» Kategori : Aiti

Carane Nemokake Nomer HP Wong Liya sacara Online
Tips iki dudu kanggo ‘nggarap’ wong liya, apamaneh nindakake bab-bab kang ana gandhengane karo kriminal. Tujuan aweh tips iki yakuwi kanggo mbantu kita jroning ngawekani sawenehing situasi tinamtu. Tips iki ora liya yakuwi carane ne­mok­ake nomer HP-ne wong liya sacara online. Bab iki penting banget nalika kita lagi ngadhepi sawenehing situasi ... Sapepake

10 Fitur Rahasia kang Ana ing Smartphonemu
Mbacutake artikel sing wis kamuat minggu kepungkur, yuk kita dhudhah ma­neh fitur-fitur rahasia liyane kang ana ing Smartphonemu yuk.   6. Developer Menu Kanggone kanca-kanca kang seneng nguthak-athik smartphone, sajake ku­rang teliti yen durung mangerteni fitur sing siji iki. Kita bisa dadi sawijining developer lo kanggo smartphone-mu dhe­we yen bisa nemokake ... Sapepake

Download sakehing Foto Video ing Instagram Sekaligus
Pancen, satemene akeh cara kang bisa ditindakake kanggo ndownload foto utawa video saka Instagram. Nanging, foto utawa video mau mung bisa didownload siji mbaka siji wae. Bab iki mesthi wae bakal rada ngrepoti yen kita pengin ndownload kabeh foto akun instagram sekaligus. Nanging saiki ora perlu kuwatir, ana sawijining cara kang bisa digunakake kok kanggo ndownload kabeh foto utawa video ... Sapepake

Ngeprint File Foto lan Dokumen Langsung saka HP Android
Nyetak utawa ngeprit mujudake kegiatan kang paling akeh ditindakake dening karyawan kantor utawa mahasiswa. Lan akeh-akehe wong padha nyetak dokumen lan foto/ gambar liwat Laptop utawa PC. Bab iki satemene rada ngrepotake merga kudu nguripake komputer, nggoleki dokumene, lan lagi bisa ngeprint dokumen mau. Mangka satemene ana cara kang luwih cepet lan luwih praktis yakuwi kanthi ... Sapepake

Carane Mbukak Situs kang Diblokir kanthi gampang
Saliyane kecepatan Internet kang lemot lan kuota entek, bab paling nye­belake nalika nggunakake Internet ya­kuwi anane situs kang diblokir dening pe­merintah. Kanthi alasan pelanggaran hak cipta utawa pembajakan, saweneh­ing situs download gratisan keri-keri iki padha diblokir dening pemerintah. Lan kanggone kita kang seneng down­load konten gratisan, mesthi ... Sapepake

Browsing Tanpa Koneksi Internet ing Google Chrome
Internet pancen wis dadi kebutuhan pokok saikine. Saben-saben kita tansah ngakses apa wae. Bisa dimaklumi, merga akeh bab kang kita butuhane ana ing internet. Nanging, kadhang kondisi kaya upamane gangguan jaringan, meksa kita supaya ora nyambung menyang internet. Yen wis kaya ngene, banjur apa kang bisa kita tindakake? Yen penulis sih, tetep ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Nalika kita kesel lan gela, mula satemene nalika kuwi kita lagi sinau bab “kesabaran...”.

Klik

JAGO MOGE IBU WAWALI

Martha Catur Wurihandini, sisihane Wakil Wali Kota Depok Pradi Supriatna iki pranyata nduweni hobi kang cukup ekstrem. Yakuwi nin¬dakake freestyle nganggo motor gede Harley-Davidson. Aksi kang ngundang gawok ibu pejabat siji iki katon ing perayaan HUT Polwan ka 69, ing lapangan Polda Metro Jaya, mentas iki. Ya, saliyane minangka sisihane Wakil Wali Kota Depok, Martha pranyata sawijining perwira Polri kanthi pangkat Inspektur Satu. (d/ist)***

Pethilan

Rencana-rencana anggaran ASEAN Games kaco

Atlete ditarget oleh emas akeh!

Halimah Yacob, wanita lan mulsim pisanan dadi presiden Singgapur

Kabukten warung Padhang ana ing ngendi-endi …

Halimah Yacob, wanita lan mulsim pisanan dadi presiden Singgapur

Mangka ing Singgapur ora ana partai Islam