» Kategori : Sing Lucu

SL 12 / 2018
Pak Guru Guru : “Coba gaweya ukara cekakan warung, lan apa tegese!” Warji :        “Warnet, warung internet.” Adi   : “Wartel, warung telekomunikasi.” Kardi   :        “WTS... anu... ... Sapepake

SL 10 / 2018
Pak Guru Guru : “Apa krama inggile- mripat!” Nita   : “Soca utawi paningal.” Guru : “Hudi, nek irung?” Hudi : “Grana, pak.” Guru : “Netty, nek kuping?” Netty : “Talingan, pak.” Guru : “Ruddy, nek sikil!” Ruddy : ... Sapepake

Adu Jago
Adu Jago Roy   : “Gus, ayo bedhekan tinimbang nganggur.” Agus : “Ya ayo, bedhekana yen bisa tak jawabe.” Roy   : “Kowe wis tau nonton wong adu jago ta?” Agus : “Ya uwis wong nggone pak Lukman mburiku dienggo adu jago.” Roy   : “Nek ngono kowe ngerti bedane adu jago karo balapan ... Sapepake

SL 06 / 2018
L i s t r i k Gareng  :      “Tanggaku kae ijazahe mono Sarjana Hukum, nanging ora ngerti hukum lan peraturan.” Bagong :      “Lha witikna?” Gareng :      “Dheweke kuwi ora gelem mbayar listrik lan ledheng, saben ... Sapepake

A l u s
A l u s Gareng  :      “Dikumbah saben dina, tur ora nate disetrika kok tetep alus. Apa hayo?” Bagong :      “Andhuk.” Gareng :      “Salah!” Bagong :      ... Sapepake

SL 04 / 2018
S e w uGareng :      “Kewan sikile sewu, kuwi kewan apa?”Bagong :      “Klabang, luluh utawa kaki seribu.”Gareng :      “Cocog, saiki genti kowe!”Bagong :      “Kewan sing matane sewu, apa ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Akeh wong kang nindakake bab kang padha ing nalikane kowe ora. Kuwi ora ateges kowe salah.

Klik

GROJOGAN PEDHUT-

Yen grojogan umume sing mili yakuwi banyu, nanging grojogan ing Islandia iki sing mili pedhut. Pedhut ksb mbentuk pola kaya banyu kang nggrojog saka gunung menyang segara. Pranyata uga ana suwarane banyu gembrojog ing segara mau, saengga kaya banyu kang nggrojok temenan ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Nangkis hoaks, publik perlu ndhi-sikake rasionalitas

Benci nganti tekan unyeng-unyeng kuwi mutawatiri

DPR ora kesusu ngrembug RUU HP

Ora kaya RUU MD3 ya?

Partai Demokrat njaluk syarat kanggo nyengkuyung Jokowi

Ora ana mangan awan gratis pancen…