» Kategori : Aiti

Browsing Tanpa Koneksi Internet ing Google Chrome
Internet pancen wis dadi kebutuhan pokok saikine. Saben-saben kita tansah ngakses apa wae. Bisa dimaklumi, merga akeh bab kang kita butuhane ana ing internet. Nanging, kadhang kondisi kaya upamane gangguan jaringan, meksa kita supaya ora nyambung menyang internet. Yen wis kaya ngene, banjur apa kang bisa kita tindakake? Yen penulis sih, tetep ... Sapepake

“Setting Rahasia” Android kang Ndadekake Smartphone saya Nggantheng !
Wis ngerti durung, yen smartphone Android kita pranyata nyimpen maneka kemampuan kang durung tau kita coba? Malah tumrap sawenehing versi Android anyar kayadene Lollipop lan Marsh­mallow uga dikantheni setting rahasia Android kang bisa ndadekake smartphone kita luwih ciamik dibandhingake karo sing liyane. Sing padha nggawe smartphone Android mesthi bakal manggut-manggut keheranan meruhi ... Sapepake

Smartphone Android minangka CCTV
Kanca-kanca apa isih duwe smartphone Android kang isih bisa digunakake nanging wis ora kanggo? Nah, yen ana aja mbok glethakna ngono wae piranti kuwi. Jalaran kita isih bisa ndadek­ake smartphone Android iki minangka CCTV lo. Ora percaya? Yuk kita buktekake. Sing dibutuhake yakuwi smartphone Android, aplikasi ing njerone, lan ora keri charger, sarta jaringan WiFi utawa koneksi ... Sapepake

Ngukur Keteg Jantung nganggo LED Flash Android
Artikel iki migunanani banget kanggone sapa wae kang tresna marang kesehatane awak, yakuwi kanthi mangerteni ketege jantung liwat HP. Satemene fitur Instant Heart Rate monitor iki wis ana ing perangkat smartphone kelas atas kayadene Samsung Galaxy S5. Nanging kang­gone sing durung duwe Samsung Galaxy S5 utawa spesifikasi android ing ngisore, tetep bisa migunakake piranti kanggo ... Sapepake

Fitur Google Now ing Android kang Arang Dingerteni
Google durung suwe iki wis ngu­mumake anane Google Assistant kanggo sapa wae kang migunakake smartphone Android ing sanjabane Pixel. Nanging sajake durung kabeh wong bisa ngicipi kemampuane asisten virtual iki. Apamaneh, Google satemene uga wis nanem kemampuan kang ora kalah apik iki ing Google Now. Emane, ora ka­beh pengguna Android ngenal kemam­puan saka fitur kang arane Now ... Sapepake

Muter Video youtube sinambi mbukak Aplikasi liya lan layar mati, bisa kok!
Mbokmenawa kanca-kanca dinane iki ora bisa muter video youtube nalikane mbukak aplikasi liya ya? Nah saikine kita bakal aweh sawenehing tips piye carane amrih bisa muter video youtube sinambi mbukak aplikasi liya mau. Dadi kita bisa muter musik sinambi bigo, whatsapp-an, line, bbm, facebook, lan aplikasi-apli­kasi liyane. Carane muter Video ing youtube sinambi mbukak aplikasi liya lan ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saben wong nduweni kalodhangan kang padha kanggo ganti dadi luwih apik.

Klik

HAMAORI ALIAS LARUNG SESAJI

Kayadene ing tanah air, ing Jepang pranyata uga ana upacara larung sesaji yakuwi kang diarani Hamaori ing segara kidul Chigasaki, sakulone Tokyo. Upacara iki ajeg dianakake saben taun. (d/ist)***

Pethilan

Setya Novanto dadi ‘tersangka’

Sapinter-pintere ‘papa’ mlumpat….

Blangko e-KTP wis ana maneh

Gek-gek dikorupsi maneh??

PPP padha PPP-ne rebutan kantor

Eling jaman orba