» Kategori : Sing Njlonet

KAFA
Hallo, kanca-kanca, aku wis pinter telepon, lho. Ayo kenalan karo aku. Jenengku : KAFA  AHMAD  NAJA, saben dina aku cukup diundang KAFA ngono waé. Aku lair ing Jombang 28 April 2015. Ayahku asmané AHMAD MAJID MUDZAKIR, déné Mamaku DEWI SUCI ZULAIKHA. Cita-citaku dadi pulisi, bèn bisa njaga keamanané warga saka kadurakan. Aku ... Sapepake

FARAH
Jenengku :  FARAH PUTRI NUR AINI. Ayahku jenengé NUR KOSIM, déné Ibuku ENI SUGIARTI. Alamatku : Jl. Gembong Sawah I No. 17 Surabaya. Iki fotoku nalika out bond ing alas Prambon Sidoarjo. Rasané seneng banget bisa bébas dolanan kanthi kahanan alam padésan bebarengan kanca-kanca sekolah SD Muhammadiyah 17 Surabaya. Mbak FARAH atur sungkem ... Sapepake

REYHAN
Ayo kenalan karo bocah nggantheng iki. Jenengé : REYHAN  FATHAN  ALFARIZI, saben dina diundang REYHAN ngono waé. Laire ing Surabaya 11 Agustus 2014, putrane Ayah RIYANTO sarta Bunda MEYRISCA ANANDIRA PUTRI, alamaté ing Pakal Mangga Jaya III / 71 Surabaya. Mas REYHAN atur sungkem kagem Ayah, Bunda, ing dalem, Papa Mochammad Daud, Mama Endang ... Sapepake

RARA
Jenengé  :  AZZAHRA KUSUMAWARDANI A.P. (RARA). Ngendikané papa lan mamaku, aku cantik...hi...hi...hi. lairku ing Probolinggo, Selasa Wagé 15 Nopember 2016 jam 00.36 ngepasi fenomena alam “Super Moon”. Papa lan mamaku asmané Khasan Irwin Arga Putra, A Md & Dessy Ayu Puspitasari, S Kom, pidalem ing Perum Brantas Regency ... Sapepake

NARA
Delengen bocah sing ayu lan nggemesaké iki ! Jenengé : FARA NAILIN NARA (NARA), lairé ing Jombang 28 April 2015, putrané Bp. AHMAD MAJID MUDZAKIR sarta Ibu DEWI SUCI ZULAIKHA. Kalodhangan iki, Mbak NARA sing cita-citané kepéngin dadi dokter iki atur sungkem kagem Ayah saha Mama ing dalem, Éyang sarta para sepuh liyané sing ora ... Sapepake

RANI
Ayo kenalan karo bocah ayu iki. Jenengé : SANIYYA DIAS KHAIRANI, saben dina cukup disebut RANI ngono waé. Laire ing Rembang tanggal 29 Juni 2006, putrané Abah AHMAD KHOERON sarta Ibu BUDI ASTUTI sing pidalem ing désa Langgar Kecamatan Sluke Kabupaten Rembang.     Mbak RANI sing cita-citané dadi guru iki, atur sungkem kagem Abah ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saben wong nduweni kalodhangan kang padha kanggo ganti dadi luwih apik.

Klik

HAMAORI ALIAS LARUNG SESAJI

Kayadene ing tanah air, ing Jepang pranyata uga ana upacara larung sesaji yakuwi kang diarani Hamaori ing segara kidul Chigasaki, sakulone Tokyo. Upacara iki ajeg dianakake saben taun. (d/ist)***

Pethilan

Setya Novanto dadi ‘tersangka’

Sapinter-pintere ‘papa’ mlumpat….

Blangko e-KTP wis ana maneh

Gek-gek dikorupsi maneh??

PPP padha PPP-ne rebutan kantor

Eling jaman orba