» Kategori : Aiti

Fitur Google Now ing Android kang Arang dingerteni
Google durung suwe iki wis ngumumake anane Google Assistant kanggo sapa wae kang migunakake smartphone Android ing sanjabane Pixel. Nanging sajake durung kabeh wong bisa ngicipi kemampuane asisten virtual iki. Apamaneh, Google satemene uga wis nanem kemampuan kang ora kalah apik iki ing Google Now. Emane, ora kabeh peng­guna Android ngenal kemampuan saka fitur kang arane Now on Tap ... Sapepake

Clip Stack Clipboard Manager, Copy Paste ing Android dadi Saya Gampang
Aktifitas copy lan paste mesthi wis biasa digunak-ake jroning akti­-fitas sedina-dina. Semono uga jroning migunak-ake smartphone Android mesthi kanca-kanca nindakake kegiatan salin lan tempel kanggo nggam-pangake bab kuwi. Copy lan Paste biasane bisa arupa ukara-ukara saka messenger engga link situs-situs tinamtu. Nanging ing android clipboard mung nyimpen sepisan wae ukara/kalimat kang ... Sapepake

Geneya Google Inbox Luwih Apik katimbang Gmail? (candhake minggu kepungkur)
6.       Nentokake pengelompokan kang tampil ing Inbox Merga ora kabeh pengelompokan email iku penting, kita bisa ngatur yen perlu ndeleng wae sawayah-wayah. Upamane saben jam 7 esuk utawa seminggu pisan ing dina senin jam 7 sore. Kanthi ngatur pengelompokan iki kita uga luwih gampang nyortir sakabehane sekaligus.   7. ... Sapepake

Carane Mbukak Facebook Lite kang Error
Facebook mujudake aplikasi sosial media kanthi jumlah wong kang nganggo jutaan utawa malah milyaran users. Ing taun 2016 Mark Zuckerberg nggawe sawenenhing fitur unik ing face­book kaya upamane fitur Smile Emoticon kang bisa difungsekake minangka cara kanggo nuduhake perasaan kita ing status, foto, utawa video kang diunggah pengguna liyane. Lan saya akehe pengguna facebook ing ... Sapepake

Download Video ing LINE kanggo Android
Saliyane layanan chat, panggilan suara lan video chat, LINE nduweni fitur Home. Ing fitur iki, pengguna bisa andum status arupa teks, foto utawa video. Saliyane kanggo nggambarake perasaan, LINE Home uga bisa digunak­ake kanggo nglelipur diri kanthi nenik­mati apa kang didum dening kanca LINE kita. Mula ora arang, yen banjur ana video apik kang diposting dening kanca kita mau. Yen ... Sapepake

WhatsApp ngetokake Fitur ‘Jawil Kanca’
WhatsApp dikabarake mentas wae nambah fitur “jawil” utawa colek utawa mention jroning update anyare. Dinane iki fasilitas ksb wis dicakake ing maneka sosial media, kayadene Facebook, Twitter lan Instagram. Fitur iki bakal nggampangake sapa wae oleh kawigaten nalika nindakake obrolan ing grup kang nduweni anggota akeh. Yen kita manggon ing sawijining grup ksb, mesthi bakal ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa seduluran, mula aja memung-suhan.

Klik

ARMADILLO

Iki dudu bal, nanging kewan Armadillo kang lagi turu kepati. Kewan sajinis Trenggiling iki pancen senengane mlungker kanggo ngayomi awake, apamaneh kulite uga atos kaya tameng. (d/ist)***

Pethilan

Pemerintah yakin jendral pulisi kang dadi pejabat gubernur bakal netral

Tapi luwih ngyakinake yen dudu wong-wong kuwi

Wis wektune dianakake Dewan Etik Pilot

Tukang becak wae dilatih nggenjot!

Propinsi Papua kekurangan dokter

Numpuk ing Jawa