» Kategori : Aiti

Fungsi Tombol Power sing Mungkin Ora Mbok Ngerteni (2)
5. Recovery Mode Tumrape kanca-kanca kang seneng ngoprek Android, Recovery Mode kuwi sawijining mode spesial kang nyedhiyani pilihan akeh kang rata-rata wong liya ora mangerteni. Amrih bisa mlebu Recovery Mode, kita biasane ya kudu menet tombol kombinasi antarane tombol Po­wer lan Volume ndhuwur, utawa tombol Power + Volume ndhuwur + tombol Ho­me. Nanging kabeh gumantung ... Sapepake

Fungsi Tombol Power, sing Mungkin Ora Mbok Ngerteni
Tombol Power mujudake tombol pen­ting kang ana ing kabeh smartphone. Apa kuwi Android utawa iPhone, utawa Windows Phone pisan mesthi mbutuhake tombol Power. Kanthi tombol Power kita bisa nguripake lan mateni smartphone. Coba bayangke kaya ngapa repote yen ora ana tombol Power, ta? Nanging ngerti ora yen tombol Power ing Android iku isih nduweni fungsi akeh, dudu mung saderma kanggo ... Sapepake

Ngedhit Foto nganggo Zoner Photo Studio
Akeh wong kang rumangsa yen aplikasi kanggo ngedhit foto kayadene Adobe Photoshop angel nganggone. Wong kang mung migunakake kamera digital biasa, akeh-akehe kurang paham bab histograms, gradient map, healing brush, lsp. Apamaneh, piranti-piranti kuwi pancen ora dibutuhake nalika ngedhit foto kanggo keperluan pribadi. Zoner Photo Studio yakuwi aplikasi kanggo ngedhit foto kang luwih ... Sapepake

Copy Paste ing Android dadi Saya Gampang
Aktifitas copy lan paste mesthi wis biasa digunakake jroning aktifitas sedina-dina. Semono uga jroning migunakake smartphone Android mesthi kanca-kanca nindakake kegiatan salin lan tempel kanggo nggampangake bab kuwi. Copy lan Paste biasane bisa arupa ukara-ukara saka messenger engga link situs-situs tinamtu. Nanging ing android clipboard mung nyimpen sepisan wae ukara/kalimat kang bakal ... Sapepake

Nampilake Status Lagu kang Lagi Diputer ing BBM
Pembaruan BBM for Android menyang versi 2.5 pancen dudu mung bug fix wae, nanging nambah sakehing fitur-fitur keren saka BBM. Ya, saikine aplikasi BBM kanggo Android wis kaya BBM ing perangkat BlackBerry Wiwit saka fitur Timed Messa­ges lan Message Retraction kang bisa ilang dhewe kaya syaiton, saiki sutresna Android uga ... Sapepake

Instafollow, Nggoleki sing Follow lan Unfollow ing Instagram
Hallo kanca-kanca para maos PS kabeh. Piye kabare ? Mesthine apik ya. Oh ya, mas-masmu ing meja redaksi arep takon iki, wis padha duwe akun ing instagram du-rung? Yen jawabanmu durung, ya ndang download lan in-stall aplikasine saiki. Nanging yen jawabane uwis, la saiki iki wektune kanca-kanca luwih fokus maneh maca artikel iki. Saikine kita arep ngrembug sawijining aplikasi kang banget ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Bakal tumekan wektune kita leren nresnani sawijining pawongan… dudu merga pawongan mau mandheg anggone nresnani kita, nanging… kita kudu ngrumangsani yen wong iku luwih bahagia saupama kita ngeculake

Klik

PATUNG KEDHIP

Yen para maos nyilem ing laut Karibia, mula bakal nemokake panggonan iki. Iki mujudake dheretan 500 patung kang pancen sengaja diseleh ing lokasi ksb. Nanging, ujare ngakeh, aja suwe-suwe yen ndeleng patung-patung kuwi, merga bisa ngedhipake matane yen kesuwen anggone mandeng. (d/ist)***

Pethilan

Mendikbud; greget nonton film nasional isih endhek

Merga tontonan politik luwih seru!

Pilkada 2017, calon jalur per¬seorangan rontok

Merga calon saka parpol kabeh cara luwih pol

Dalan rusak ing Jatim, saben dina ana trek ceklek as-e

Saben dina uga ora ana solusi kang pas