» Kategori : Sing Lucu

SL 08 / 2017
Sari Awan - Sari Wengi Ibu-ibu      : “Yan, (bakul obat). Lambeku pecah-pecah, tenggorokanku serak-serak. Apa obate?” Yayan          :         “Oh... limang ewu. Kiye obate ... Sapepake

SL 07 / 2017
Sesanti Cipto :        “Sesanti luhur kang kondhang muni ajining raga marga saka busana, ajining dhiri marga saka lathi.” Adi   : “Ana maneh (iki karanganku) ajining rasa marga saka budaya ajining nyawa marga saka agama ajining pangarsa marga saka sabda.” Cipto : ... Sapepake

SL 06/2017
Pralambang Adi   : “Manut pralambang kang tinemu ing jangka, jarene sing ngasta pemimpin ing Nuswantara kudu Raja Natanagara?” Cipto :        “Maksude?” Adi   : “Asmane njupuk saka sandhiasma kasebut, Sukarno, Suharto, njur ...na, ...ga, ...ra.” Cipto : ... Sapepake

SL 04 / 2017
P r i n g Mas : “Dakbedheki, pring sing duwe rakyat, apa jajal?” Dhi   : “Entuk biji rong atus. Pringgondani. Bener ra?” Mas : “Ya bener, seratus meneh.” Dhi   : “Saiki aku sing mbedheki Mas.” Mas : “Ya, coba apa cangkrimane?” Dhi   : “Pring apa sing ana tulisane?” Mas ... Sapepake

SL 03 / 2017
Lembeyan Karjo   :       “Rus, tak cangkrimi, isa mbe­dhek pancen pinter.” Rusman :     “Ya, jajalen!” Karjo   :       “Wong mlaku kok lembeyan. Apa sebabe?” Rusman :     ... Sapepake

SL 02 / 2017
Garengpung Semar   :      “Saiki wancine rendheng arep ngancik ketiga, kok ora ana Garengpung ya Gong?” Bagong :      “Saiki Garengpung wis ora muni, saiki diganti Petrukpung!” Semar   :      “Lho kok bisa Gong!” Bagong ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Bakal tumekan wektune kita leren nresnani sawijining pawongan… dudu merga pawongan mau mandheg anggone nresnani kita, nanging… kita kudu ngrumangsani yen wong iku luwih bahagia saupama kita ngeculake

Klik

PATUNG KEDHIP

Yen para maos nyilem ing laut Karibia, mula bakal nemokake panggonan iki. Iki mujudake dheretan 500 patung kang pancen sengaja diseleh ing lokasi ksb. Nanging, ujare ngakeh, aja suwe-suwe yen ndeleng patung-patung kuwi, merga bisa ngedhipake matane yen kesuwen anggone mandeng. (d/ist)***

Pethilan

Mendikbud; greget nonton film nasional isih endhek

Merga tontonan politik luwih seru!

Pilkada 2017, calon jalur per¬seorangan rontok

Merga calon saka parpol kabeh cara luwih pol

Dalan rusak ing Jatim, saben dina ana trek ceklek as-e

Saben dina uga ora ana solusi kang pas