» Kategori : Sing Njlonet

RENATA
Bocah ayu sing lagi bergaya iki, yèn ulang taun dipahargya déning warga negara Indonesia kabèh. Lha wong lairé pas dina kamardikan kita. Jenengé : RENATA NURI MAULIDA, saben dina kulina disebut RENATA ngono waé. Lairé ing Purwodadi Grobogan 17 Agustus 2013. Putrané bapak KHUDHORI sarta Ibu TRIYUNI LISTYOWATI sing pidalem ing ... Sapepake

KIKI
Ayo kenalan karo aku. Jenengku : MUCHAMMAD RIZQ YUSUF, aku kulina disebut  KIKI. Aku lair ing Bekasi tanggal 5 Januari 2014, putrané ayahku AHMAD SAIFUDIN sarta bundaku NITA FITRIAH sing pidalem ing Kp. Pilar Barat Rt 001 Rw 005 Cikarang Utara – Bekasi, Jawa Barat. Kalodhangan iki aku atur sembah sungkem katur Ayah saha Bunda ing dalem, Mbah Suhartono, Mbah ... Sapepake

NADA
Calon peragawati sing lagi gladhèn sadurungé munggah catwalk iki jenengé : NADA JUNDI RAZANI (NADA), lair ing Tuban 27 Juni 2015. Putrané Abi IRFAN SANYOTO RONIYADI sarta Ummi DESY ERNAWATI sing dalemé ing Jl. Letda Sucipto Rt 03 Rw 04 Dsn Kedaton Kel Mondokan Kab Tuban. Mbak NADA atur sungkem kagem Éyang Kakung Edy Suprapto, Éyang Putri ... Sapepake

AOKI
Assalamualaikum. Hallo..... kanca-kanca, kenalké. Jenengku : AOKI SURYATAMA iki lagi digéndhong kamasku : OSHI  SURYATAMA. Foto iki pas ulang taunku sepisan. Aku lair tanggal 7 April 2016. Wong tuwaku asmané Bapak LANTIKO sarta Ibu ANINDITA, dalemé ing Komplek SMKN 2 Jl. Ir. Sutami 14 Tangerang Kota 15118. Aku atur sungkem kagem Éyang Anam lan ... Sapepake

AMMAR
Ayo kenalan karo aku. Jenengku : RIZZALDY AMMAR TSAQIF NUGROHO, kulina disebut AMMAR.  Umurku 9 taun, sekolahku ing klas 4 SD Muhammadiyah 17 Surabaya, alamatku ing Kalilom Lor Timur I A / 10 Surabaya. Aku duwé adhi jenengé Ihsan, lagi klas 2. Iki fotoku nalika liburan ing pantai Tambak Rejo, Blitar, bebarengan sakulawarga. Wah, jan asyik banget, ... Sapepake

IRHAM
Ayo kenalan karo bocah sing gagah iki. Jenengé : MUHAMMAD IRHAM DIAMANTA, saben dina cukup disebut IRHAM, lair ing Pemalang tanggal 9 Juni 2012, putrané Bapak DIDI SUMANTO ingkang ngasta guru ing SDN 05 Kendalsari sarta Ibu SITI ROCHIMAH ingkang dados guru ing SDN 01 Jatirejo. Mas IRHAM sing cita-citané dadi tentara iki atur sungkem kagem Bapak saha Ibu ing dalem, Mbah ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Nalika kita kesel lan gela, mula satemene nalika kuwi kita lagi sinau bab “kesabaran...”.

Klik

JAGO MOGE IBU WAWALI

Martha Catur Wurihandini, sisihane Wakil Wali Kota Depok Pradi Supriatna iki pranyata nduweni hobi kang cukup ekstrem. Yakuwi nin¬dakake freestyle nganggo motor gede Harley-Davidson. Aksi kang ngundang gawok ibu pejabat siji iki katon ing perayaan HUT Polwan ka 69, ing lapangan Polda Metro Jaya, mentas iki. Ya, saliyane minangka sisihane Wakil Wali Kota Depok, Martha pranyata sawijining perwira Polri kanthi pangkat Inspektur Satu. (d/ist)***

Pethilan

Rencana-rencana anggaran ASEAN Games kaco

Atlete ditarget oleh emas akeh!

Halimah Yacob, wanita lan mulsim pisanan dadi presiden Singgapur

Kabukten warung Padhang ana ing ngendi-endi …

Halimah Yacob, wanita lan mulsim pisanan dadi presiden Singgapur

Mangka ing Singgapur ora ana partai Islam