dan Pelayanan Bea dan Cukai (KPPBC) Tipe Madya Pabean Juanda mentas iki kasil nggagalake penyelundupan sabu liwat Bandara Internasional Juanda. Ora baen-baen, barang bukti kang kasil dibeslah nggayuh 3.270 gram (3,2 kg) sabu iku pengaji Rp 6 milyar. Penyelundupan ka­sebut kaleksanan kaping telu ... Sapepake

Sing matenimahasiswa UMM divonis 20 taun
Pitakonan kang diajokake marang para saksi kehe pitung lembar.Dene materi pitakonane isine thek kliwere kegiyatan kang ditindakake nalika acara diksar ing Tlogodlingo.Materi pitakonan iki kemungkinan bisa tam­bah maneh slaras karo perkembangane papriksan. PenyelidikanperkaramatinemahasiswatelupesertaPendidikanDasar (Diksar) The Great Champing (TGC) Mapala UII utawaUnisikangka 37 ... Sapepake

KPK Nduga Kartel Melu Kesangkut
Basuki ngakoni nate ketemu Patrialis Akbar Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) nemokake tandha-tandha kesangkute kartel (pakumpulan gedhe kang ngasilake lan ngedol barang-barang kang padha) impor daging ing perkara kang njiret hakim konstitusi Patrialis Akbar.   Malah, KPK nemokake kesangkute 20 perusahaane Basuki Hariman, minangka pehak sing menehi beselan marang Patrialis ... Sapepake

Perkara E-KTP, KPK Mbeslah Dhuwit Rp 247 M
Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) kandha wis mbeslah dhuwit kontan lan dhuwit sing disimpen ing rekening kehe Rp 247 miliyar gegayutan perkara panduga korupsi proyek pengadaan kartu tandha pendhudhuk elektronik (e-KTP). Juru Bicara KPK Febri Diansyah ngandhakake, dhuwit-dhuwit iku dibeslah sasuwene taun 2016 sa­ka sakehing perusahaan lan presun. Pe­rusahaan lan presun kasebut ... Sapepake

KPK Ngincer Wong 180 Kang Gegayutan Perkara Korupsi
Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) lagi nyinaoni lelabuhane wong 180 sing jenenge disebut-sebut ing putusan majelis hakim kang perkarane (kasuse) duwe kekuwatan hukum tetap wiwit lembaga iki madeg taun 2003. Sekabehe jeneng kasebut ditampa adhedhasar dhaptar kang ditindakake dening lembaga antira­suah iki. Bisa dadi jeneng-jeneng sing muncul ing putusan hakim kasebut bakal diproses, ... Sapepake

Densus 88 Nangkep Wong Sakulawarga
Tim Densus 88 Antiteror nangkep wong sakulawarga ing Tasikmalaya, Jawa Barat, mentas iki. Wong sakulawarga mau dinuga gegayutan karo teroris sing wis ditangkep sawatara wektu kepungkur. Sakulawarga iku yaiku Tutin Sugiarti (37), lan sisihane, Hendra Gunawan (39), sarta anake, Abza Algifari Putra (11). Telu-telune ditangkep ing omah kontrakane ing Kampung Pa­dasuka RT-03/05, Kelurahan ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Bakal tumekan wektune kita leren nresnani sawijining pawongan… dudu merga pawongan mau mandheg anggone nresnani kita, nanging… kita kudu ngrumangsani yen wong iku luwih bahagia saupama kita ngeculake

Klik

PATUNG KEDHIP

Yen para maos nyilem ing laut Karibia, mula bakal nemokake panggonan iki. Iki mujudake dheretan 500 patung kang pancen sengaja diseleh ing lokasi ksb. Nanging, ujare ngakeh, aja suwe-suwe yen ndeleng patung-patung kuwi, merga bisa ngedhipake matane yen kesuwen anggone mandeng. (d/ist)***

Pethilan

Mendikbud; greget nonton film nasional isih endhek

Merga tontonan politik luwih seru!

Pilkada 2017, calon jalur per¬seorangan rontok

Merga calon saka parpol kabeh cara luwih pol

Dalan rusak ing Jatim, saben dina ana trek ceklek as-e

Saben dina uga ora ana solusi kang pas