» Kategori : Sing Njlonet

SOFI
Ayo kenalan karo aku. Iki fotoku nalika Ulang Taun kaping 6. Jenengku : ADZRA BALQIS YA’QUB SOFIEANA (SOFI), lair ing Surabaya 9 Januari 2010, putrané Abi AKUB ZAENAL ARIFIN sarta Mama SUMARNI sing pidalem ing Banyu Urip Kidul XB/ 3 Surabaya. SOFI atur sembah sungkem kagem Abi sarta Mama ing dalem, Éyang Kakung Tunggak Rokim sarta Éyang Putri Siti Fatimah, ... Sapepake

Affan
Ndherek nepangake, sing lagi asyik dolan ing pakebonan iki jenenge : NAUFAL AFFAN  FATURZDIHAR. Celukane AFFAN, ngono wae. Aku anak mbarepe bapak Haris Suryadi lan ibu Indriyas Yuliasari, lair 15 Maret 2013. Sanadyan isih cilik, aku wis tau mapan ing Klaten, banjur Purwokerto, lan saiki ing Semarang. Mula, kejaba seneng maca lan nggambar, aku seneng kekancan. Liwat ... Sapepake

ALISIA
Delengen gayaku dadi peragawati cilik. Kenalan yuk..... Jenengku: CALLYSTA ALISIA, saben dina diundang ALISIA ngono waé. Aku lair ing Grobogan, 30 Mei 2010. Bapakku asmané: AZIZ ALFATAH, déné Ibuku: NURHIDAYAH. Aku manggon ing désa Klampok, kecamatan Godong kabupatèn Grobogan. Ing kalodhangan iki aku atur sungkem kagem Bapak saha Ibu ing dalem, ... Sapepake

ARKAN
Jenengé :  ARKAN FAITH GIBRAN ALFARIZI  (ARKAN), lair ing Purworeja 4 Juni 2014, putrané Bapak RADU ANGGORO sarta Ibu EDDA KRISTINA, sing pidalem ing Pangenjuru Tengah Rt 01 Rw 02 Purworejo. Mas ARKAN sing cita-citané dadi Captain America iki atur sungkem kagem Bapak saha Ibu tercinta ing dalem, Paman sarta Budhé, Mbakyuku sing paling ... Sapepake

RINA
Hallo, kanca-kanca. Ayo kenalan. Aku lagi makani kelinci kesayanganku. Jenengku : RISKIA  SAFRINA  (RINA), lair ing Jakarta 17 Pebruari 2008. saiki kelas III SD. Putrané Papa Drs. H. ROCHMANI HASAN MM sarta Mamaku ANNA YULIA, SE. MM sing dalemé ing Ringinasri B79 Bejen Rt 2 Rw 12 Karanganyar Surakarta. RINA atur sungkem kagem Ey. K.R.A.T. Widyonegara, ... Sapepake

BIMO
Ayo tetepungan karo aku. Jenengku : REYHAN BIMO SATRIO, yèn ngundang aku cukup BIMO ngono waé. Nanging aku duwé cangkriman. Sing sapa bisa mbadhèk tanggal lairku lan pira umurku kanthi bener, ayo kirim layang marang aku. Yèn bener, bakal ana hadiah istiméwa, lho ! Cita-citaku , yèn gedhé ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Bakal tumekan wektune kita leren nresnani sawijining pawongan… dudu merga pawongan mau mandheg anggone nresnani kita, nanging… kita kudu ngrumangsani yen wong iku luwih bahagia saupama kita ngeculake

Klik

PATUNG KEDHIP

Yen para maos nyilem ing laut Karibia, mula bakal nemokake panggonan iki. Iki mujudake dheretan 500 patung kang pancen sengaja diseleh ing lokasi ksb. Nanging, ujare ngakeh, aja suwe-suwe yen ndeleng patung-patung kuwi, merga bisa ngedhipake matane yen kesuwen anggone mandeng. (d/ist)***

Pethilan

Mendikbud; greget nonton film nasional isih endhek

Merga tontonan politik luwih seru!

Pilkada 2017, calon jalur per¬seorangan rontok

Merga calon saka parpol kabeh cara luwih pol

Dalan rusak ing Jatim, saben dina ana trek ceklek as-e

Saben dina uga ora ana solusi kang pas