» Kategori : Aiti

Carane Ngatasi Hp Android kang Cepet Panas
Smartphone saikine dadi kebutuhan kang penting banget kanggone sapa wae. Menyang ngendi wae hp android tansah kelet ing awak, sajake kaya ana sing kurang yen ora nggawa barang siji iki. Ing kalodhangan iki kita bakal aweh ulasan bab-bab kang nyebabake handphone android cepet panas. Ing antarane yakuwi: 1.  Kerep migunakake HP ing panggonan kang panas hawane. Nalika panas ... Sapepake

Download Video saka Instagram lan Facebook ing Android GRATIS!
Saya suwe saya akeh wae konten video kang muncul ing dunia maya! Ndadekake kita kadhang pengin nyimpen video-video mau supaya bisa ditonton maneh, apamaneh yen koneksi internet kita ora pati apik. Nah, ing kalodhangan iki kita pengin sharing sethithik piye ta carane download video saka instagram lan facebook ing android kuwi.   Download Video saka Instagram ... Sapepake

LED Flash Android, kanggo Ngukur Keteg Jantung
Artikel iki migunanani banget kanggone sapa wae kang tresna marang kesehatane awak, yakuwi kanthi mangerteni ketege jantung liwat HP. Satemene fitur Instant Heart Rate monitor iki wis ana ing perangkat smartphone kelas atas kayadene Samsung Galaxy S5. Nanging kanggone sing durung duwe Samsung Galaxy S5 utawa spesifikasi android ing ngisore, tetep bisa migunakake piranti kanggo ... Sapepake

Fitur Google Now ing Android kang Arang dingerteni
Google durung suwe iki wis ngumumake anane Google Assistant kanggo sapa wae kang migunakake smartphone Android ing sanjabane Pixel. Nanging sajake durung kabeh wong bisa ngicipi kemampuane asisten virtual iki. Apamaneh, Google satemene uga wis nanem kemampuan kang ora kalah apik iki ing Google Now. Emane, ora kabeh peng­guna Android ngenal kemampuan saka fitur kang arane Now on Tap ... Sapepake

Clip Stack Clipboard Manager, Copy Paste ing Android dadi Saya Gampang
Aktifitas copy lan paste mesthi wis biasa digunak-ake jroning akti­-fitas sedina-dina. Semono uga jroning migunak-ake smartphone Android mesthi kanca-kanca nindakake kegiatan salin lan tempel kanggo nggam-pangake bab kuwi. Copy lan Paste biasane bisa arupa ukara-ukara saka messenger engga link situs-situs tinamtu. Nanging ing android clipboard mung nyimpen sepisan wae ukara/kalimat kang ... Sapepake

Geneya Google Inbox Luwih Apik katimbang Gmail? (candhake minggu kepungkur)
6.       Nentokake pengelompokan kang tampil ing Inbox Merga ora kabeh pengelompokan email iku penting, kita bisa ngatur yen perlu ndeleng wae sawayah-wayah. Upamane saben jam 7 esuk utawa seminggu pisan ing dina senin jam 7 sore. Kanthi ngatur pengelompokan iki kita uga luwih gampang nyortir sakabehane sekaligus.   7. ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Akeh wong kang nindakake bab kang padha ing nalikane kowe ora. Kuwi ora ateges kowe salah.

Klik

GROJOGAN PEDHUT-

Yen grojogan umume sing mili yakuwi banyu, nanging grojogan ing Islandia iki sing mili pedhut. Pedhut ksb mbentuk pola kaya banyu kang nggrojog saka gunung menyang segara. Pranyata uga ana suwarane banyu gembrojog ing segara mau, saengga kaya banyu kang nggrojok temenan ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Nangkis hoaks, publik perlu ndhi-sikake rasionalitas

Benci nganti tekan unyeng-unyeng kuwi mutawatiri

DPR ora kesusu ngrembug RUU HP

Ora kaya RUU MD3 ya?

Partai Demokrat njaluk syarat kanggo nyengkuyung Jokowi

Ora ana mangan awan gratis pancen…