» Kategori : Sing Njlonet

Lila
Kanca-kanca, jenengku Kalila Anindita (Lila). Aku lair ing Kediri tanggal 10 Juli 2016. Lumantar Sing Njlonet aku atur salam dhateng Mbah Wir, Eyang Rus, Mbah Tijah wonten Klaten, Budhe, Pakdhe, saha Om. Nyuwun pangestu amrih Lila tansah mbangun turut Ibu Indah Kurniasih saha Bapak Adhi Pranoto sing ngasta ing UPT PT Kediri. ... Sapepake

Aya
Tepungake, jenengku Utari Mandayaningrum Guno Titisari. Celukanku cukup Aya ngono wae. Aku lair 9 Agustus 2016, dadi saiki umurku lagi 2,5 taun. Aku mapan ing Legundi, Girimulyo, Panggang, Gunung Kidul bareng ibuku Uningtyas lan bapakku Agung Murtono. Ing kalodhangan iki aku atur sungkem dhumateng simbah, eyang, lan sedulurku kabeh. Saiki aku isih senengane dolanan pasaran lan mlaku-mlaku ... Sapepake

AIRA
Bocah ayu iki jenengé :  AIRA ARISTAWIDYA KIRANI BRAWIAJI (AIRA), lair ing Ponorogo, 30 September 2011, putrané Bp. ADEN INDHARTA BRAWIAJI sarta Ibu ESTY ROSIDA  sing pidalem ing Désa Kupuk Rt 02 Rw 02, Kupuk Kec. Bungkal, Kab Ponorogo. Mbak AIRA atur sungkem kagem Éyang Yut Kakung Putri Slamet Fatoni W. ing Payaman Magelang, Mbahyut Much ... Sapepake

RAFAA
Jenengku : MAHFUDS  HAZIM  RAFAA  EL  FAHMI  (RAFAA), lair ing Sukoharjo, 2 April 2011, omahku ing Baki Sukoharjo. Rafaa kelas IC ing SD Al-Islam 2 Jamsaren Surakarta. Bapakku asmané NIZAM ELY FAHMI, déné Ibuku DIAN AJENG LAKSITARESMI. Adhiku siji, jenengé Zulfan Kamila Dianiza. Mas RAFAA atur sungkem kagem : Mbah ... Sapepake

ALIF
Aku siap mempertahankan NKRI lan siap tempur mungsuh Donald Trump yèn nékad mengklaim Yerusalem dadi ibu kota Israel! Jenengku:  ALIFIANDRA AHZA PRADIPTA  saben dina cukup disebut ALIF. Lair ing Ngayogya-karta tanggal 22 Desember 2013, putrané Bp. NOVAN-TORO sarta Ibu Ari Susiana Wulandari sing pidalem ing Perumahan Sorosutan Yogyakarta Mas ALIF ... Sapepake

Ahnaf
Ahnaf Fahrurobbi Al-Fatih (Ahnaf), lair ing Ponorogo 22 Agustus 2017. Putrane Bapak Aulia Diyan Pratama, SE lan Ibu Ririn Rahmawati, SE sing pidalem ing Perumahan IKIP Gunung Anyar Indah, blok C 108, Surabaya. Mas Ahnaf atur sungkem marang Yut Kakung H. Harsono sarta Kakung lan Uti ing Ponorogo. Ing kalodhangan iki Mas Ahnaf nyuwun tambahe pangestu mugi ing tembe dados tiyang ingkang ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa seduluran, mula aja memung-suhan.

Klik

ARMADILLO

Iki dudu bal, nanging kewan Armadillo kang lagi turu kepati. Kewan sajinis Trenggiling iki pancen senengane mlungker kanggo ngayomi awake, apamaneh kulite uga atos kaya tameng. (d/ist)***

Pethilan

Pemerintah yakin jendral pulisi kang dadi pejabat gubernur bakal netral

Tapi luwih ngyakinake yen dudu wong-wong kuwi

Wis wektune dianakake Dewan Etik Pilot

Tukang becak wae dilatih nggenjot!

Propinsi Papua kekurangan dokter

Numpuk ing Jawa