» Kategori : Sing Njlonet

Tisya
Jenengku Letisya Shaisy Azahwa (Tisya), lair ing Sidoarjo tgl 3 Nopember 2011, umurku saiki 6 th. Bapakku asmane Syai’in lan ibuku Sis Wahyuni. Foto kuwi kajepret nalika ana resepsi manten putrane Mbah To ing Jombang. Aku nganggo klambi putri raja. Émané mahkota lan tongkatku ora dak gawa. Aku atur salam kagem : Mbah Kung, Mbah Uti, Pakdhé lan ... Sapepake

AGUNG
Jenengé :  AGUNG WIJAYA KUSUMA (AGUNG), lairé ing Grobogan 19 September 2009. Putrané Bapak SUGENG WIJANARKO sarta Ibu SUMIYANTI sing dalemé ing Clepat, Tunggak, Toroh, Purwodadi Grobogan. Mas SUGENG atur sungkem kagem Bapak saha Ibu ing dalem, Mbah Surwoto, Mbah Siti Mahmudah ing Jetis Nambuhan, Mbah Suhartono, Mbah Suparmi ing Clepat, Mbah Suhartini, ... Sapepake

LIA
Ayo kenalan karo bocah ayu iki. jenengé : AMALIA SYAFIRA APRILIANA, lairé tanggal  6 April 2007, putrané Bapak / Ibu TENGKU  ANSHARY sing pidalem ing Jl. Rinjani Barat IV / 4 Mojosongo Solo. Kalodhangan iki Mbak AMALIA atur sungkem kagem Ayah saha Ibu ing dalem, Uti Warmo, Mas lan Mbak Tika, Mbak Niki ing Solo. Uga salam kanggo Dhik Refa, Dhik ... Sapepake

JESLIN
Ndèrèk nepangaken kadang kinasih sedaya, nami kula JESLIN, lair 22 Agustus 2016. Cita-cita kula kepéngin dados penulis lan kritikus kados Oom Gunarso TS. Bapak kula ALEXANDER DINAR S.Psi, déné Ibu kula VERONICA ANIK, ingkang pidalem ing Lempongsari Barat 354 Semarang.    Kula atur sungkem kagem Mbah Kung / Putri Ngatimin ing ... Sapepake

IAN
Hallo, kanca-kanca kabeh ! Ayo kenalan karo aku. Jenengku : SEPTIAN ROYANI PUTRA  (IAN), lair 3 September 2010, putrané Papa AHMAD ROYANI, SH MH, Mamaku ARTANTI VERAWATY, Amd. Kep, adhiku Putri Ayu Veronica (Chaca), omahku ing Jl. Basuki Rahmad 122 Lamongan. Aku lagi klas IC ing MI Murni “Sunan Drajad”. Aku atur sungkem kagem Papa lan Mama ing ... Sapepake

VERSA
Calon dokter utawa pramugari iki jenengé : ADINDA VERSA ARDIANA PUTRI (VERSA), lair ing Lamongan 12 September 2015. VERSA putrané Papa ARDIAN VERDYANSYAH, A Md.Kep sarta Mama KOMSATUN A Md.Kep sing pidalem ing Sawir, Tuban. Mbak VERSA atur sungkem kagem Papa, Mama, Yangkung H. Tasman, Pakdhé / Budhé Darkup, Pakdhé / Budhé Wartono, Pakdhé / ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Lumakune wektu luwih cepet katimbang mlakune mega. Sing sapa kang wektune mung kanggo ngabekti lan ngibadah mring Gusti Allah, mula iku wektu lan umure kang satemene …

Klik

LUKISAN ING WULU

Wulu pranyata bisa dadi salah sijine media lukis kang eksotik banget. Nanging mung wong-wong tinamtu wae kang bisa nindakake, yakuwi wong kang telaten lan sabar jalaran lukisan edipeni iki ora gampang ditindakake sarta butuh ketelitian kang dhuwur banget. (d/ist)

Pethilan

Kanggo Asian Games, Indonesia kekurangan jaran level internasional

Sing akeh pancen kambing hi­tam…

Setya Novanto dianggep nuduhake tumindak kurang becik

Paribasan ngandhakake; tinggal glanggang colong playu!

Setya Novanto wusanane mlebu tahanan KPK

Ngenteni lelakon sabanjure