» Kategori : Sing Njlonet

DAMA
Sing lagi nggaya iki jenenge KEFAS MARLEN DAMA PRATAMA. Kefas sing lair 12 Mei 2010 iki anak mbarepe bapak L. Bagus Hendrawan lan ibu Wilis Mahardyaning M. Lumantar Sing Njlonet, Kefas atur sungkem dhateng kung Singgih, uti Mien, om Anjar, tante Sandy, kung Kombang, uti Cicik, mbah Kus, mbah Gatot. Uga salam kanggo bu Esti, bu Tri, pak Steve, Gail, Enzo, Alex, Bima, lan sing kinasih dhik ... Sapepake

ZIZI
Bocah ayu sing bergaya ing ngarepé mbakyuné iki jenengé :RANIA FAYZIA ANINDYA BRAWIAJI  (ZIZI), lairé ing Ponorogo 16 Oktober 2013, putrané Bp. ADEN INDHARTA BRAWIAJI sarta Ibu ESTY ROSIDA sing pidalem ing desa Kupuk Rt 02 Rw 02 Kupuk, Kec. Bungkal Kab. Ponorogo. Adhik Zizi atur sungkem kagem Éyang Yut kakung Putri ing Payaman Magelang, ... Sapepake

DITA
Bocah imut-imut sing wis wiwit pinter bergaya iki jenengé : RASHYA QIANA ANINDITA, lairé ing Jakarta tanggal  22 Juni 2017, putra nomer loroné Bp. JHON INDRI ST sarta Ibu dr. PASCA  SPK sing pidalem ing Perum The Icon duster Blok D3 No 19 BSD Tangerang. Adhik RASHYA kalodhangan iki atur sungkem kagem Papa sarta Mama ing dalem, Éyang dr. H. Hadi ... Sapepake

Arnold
edulur kembang sepasang iki jenenge Arnoldine Joanna Stella Utami  & Bernadine Lilian Trisha Utami, putrine ibu Godelia Maria Silvia Merry lan bapak Leonardus Utomo Pribadi.Saiki lelorone kelas III ing SD Johannes Bosco Baciro, Ngayogjakarta. Liwat Sing Njlonet, Stella lan Trisha kintun salam dhateng Eyang Asni & Hartono (Simo), Eyang Isti & ... Sapepake

Lila
Kanca-kanca, jenengku Kalila Anindita (Lila). Aku lair ing Kediri tanggal 10 Juli 2016. Lumantar Sing Njlonet aku atur salam dhateng Mbah Wir, Eyang Rus, Mbah Tijah wonten Klaten, Budhe, Pakdhe, saha Om. Nyuwun pangestu amrih Lila tansah mbangun turut Ibu Indah Kurniasih saha Bapak Adhi Pranoto sing ngasta ing UPT PT Kediri. ... Sapepake

Aya
Tepungake, jenengku Utari Mandayaningrum Guno Titisari. Celukanku cukup Aya ngono wae. Aku lair 9 Agustus 2016, dadi saiki umurku lagi 2,5 taun. Aku mapan ing Legundi, Girimulyo, Panggang, Gunung Kidul bareng ibuku Uningtyas lan bapakku Agung Murtono. Ing kalodhangan iki aku atur sungkem dhumateng simbah, eyang, lan sedulurku kabeh. Saiki aku isih senengane dolanan pasaran lan mlaku-mlaku ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Akeh wong kang nindakake bab kang padha ing nalikane kowe ora. Kuwi ora ateges kowe salah.

Klik

GROJOGAN PEDHUT-

Yen grojogan umume sing mili yakuwi banyu, nanging grojogan ing Islandia iki sing mili pedhut. Pedhut ksb mbentuk pola kaya banyu kang nggrojog saka gunung menyang segara. Pranyata uga ana suwarane banyu gembrojog ing segara mau, saengga kaya banyu kang nggrojok temenan ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Nangkis hoaks, publik perlu ndhi-sikake rasionalitas

Benci nganti tekan unyeng-unyeng kuwi mutawatiri

DPR ora kesusu ngrembug RUU HP

Ora kaya RUU MD3 ya?

Partai Demokrat njaluk syarat kanggo nyengkuyung Jokowi

Ora ana mangan awan gratis pancen…