» Kategori : Sing Njlonet

NAYLA
Delengen bocah ayu sing pinter bergaya iki. Jenengé : MAYLA JANNATUL PUTRI saben dina cukup diundang NAYLA ngono waé. Lairé ing Malang 7 Juli 2009, putrané Bp. WAHYUDI sarta Ibu NIKMATUL JANNAH. Mbak NAYLA sing cita-citané dadi guru iki atur sungkem kagem Bapak Ibu ing dalem, uga kagem Mbah Mbah  lan para sepuh sing ana ing Blitar ... Sapepake

FAUZI
Sing gedhé pangapurané para kanca, aku ora nyebutake jenengku. Sebuten waé aku ; SANG PECINTA ULAR, putrané Bp. FAUZI sing alamaté ing Kenjeran 207 Surabaya. Sawijining dina Minggu ésuk aku tangi rada ésuk supaya bisa mlaku-mlaku ing taman. Kebeneran ing taman ana wong nggawa ula sanca kuning, kéwan sing tak senengi. Rasa atiku ... Sapepake

SALWA
Jenengku ALYA SALWA DZAKIYAH. Lairku ing Pemalang 20 Oktober 2011. Aku Putrane Ayah Juriyanto ingkang dados guru teng SDN 05 Kendalsari, ibu Sutanti guru SDN 03 Widodaren,Alamatku Ds. Kendalsari Rt. 07 Rw.02 Petarukan Pemalang Atur sungkem kangge ayah ibu,mbah kakung,mbah ayi,mbah uti,bulek resti,bulek wiwi,om muji,om vito vino,om lutfi,bude atimbude rocha,pakde tejo,pakde bowo,ibu guru TK ... Sapepake

SYAHDAN
Ayo kenalan karo bocah nggantheng iki. Jenengé : MUHAMMAD SYAHDAN ALMUSYAFA, saben dinané cukup ditimbali  SYAHDAN ngono waé. Lairé ing Malang, tanggal 5 Agustus 2015, putrané Bp. WAHYUDI sarta Ibu NIKMATUL JANNAH Mas SYAHDAN sing cita-citané dadi pulisi iki atur sungkem kagem Bapak saha Ibu ing dalem, uga kagem para sesepuhku sing ora tak ... Sapepake

TIYO
Jenengé :  SATRIYO DWI ATMAJA (TIYO),  lair ing Surabaya 10 Pebruari 2009, putrané Bp. BUDI sarta Ibu ENDANG SRIKANTI sing dalemé ing Banyu Urip Kidul X B / 1 Surabaya. Mas TIYO sing cita-citané dadi tentara iki atur sungkem kagem : Mbah Dok, Mbah Puh, Mbah Untung, Mbah Nah, Mbah Adi, Mbah Um, Mbah Jum, Mbah Pat, ing Surabaya. Uga kagem Mbah ... Sapepake

ARDHA
Jenengku: ADRINANSYAH PUTRA DWIKY ARDHANA (ARDHA), lair ing Solo 11 Maret 2011, putrané Bp. DWI NUGROHO sarta Ibu KYKY, alamatku : Aspol Kadipira Surakarta. Aku putra kulawarga besar Polri, awit Bapakku, Éyangku, Éyang buyutku, Pakdhéné Bapakku, kabèh anggota Polri. Saiki aku sekolah ing TKTB Solo. Suk yèn wis gedhé, aku péngin ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ora perlu njlentrehake bab kita marang sapa wae, merga sing seneng karo kita ora butuh bab iku lan kang benci marang kita ora percaya iku.

Klik

SWASANA TIMUR TENGAH

Ngarepake Romadon akeh restoran ing Indonesia kang nawakake panggonan kanggo buka. Ora luput, dekorasine uga nylarasake karo suwasane. Kaya ing salah sijine restoran ing Jakarta iki nyuguhake dekorasi nuansa Timur Tengah, utamane Maroko, kanthi kelambu werna werni lan lungguhe lesehan. Mesthi wae panganan kang disuguhake uga ala Timur Tengah. (d/ist)

Pethilan

Bursa cagub Jabar saya rame

Wiwit pepaes

Sasuwene pasa, PNS mulihe luwih cepet

Luwih seneng maneh yen THR-e cair luwih cepet

Miskinke wae calo TKI ilegal

La yen wis miskin piye?