» Kategori : Aiti

Ndandani Memory Card kang Rusak
Kartu SD (SDCard) utawa sing biasa diarani memori eksternal mujudake salah sijine perangkat kang paling dibutuhake dinane iki. Sena­jan wis akeh gadget kang nduweni me­mori internal gedhe, tetep wae kita mbu­tuhake memori eksternal (MicroSD) kang­go nyimpen data-datane. Mungkin kita tau ngalami masalah memori ora kawaca (damage) ya. Kanthi memori kang ora bisa diwaca jelas ... Sapepake

Carane Kalibrasi Baterei HP Android Manual Tanpa kudu Root
Baterei mujudake komponen utama kang penting banget lan kabeh HP wiwit saka HP lawas nganti kang anyar mesthi komponen kang siji iki ora bisa dipisahake. Baterei dhewe gedhe peranane minangka su­plyer energi listrik marang komponen smartphone. Yen tumrap awak menung­sa, Baterei kuwi kayadene panganan. Tan­pa panganan menungsa bakal mati. Semono uga smartphone. Keri-keri iki ... Sapepake

Aplikasi Jagoan Matematika, Nanging Aja Kanggo Ngerpek ya!
Kowe seneng pelajaran Matematika? Utawa malah paling males yen wis urusan karo angka? Sajake dudu mung pelajar wae sing kaya ngono. Sutresna PS liyane kadhang uga kangelan yen wis dikon nggarap soal-soal Matematika iki. Kerep nalikane kita kangelan nggarap soal matematika lan butuh banget bantuan, pranyata ora ana wong kang bisa dijaluki tulung. Saengga dadi bingung dhewe. Mangka sesuk ... Sapepake

Carane “Ngilangi” Stories Kanca kang Nyebelake ing Instagram, Tanpa Dingerteni Wonge!
Sethithik akeh, kudu diakoni yen Instagram  pancen  nduweni ‘dampak’ marang panguripan sosial kita ing jagad nyata. Kita bisa wae rumangsa ora penak yen ora aweh “love” marang postingane sahabatmu. Mangka, mungkin “love” iku ora ana hubungane karo sesambungan kekancan kita. Lan kang paling mbeba-yani yakuwi tombol unfollow. Aweh ... Sapepake

Carane Ngatasi Hp Android kang Cepet Panas
Smartphone saikine dadi kebutuhan kang penting banget kanggone sapa wae. Menyang ngendi wae hp android tansah kelet ing awak, sajake kaya ana sing kurang yen ora nggawa barang siji iki. Ing kalodhangan iki kita bakal aweh ulasan bab-bab kang nyebabake handphone android cepet panas. Ing antarane yakuwi: 1.  Kerep migunakake HP ing panggonan kang panas hawane. Nalika panas ... Sapepake

Download Video saka Instagram lan Facebook ing Android GRATIS!
Saya suwe saya akeh wae konten video kang muncul ing dunia maya! Ndadekake kita kadhang pengin nyimpen video-video mau supaya bisa ditonton maneh, apamaneh yen koneksi internet kita ora pati apik. Nah, ing kalodhangan iki kita pengin sharing sethithik piye ta carane download video saka instagram lan facebook ing android kuwi.   Download Video saka Instagram ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?