» Kategori : Aiti

Ndhelikake Pesan Chat ing WhatsApp
Diakoni utawa ora WhatsApp mujudake salah sijine aplikasi chatting kang wajib diduweni dening smartphone. Malah sajege ana WhatsApp, akeh sing ora migunakake SMS maneh kanggo ngirim pesan. Saikine, meh saben instansi, komunitas apadene orga­nisasi padha migunakake WhatsApp. Nanging kanggo maneka alesan, akeh pengguna WhatsApp kang pengin ndhelikake pesan obrolane. Satemene ora ana ... Sapepake

Carane Golek Dhuwit liwat Youtube
Youtube saya suwe saya fenomenal wae, lan dadi alternatif hiburan kanggone wong akeh ing saindenging donya iki. Apamaneh para kreator video ora mung oleh ketenaran wae, nanging uga bisa oleh dhuwit saka kene. Dhuwit sing bisa dikumpulake pranyata uga ora tanggung-tanggung. Akeh YouTuber kang bisa oleh dhuwit nganti milyaran rupiah sesasine. Kanca-kanca kang penasaran lan mbokmenawa pengin ... Sapepake

Amrih Ponsel Android Luwih Aman
Akeh bab kang ngancam keamanan ponsel kita, lan ora ana cara kang hebat banget kanggo ngamanake ponsel Android kita mau. Senajan mangkono, iki ana sawenehing cara sederhana kanggo nylametake saka anane ancaman keamanan ksb. Ing antarane yakuwi;   1. Kunci layar Akeh wong kang ora ngunci layar ponsele merga emoh repot migunakake passcode. Kudu diakoni, ngetikake password ... Sapepake

Ndandani Memory Card kang Rusak
Kartu SD (SDCard) utawa sing biasa diarani memori eksternal mujudake salah sijine perangkat kang paling dibutuhake dinane iki. Sena­jan wis akeh gadget kang nduweni me­mori internal gedhe, tetep wae kita mbu­tuhake memori eksternal (MicroSD) kang­go nyimpen data-datane. Mungkin kita tau ngalami masalah memori ora kawaca (damage) ya. Kanthi memori kang ora bisa diwaca jelas ... Sapepake

Carane Kalibrasi Baterei HP Android Manual Tanpa kudu Root
Baterei mujudake komponen utama kang penting banget lan kabeh HP wiwit saka HP lawas nganti kang anyar mesthi komponen kang siji iki ora bisa dipisahake. Baterei dhewe gedhe peranane minangka su­plyer energi listrik marang komponen smartphone. Yen tumrap awak menung­sa, Baterei kuwi kayadene panganan. Tan­pa panganan menungsa bakal mati. Semono uga smartphone. Keri-keri iki ... Sapepake

Aplikasi Jagoan Matematika, Nanging Aja Kanggo Ngerpek ya!
Kowe seneng pelajaran Matematika? Utawa malah paling males yen wis urusan karo angka? Sajake dudu mung pelajar wae sing kaya ngono. Sutresna PS liyane kadhang uga kangelan yen wis dikon nggarap soal-soal Matematika iki. Kerep nalikane kita kangelan nggarap soal matematika lan butuh banget bantuan, pranyata ora ana wong kang bisa dijaluki tulung. Saengga dadi bingung dhewe. Mangka sesuk ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan