» Kategori : Tetepungan Remaja

Kimmi Chan kaping 13 rekaman Lagu Smile, I Miss You
Kimmi Chan wusanane sah ngetokake single anyar kang judhule “Smile, I Miss You”. Ana kisah menarik ing suwalike perjuangan cewek kang mentas ultah tanggal 2 September ksb jroning ngrampungake re­kaman lagu iki. Saliyane kudu wira-wiri Jakarta-Bali, artis kang uga atlet ice skating profesional iki wajib sabar merga single mau kudu dibongkar nganti kaping 13! Nah lho, geneya ... Sapepake

Wirakarya Kampung Kelir Nuwuhake Sadhar Lingkungan
Salah sijine kegiyatan ing Wirakarya Kampung Kelir Pramuka 2017, antara liya gawe kampung-kampung  ing wewengkon sewelas kabupaten/kota ing Jawa Timur dadi kampung kelir kanthi dicet warna-warni. Kegiyatan ngecet omah warga lan fasilitas umum liyane ditindhakake dening para Pramuka kang wis dipilih. Saben kam­pung kang dadi sasaran, dicet dening 2-6 Kwarcab ... Sapepake

Neona, kang Tansah Nggemesake
Nola Be3 duwe jurus ampuh kanggo nguripake maneh tren lagu anak ing industri musik Indonesia. Salah siji stra­tegine yaiku kanthi ngorbitake anake dhewe. Asile, luar biasa. Naura, putri mba­repe, oleh saabrek sukses lan methik sadheret awards liwat album ‘Langit yang Sama’. Sawise Naura terkenal, sa­ikine Nola ganti ngorbitake anake sing liyane, yaiku Neona. Lagu ... Sapepake

Kevin and The Red Rose
Rumangsa wiwit ‘bosen’ karo Vierratale, Kevin Aprilio nyun-takake kreativitas musike kanthi mbentuk sawijining  band aran Kevin and the Red Rose. Sawijining album kanthi judhul “Untukmu” wis meluncur tengahe taun kepungkur. Lagu “Terkunci Untukmu” dipilih mi­nangka pambukaning dalan me­ngarep. Senajan padha-padha band, kon­sep ... Sapepake

Anak Bakul Gorengan Kuliah Gratis ing UGM

Gusti Allah kuwi maha adil. Ora nyana, kenya sing wong tuwane ‘mung’ bakul gorengan pranyata kasil kuliah sak luluse tanpa mbayar ing fakultas kedokteran universitas Gadjah Mada, Ngayogyakarta. Dyah Utami Nugraheni (20 taun), mangkono arane kenya manis sing nganggo jilbab iki. “Wektu dikabari kangmasku yen ketampa ing kedokteran UGM, aku langsung ngrangkul ibu. ... Sapepake

Siswanti Heri Agustina, ‘mongkog” dadi Tokoh Widuri
Siswanti Heri Agustina, kenya ayu saka Desa Karangasem Kec. Petarukan Kab. Pemalang, Jateng iki, seneng banget nalika dipilih dadi Nyi Wi­duri, tokoh gaib legendaris ing Pemalang jrone acara Widuri Karnival kanggo ngre­gengake Dina Dadine (HUT) Kab. Pema­lang sawenehing wektu kepungkur. “Aku mongkog dikongkon dadi tokoh Nyi Widuri, senajan persiapanku mung climen yakuwi ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan