» Kategori : Sing Lucu

SL 06 / 2018
L i s t r i k Gareng  :      “Tanggaku kae ijazahe mono Sarjana Hukum, nanging ora ngerti hukum lan peraturan.” Bagong :      “Lha witikna?” Gareng :      “Dheweke kuwi ora gelem mbayar listrik lan ledheng, saben ... Sapepake

A l u s
A l u s Gareng  :      “Dikumbah saben dina, tur ora nate disetrika kok tetep alus. Apa hayo?” Bagong :      “Andhuk.” Gareng :      “Salah!” Bagong :      ... Sapepake

SL 04 / 2018
S e w uGareng :      “Kewan sikile sewu, kuwi kewan apa?”Bagong :      “Klabang, luluh utawa kaki seribu.”Gareng :      “Cocog, saiki genti kowe!”Bagong :      “Kewan sing matane sewu, apa ... Sapepake

SL 02 / 2018
Sopir Juragan Juragan        :        “Pir, aku ki gumun.” Sopir :        “Gumun dos pundi juragan?” Juragan        : ... Sapepake

SL 01 / 2018
Jeneng -1- Gareng  :      “Ben dadi wong pangkat anakku arep dak jenengi nganggo tembung Agung. Apike agung sapa ya?” Bagong :      “Agung Kukila.” Gareng :      “Apik ya?” Bagong : ... Sapepake

SL 52 / 2017
Cangkriman Gareng  :      “Ora duwe sikil, kok bisa mencolot?” Bagong :      “Apa ya?” Gareng :      “Sabun mandi.” Bagong :      “Saiki aku. Ora duwe sikil kok ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa seduluran, mula aja memung-suhan.

Klik

ARMADILLO

Iki dudu bal, nanging kewan Armadillo kang lagi turu kepati. Kewan sajinis Trenggiling iki pancen senengane mlungker kanggo ngayomi awake, apamaneh kulite uga atos kaya tameng. (d/ist)***

Pethilan

Pemerintah yakin jendral pulisi kang dadi pejabat gubernur bakal netral

Tapi luwih ngyakinake yen dudu wong-wong kuwi

Wis wektune dianakake Dewan Etik Pilot

Tukang becak wae dilatih nggenjot!

Propinsi Papua kekurangan dokter

Numpuk ing Jawa