» Kategori : Sing Lucu

Sl 30 / 2017
Layang Gadhen Cintaka   :     “Satriya Majapait sing kembar nglawan Minakjingga Blambangan?” Cantuka :     “Sing cetha genah Layang Seta Layang Kumitir.” Cintaka   :     “Lha njur sing diopeni karo para Emban?” Cantuka : ... Sapepake

SL 29 / 2017
M a t i   -  1 Cipto   :        “Nek dipijet wudele, matane mendelik?” Adi   :          “Nek ora dipijet?” Cipto   :        ... Sapepake

SL 28 / 2017
Wis Kudu Sangu Ngelmu Anak : “Apa maknane unen-unen “Golek geni adedamar?”. Apa gandhengane karo damarsasangka kae, Pak?” Bapak  :        “Kuwi tegese, lamun kowe golek ngelmu kudu wis pawitan kawruh kang kokluru. Ora ana sambunge karo Damarsasangka utawa Damarwulan sing ngalahake ... Sapepake

SL 26 / 2017
Mancing Tarjo   :        “Mancing kok ora oleh Polisi je?” Tarno :        “Lha, mancinge ning blumbange Polisi, ya mesthi wae ora oleh Polisi!” Tarjo   :        “Lha nek mancing ... Sapepake

SL 25 / 2017
MancingSlamet :      “Geneya mancing kok malah dicekel Pulisi?”Sutar : “Lho, kok bisa, lha geneya je, merga ana tulisan Dilarang Mancing!”Slamet :      “Ora je, mergane mancing kerusuhan dadi ya dicekel Pulisi!”Sutar : “Sontoloyo kowe!” (Kir: Gunarso Wiyono, Yogya)W o r ... Sapepake

SL 24 / 2017
Tepuk Tangan Tarjo :        “Sapa sing paling seneng tepuk, saben-saben mesthi tepuk tangan?” Tarni   :        “Mesthi wong sing jagone menang, embuh kuwi badminton utawa bal-balan!” Tarjo : ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saben wong nduweni kalodhangan kang padha kanggo ganti dadi luwih apik.

Klik

HAMAORI ALIAS LARUNG SESAJI

Kayadene ing tanah air, ing Jepang pranyata uga ana upacara larung sesaji yakuwi kang diarani Hamaori ing segara kidul Chigasaki, sakulone Tokyo. Upacara iki ajeg dianakake saben taun. (d/ist)***

Pethilan

Setya Novanto dadi ‘tersangka’

Sapinter-pintere ‘papa’ mlumpat….

Blangko e-KTP wis ana maneh

Gek-gek dikorupsi maneh??

PPP padha PPP-ne rebutan kantor

Eling jaman orba