» Kategori : Primbon & Palintangan

01 - 07 Oktober 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Akeh sing mongkog lan percaya marang panjenengan. Aja lena amarga pangalembana. Rejeki lancar, sanadyan ana wae butuh da­dakan nanging bisa dicukupi. Jaga kasarasan, amarga badan lagi gampang lelara. Asmara: yen pasangan dipercaya, malah bisa luwih tresna. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Bakale uwal saka sakehing perkara, yen gelem ... Sapepake

24 - 30 September 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Aja nglokro, isih ana kalodhangan pirang-pirang. Aja wedi nggawe trobosan anyar, sanadyan ana sing nyemoni. Rejeki lancar, butuhe uga bisa kacukupan. Kasarasan badan apik, kena makarya rada mempeng. Asmara: pocapan lan tumindake dijaga, amrih swasana romantis. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Undhakna krenteg, sregep makarya lan bisa pinercaya. ... Sapepake

17 - 23 September 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Minggu iki swasana luwih nyenengake. Sakabehing kakuwatan pra­yogane kanggo nindakake bab sing migunani marang sa-pepadha. Aja menange dhewe. Rejeki lancar, nanging yen ana obyekan aja ditampik. Jaga kasarasan, aja ngombe es. Asmara: lagi poyang-payingan. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Yen ana sing nyemoni ora susah digape, amarga sing ... Sapepake

10 - 16 September 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Yen ana omongan ala, aja kesusu nesu. Makarya samadya, disela­rasake karo kahanan. Kasarasan ba­dan apik, kena yen arep lelu­ngan adoh. Tetep kudu ngirit amrih ora kobol-kobol tembe mburine. Asmara: aja gampang cubriya amrih bisa bebrayan kanthi jenjem. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Sing ana ditampa kanthi legawa. Aja nggawe ... Sapepake

03 - 09 September 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Aja rangu-rangu nggawe trobosan anyar, amarga swasana uga nyengkuyung. Aja gampang rumangsa marem. Bebathen uga tansaya gedhe. Kasarasan badan apik. Kena jajan, nanging sing resik. Asmara: sanadyan adoh, nanging dheweke tansah setya. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Tetep maju, amarga kepalang tanggung yen arep mundur. Tuduhna yen panjenengan ... Sapepake

27 Agustus - 02 September 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Isih kaya minggu kepungkur, yen nggawe rancangan kudu wis siyaga tekan paite. Rejeki lancar nanging wiwit tansaya akeh butuhe. Urip dilakoni kanthi ati rena, amrih pikiran jenjem lan ora dadi lelara. As-mara: beda panemu mono bab sing lumrah. Becike dirembug kanthi becik. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Perkarane teka lunga. Kudu ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Nalika kita kesel lan gela, mula satemene nalika kuwi kita lagi sinau bab “kesabaran...”.

Klik

JAGO MOGE IBU WAWALI

Martha Catur Wurihandini, sisihane Wakil Wali Kota Depok Pradi Supriatna iki pranyata nduweni hobi kang cukup ekstrem. Yakuwi nin¬dakake freestyle nganggo motor gede Harley-Davidson. Aksi kang ngundang gawok ibu pejabat siji iki katon ing perayaan HUT Polwan ka 69, ing lapangan Polda Metro Jaya, mentas iki. Ya, saliyane minangka sisihane Wakil Wali Kota Depok, Martha pranyata sawijining perwira Polri kanthi pangkat Inspektur Satu. (d/ist)***

Pethilan

Rencana-rencana anggaran ASEAN Games kaco

Atlete ditarget oleh emas akeh!

Halimah Yacob, wanita lan mulsim pisanan dadi presiden Singgapur

Kabukten warung Padhang ana ing ngendi-endi …

Halimah Yacob, wanita lan mulsim pisanan dadi presiden Singgapur

Mangka ing Singgapur ora ana partai Islam