» Kategori : Sing Lucu

SL 22 / 2017
A n g k a Cipto  :        “Ora kabeh angka bisa diowahi nganggo basa krama.” Adi   : “Contone?” Cipto : “Siji tekan lima bisa dibasakake. Enem tekan sanga tambah nol ora bisa.           ... Sapepake

SL 21 / 2017
Parikan 1 Cipto :        “Ciu gambar manuk?” Adi   : “Aku melu apa entuk.” Cipto :        “Ciu sak botole?” Adi   : “Kakang ngguyu ketok kon..... emoh yen saru!” Cipto : ... Sapepake

sl 20 / 2017
Basa Jawa Cipto  :        “Tembung “ri” yen basa krama dadi “tun”.” Adi   : “Upamane?” Cipto :        “Pari?” Adi   : “Pantun.” Cipto : ... Sapepake

SL 18 / 2017
Basa Jawa Cipto : “Tembung “rep” kuwi yen basa krama dadi “jeng”.” Adi     : “Contone?” Cipto : “Mbarep.” Adi     : “Mbajeng.” Cipto : “Karep.” Adi     : “Kajeng.” Cipto : ... Sapepake

SL 17 / 2017
M a t i  -  1 Cipto  :        “Yen dipejet bisa urip, nanging uga bisa mati. Matine apa?” Adi   : “Kok aneh, terus matine apa?” Cipto :        “Listrik, TV, HP.” Adi   : ... Sapepake

SL 16 / 2017
Manuk Ditembak Irwan :        “Dul, tak cangkrimi, bedheken ya.” Abdul :        “Oke, apa cangkrimane?” Irwan :        “Ana manuk lima, ditembak mati loro, isih pira hayo?” Abdul : ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ora perlu njlentrehake bab kita marang sapa wae, merga sing seneng karo kita ora butuh bab iku lan kang benci marang kita ora percaya iku.

Klik

SWASANA TIMUR TENGAH

Ngarepake Romadon akeh restoran ing Indonesia kang nawakake panggonan kanggo buka. Ora luput, dekorasine uga nylarasake karo suwasane. Kaya ing salah sijine restoran ing Jakarta iki nyuguhake dekorasi nuansa Timur Tengah, utamane Maroko, kanthi kelambu werna werni lan lungguhe lesehan. Mesthi wae panganan kang disuguhake uga ala Timur Tengah. (d/ist)

Pethilan

Bursa cagub Jabar saya rame

Wiwit pepaes

Sasuwene pasa, PNS mulihe luwih cepet

Luwih seneng maneh yen THR-e cair luwih cepet

Miskinke wae calo TKI ilegal

La yen wis miskin piye?