» Kategori : Dredah Masalah

Bupati Mojokerto Ditetepake Dadi Tersangka
Pasrah dadi tahanane KPK. Asete bupati sing dibeslah diteken bature Sawise meh seminggu nindakake sakehing kegiyatan penyidikan, Akhire KPK nahan Bupati Mojokerto Mustofa Kamal Pasa (MKP) Senin (30/4) kepungkur. MKP ditahan jalaran kalungguhane minangka tersangka marang rong perkara. Yaiku, panduga beselan (suap) pembangunan menara telekomunikasi utawa base tranceiver station (BTS) lan ... Sapepake

Pesta Miras Tansah Gawe Kurban Tiwas
Dinuga keracunan inuman oplosan. Kurbane klakon diplayokake menyang rumah sakit, nanging ora ketulungan. Kurban tiwas merga inuman keras wis kerep dumadi. Nanging, mungguhing saperangan pihak kang wis ketagihan inuman keras apamaneh oplosan, bab iku sajak ora sepira digatekake. Buktine, warga ing Jalan Pacar Keling, Kecamatan Tambaksari, Surabaya, dhek Minggu (22/4) dikagetake marang ... Sapepake

Sidhang wiwitan, Ahmad Dhani Kejiret Telung ‘Cuitan’ ing Twitter
Sidhang wiwitan kasus ujaran kebencian (hate speech) sing njiret Ahmad Dhani digelar ing Pengadilan Negeri (PN) Jakarta Selatan, Senin (16/4) kepungkur. Ing surat dakwanane, jaksa mbeberake telung cuitane pemain musik (musisi) kelairan Surabaya iku kang ngandhut unsur tindak pidana ujaran kebencian.   Jaksa penuntut umum (JPU) Dedyng Wibianto Atabay ngandhakake, ing ... Sapepake

Akhire Zumi Zola ditahan KPK
Sawise luwih saka rong sasi nandhang status tersangka gratifikasi, Gubernur Jambi Zumi Zola Zulkifli akhire ditahan Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK), Senin (9/4) kepungkur. Penahanan iku ditin-dakake sawise penyidik KPK nitipriksa tilas pemain sinetron lan aktor film ka-sebut suwene nggayuh sangang jam. Zumi Zola teka ing gedhong KPK jam 09.58. Politikus Partai Amanat Nasional (PAN) ... Sapepake

Kurban Tiwas Miras Oplosan Nggayuh Wong 51
Pemerintah Kabupaten Bandung netepake kedadeyan gegayutan miras (minuman keras) oplosan minangka kejadian luar biasa (KLB) situ­asional Selasa (10/4). Iku merga kur­bane terus tambah. “Bisa diarani KLB situasional merga disebabake tumindak alane manungsa, dudu merga pageblug penyakit,” kan­dhane Kepala Dinas Kesehatan Kabu­paten Bandung Ahmad Kustiaji marang ... Sapepake

Syahrini Dadi Saksi Sidhang First Travel
Penyanyi Syahrini kandha kepanasan nalika dadi saksi sidhang First Travel ing Pengadilan Negeri De­pok, Jawa Barat, Senin (2/4) kepngkur. Iki dituduhake Syahrini saka obahing awake. Artis sing kerep disapa Princes iki makaping-kaping ngusapake tisu me­nyang gulu lan pasuryane. Sinambi mangsuli pitakonane hakim. Syahrini uga ora kandheg anggone tipas-tipas. Sajake Syahrini ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?