» Kategori : Primbon & Palintangan

5 - 11 Maret 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Aja wigah-wigih ngrampungake jejibahan, lan sing sigrak miwiti obyekan anyar. Wektune pas kanggo nindakake trobosan. Reje­kine lancar njalari ayem. Ngaso, aja kakehan melek wengi. Masalah karo pasangan mesthi bisa diudhari. Sing sabar wae. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Yen arep nggawe trobosan anyar, iki wayahe. Nanging yen arep kongsi ... Sapepake

26 Februari - 04 Maret 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Aja spekulasi dhisik, tinimbang ngaya malah asile ora kaya sing dikarepake. Aja gampang katut omonganing liyan. Yen pancen danane cupet, aja meksa tetuku werna-werna. Pikirane aja spa­neng, amrih awake seger ora kaku-kaku. Perkara cilik enggal dirampungake. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Aja gampang nglokro, amrih bisa mundhak asile. ... Sapepake

19 - 25 Februari 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Nasibe rada surem, mula aja spekulasi dhisik. Kabeh dipetung sing tliti sadurunge jumangkah. Butuhe akeh, kudu pinter ngemonah dhuwit. Sing wigati didhisikake. Jaga kasarasane, aja nganti lelara­ne kumat maneh. Asmara: aja ngumbar janji yen ora bisa netepi. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Perkarane teka mbaka siji ora ana enteke. Mula kudu ... Sapepake

12 - 18 Februari 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Minggu iki akeh sing nawani obyekan, nanging dipetung dhisik, aja kesusu ditampa. Kudu tetep dhisiplin. Wayahe pas yen arep lelungan adoh. Kasarasane dijaga. Rejeki lancar, bisa antuk bebathen gedhe. Aja kendhat anggone tansah percaya pinercayan karo pasangan. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Rancangan sing wis ditindakake becike aja nganti ... Sapepake

5 - 11 Februari 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Bèn saterusé sukses, undhakna prestasi kerja lan efisiensi wektu. Kritik, dijupuk hikmahé. Sing tenang ngadhepi pengeluaran da­dakan. Kasarasan : Aja berlebihan senam, atur manut porsiné. Asmara : Saka pengalaman kepungkur, aja nganti dhèwèké jèngkèl. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ... Sapepake

29 Januari - 4 Februari 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Kesuksesan wis ing ngarepan, aja nganti ilang muspra. Aja wedi berimprovisasi. Aja kliwat ngarep-arep janjiné wong liya, tiwas gela. Kasarasan : Yèn ora nggatèkaké pola urip sing bener, bisa njalari lara. Asmara : Wektu krasa cepet, merga seger lan anget. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Pandangan terus mengarep ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Bakal tumekan wektune kita leren nresnani sawijining pawongan… dudu merga pawongan mau mandheg anggone nresnani kita, nanging… kita kudu ngrumangsani yen wong iku luwih bahagia saupama kita ngeculake

Klik

PATUNG KEDHIP

Yen para maos nyilem ing laut Karibia, mula bakal nemokake panggonan iki. Iki mujudake dheretan 500 patung kang pancen sengaja diseleh ing lokasi ksb. Nanging, ujare ngakeh, aja suwe-suwe yen ndeleng patung-patung kuwi, merga bisa ngedhipake matane yen kesuwen anggone mandeng. (d/ist)***

Pethilan

Mendikbud; greget nonton film nasional isih endhek

Merga tontonan politik luwih seru!

Pilkada 2017, calon jalur per¬seorangan rontok

Merga calon saka parpol kabeh cara luwih pol

Dalan rusak ing Jatim, saben dina ana trek ceklek as-e

Saben dina uga ora ana solusi kang pas