» Kategori : Kasarasan

Manut panaliten, Rokok Elektrik Bisa Ngundhakake Risiko Stroke
Saiki ngrokok elektrik kaya-kaya wis dadi ‘gaya hidup’ mungguhing kanoman. Kamangka ngrokok elektrik iki uga bisa ngundhakake tekanan dharah, ketege jantung, lan gawe kakune arteri. Mula becike diupayakake yen bisa supaya ora ngrokok, kareben uwal saka risiko kasebut. Ngrokok mujudake salah sijine kegiyatan utawa pakulinan kang banget ora becik mungguhing kasarasan. Zat ... Sapepake

Tangi Turu Mumet, Apa Sebabe?
Tangi turu, mesthine badan kita dadi seger lan sumyah. Nanging geneya tangi turu kok malah dadi mumet? Mumet sawise tangi turu bisa disebabake dening sakehing sebab. Umume disebabake merga stres, konsumsi kafein, konsumsi alkohol, lan sebab hawa (cuaca). Dicuplik saka boldsky.com, produksi endorfin lan enkefalin ing badan kita mudhun antarane jam 04.00 engga 08.00. Sawatara iku prodhuksi ... Sapepake

Sega Panas Kliwat 12 Jam ing Magicjar Ningkatake Risiko Kena Diabetes?
Akhir-akhir iki medsos ngunggah  informasi  ngeget-geti ngenani bebayane ngonsumsi sega sing dipanasi kliwat saka 12 jam  jroning magicjar, magicom utawa rice cooker. Sega kang dinggeng suwe ing alat ngliwet modern sing fung­sine ngrangkep minangka pemanas kaya termos kuwi, disebut-sebut banget ngru­gekake kesehatan, mligine bisa ningkat­ake ... Sapepake

Ajeg Nginum Lemon Tea Saben esuk, Ngusir Racun lan Anti Kanker
Saliyane banyu putih, inuman sehat apa kang kita konsumsi saben esuk kanggo ningkatake kekuwatane badan? Teh, kopi, utawa susu? Wigati kanggo ngonsumsi panga­nan lan inuman sehat nalika sarapan. Dicuplik saka laman boldsky.com, salah sawijining inuman sehat kang wigati lan becik kanggo diunjuk ajeg saben esuk yaiku lemon tea. Nutrisi lan antioksidan ing njerone woh lemon lan ... Sapepake

Nyegerake Badan lan Pikiran Klawan Ngunjuk Banyu Klapa Campur Timun

Duwe kegiyan akeh ing saben dinane kerep gawe badan krasa gampang kesel. Ora mung iku wae, pikiran rasane uga krasa judheg, kurang nyaman lan ndadekake mumet. Apamaneh, nalika ngelingi marang anane sakehing pegaweyan sing kudu enggal dirampungake apa iku tugas ing omah apadene tugas pendhidhikan. Yen wis mangkene, wigati mungguhing kita kanggo bali nyegerake pikiran. Kita bisa miwiti ... Sapepake

Kenthang Wungu bisa ngueangi Kanker Usus Besar

Sawijining ilmuwan ngandhakake yen kenthang wungu nduweni nutrisi lan antioksidan engga tikel kaping 10 luwih gedhe yen ditandhingake karo kenthang biyasa. Kenthang wungu uga dipercaya nduweni sakhing vitamin kang migunani mungguhing badan. Dicuplik saka kaca asiantown.net, panaliten sing paling anyar nyebutake menawa nutrisi kang kinandhut ing kenthang wungu beck banget kanggo nyegah lan ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Lumakune wektu luwih cepet katimbang mlakune mega. Sing sapa kang wektune mung kanggo ngabekti lan ngibadah mring Gusti Allah, mula iku wektu lan umure kang satemene …

Klik

LUKISAN ING WULU

Wulu pranyata bisa dadi salah sijine media lukis kang eksotik banget. Nanging mung wong-wong tinamtu wae kang bisa nindakake, yakuwi wong kang telaten lan sabar jalaran lukisan edipeni iki ora gampang ditindakake sarta butuh ketelitian kang dhuwur banget. (d/ist)

Pethilan

Kanggo Asian Games, Indonesia kekurangan jaran level internasional

Sing akeh pancen kambing hi­tam…

Setya Novanto dianggep nuduhake tumindak kurang becik

Paribasan ngandhakake; tinggal glanggang colong playu!

Setya Novanto wusanane mlebu tahanan KPK

Ngenteni lelakon sabanjure