» Kategori : Aiti

Ngukur Keteg Jantung nganggo LED Flash Android
Artikel iki migunanani banget kanggone sapa wae kang tresna marang kesehatane awak, yakuwi kanthi mangerteni ketege jantung liwat HP. Satemene fitur Instant Heart Rate monitor iki wis ana ing perangkat smartphone kelas atas kayadene Samsung Galaxy S5. Nanging kang­gone sing durung duwe Samsung Galaxy S5 utawa spesifikasi android ing ngisore, tetep bisa migunakake piranti kanggo ... Sapepake

Fitur Google Now ing Android kang Arang Dingerteni
Google durung suwe iki wis ngu­mumake anane Google Assistant kanggo sapa wae kang migunakake smartphone Android ing sanjabane Pixel. Nanging sajake durung kabeh wong bisa ngicipi kemampuane asisten virtual iki. Apamaneh, Google satemene uga wis nanem kemampuan kang ora kalah apik iki ing Google Now. Emane, ora ka­beh pengguna Android ngenal kemam­puan saka fitur kang arane Now ... Sapepake

Muter Video youtube sinambi mbukak Aplikasi liya lan layar mati, bisa kok!
Mbokmenawa kanca-kanca dinane iki ora bisa muter video youtube nalikane mbukak aplikasi liya ya? Nah saikine kita bakal aweh sawenehing tips piye carane amrih bisa muter video youtube sinambi mbukak aplikasi liya mau. Dadi kita bisa muter musik sinambi bigo, whatsapp-an, line, bbm, facebook, lan aplikasi-apli­kasi liyane. Carane muter Video ing youtube sinambi mbukak aplikasi liya lan ... Sapepake

Install Whatsapp ing komputer / laptop
Dinane iki, sapa wae mesthine wis padha ngerti karo aplikasi sing jenenge whatsapp (WA). Kita mangerteni yen whatsapp mu­judake salah sijine aplikasi chatting kang fiture bisa diarani cukup unik lan mo­dern. Lumantar aplikasi chatting WA iki, kita bisa nindakake interaksi kanthi eks­presif klawan maneka emoticon kang lucu lan unik. Kita uga bisa migunakake aplikasi iki kanggo ... Sapepake

Carane Ngirit Kuota nalika Streaming Youtube lan Spotify
Streaming mujudake salah sijine cara industri musik apadene video kanggo nyuda anane pembajakan. Dadi aja gumun yen saiki luwih populer kanthi streaming. Coba delengen spotify, kang ngetogake wae kita streaming musik kanthi gratis ing saben dinane. Senajan sepisan-sepisan diselipi iklan, nanging iku ora masalah. Youtube uga mangkono, kerep diselipi iklan sadurunge muter videone. Sing penting ... Sapepake

Aplikasi Android Gratis Kanggo Dodolan Online
Saikine rak wis jamane dodolan online, mbuh kuwi tokone dhewe apadene tokone wong liya, liwat laptop apadene android. Nah kanggone sing biasa dodolan online liwat android sajake aplikasi-aplikasi ing ngisor iki dibutuhake banget, utamane kanggo urusan kirim-kiriman barang. Yen aplikasi android chatting kayadene BBM, WhatsApp lan Line sajake wis ora perlu dibahas maneh, merga wis kita kenal ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ora perlu njlentrehake bab kita marang sapa wae, merga sing seneng karo kita ora butuh bab iku lan kang benci marang kita ora percaya iku.

Klik

SWASANA TIMUR TENGAH

Ngarepake Romadon akeh restoran ing Indonesia kang nawakake panggonan kanggo buka. Ora luput, dekorasine uga nylarasake karo suwasane. Kaya ing salah sijine restoran ing Jakarta iki nyuguhake dekorasi nuansa Timur Tengah, utamane Maroko, kanthi kelambu werna werni lan lungguhe lesehan. Mesthi wae panganan kang disuguhake uga ala Timur Tengah. (d/ist)

Pethilan

Bursa cagub Jabar saya rame

Wiwit pepaes

Sasuwene pasa, PNS mulihe luwih cepet

Luwih seneng maneh yen THR-e cair luwih cepet

Miskinke wae calo TKI ilegal

La yen wis miskin piye?