» Kategori : Sing Lucu

SL 38 / 2017
Apa Kuwi Gareng :      “Yen bolong siji bisa metu, yen bolong loro ora bisa metu, apa hayo?” Bagong :      “Mbuh.” Gareng :      “Umbel wong sisi.” Bagong :      “Saiki aku. Sing dicokot mburi, ... Sapepake

Sarwa - ER
Sarwa - ER Gareng :      “Istilah modern saiki akeh-akehe dipungkasi nganggo tembung ‘er’ ”. Bagong :      “Contone?” Gareng :      “Kanggo nggaringake rambut?!!” Bagong :      “Hair ... Sapepake

Paling Bodho
Gareng : “Paling bodho wong dadi sopir.” Bagong : “Lha, kok?” Gareng : “Sing numpak ayu-ayu, mung nyawang aspal wae.” Bagong : “Paling bodho yen dadi dhalang.” Gareng : “Kok bisa?” Bagong : “Sindhene ayu-ayu, mung nyawang debog wae.” Gareng : “Bodho maneh yen dadi kusir.” Bagong ... Sapepake

C a k i l
S u p i t Gareng :      “Yen jagong temanten kudu ngucapke?!!” Bagong :      “Selamat menempuh hidup baru.” Gareng :      “Lha, yen supitan?” Bagong :      “Apa, ya?” Gareng : ... Sapepake

SL 33 / 2017
Cong Ping Li Hartawan      :        “Mas, apa tegese tembung Cina iki?” Hernawan     :        “Gelis kandhakna yen bisa tak jlentrehake ... Sapepake

SL 32 / 2017
Tukar Kasur Bae Kompreng     :        “Kang, jare omahmu kae arep ditukar guling kanggo bangunan.” Koncrit :      “Iya. Nanging aku durung cocog.” Kompreng     : ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Nalika kita kesel lan gela, mula satemene nalika kuwi kita lagi sinau bab “kesabaran...”.

Klik

JAGO MOGE IBU WAWALI

Martha Catur Wurihandini, sisihane Wakil Wali Kota Depok Pradi Supriatna iki pranyata nduweni hobi kang cukup ekstrem. Yakuwi nin¬dakake freestyle nganggo motor gede Harley-Davidson. Aksi kang ngundang gawok ibu pejabat siji iki katon ing perayaan HUT Polwan ka 69, ing lapangan Polda Metro Jaya, mentas iki. Ya, saliyane minangka sisihane Wakil Wali Kota Depok, Martha pranyata sawijining perwira Polri kanthi pangkat Inspektur Satu. (d/ist)***

Pethilan

Rencana-rencana anggaran ASEAN Games kaco

Atlete ditarget oleh emas akeh!

Halimah Yacob, wanita lan mulsim pisanan dadi presiden Singgapur

Kabukten warung Padhang ana ing ngendi-endi …

Halimah Yacob, wanita lan mulsim pisanan dadi presiden Singgapur

Mangka ing Singgapur ora ana partai Islam