» Kategori : Kasarasan

Nginum kopi, Mbiyantu Wong Lara Diabetes Luwih Dawa Umure
Kopi mujudake salah siji jinis inuman paling kesohor ing donya. Kopi uga dadi inuman kla­wan sakehing manfaat kanggone kasa­rasan. Ya, sanajan kadhang-kadhang ka­kehan nginum kopi kang ngandhut kafein iku ana resiko alane mungguhing kasa­rasan. Ambune kopi kang sedhep, rasane kang mantep nalika dicampur karo gula sethithik, madu utawa susu, ndadekake sapa wae sajak ... Sapepake

Supaya Uteg lan Jantung Sehat
Coba dikontrol maneh apa sasuwene iki kita wis njaga pola mangan kang becik kanggo uteg lan jantung? Saliyane ajeg olahraga, wi­gati uga kanggo nggatekake lebon pa­nganan inuman kita ing saben dinane. Luwih-luwih ana jinis panganan tinamtu kang becike didhahar ajeg jalaran bisa mbiyantu njaga kasarasane uteg lan jan­tung kita. Dicuplik saka boldsky.com, ing jurnal Stroke kang ... Sapepake

Asem Jawa Bisa Kanggo Tamba Warna-Warna
Asem Jawa (Tamarindus Indica, Linn) mujudake tanduran tropis. Wite gedhe, dhuwur bisa nganti 10-20 meter. Ing bumi Nuswantara sa­liyane ing alas lan pategalan, asem Jawa Akeh-akehe tinemu ing dalan-dalan mi­nangka tanduran yub-yuban. Pang-pa­nge kuwat tur wuled nyangga godhong kang ngrembuyung ketel. Kanggone manuk ocehan, pang wit asem padha digoleki, mung saperlu kanggo ... Sapepake

Supaya ora Ngos-ngosan, ngunjuk jus woh bit
Kita nate munggah undhag-undhagan lan krasa gampang ngos-ngosan utawa kentekan ambegan? Wong kaya ngono kuwi akeh. Lan adate, alesan utamane merga ku­rang olahraga utawa kurang ngobahake badan. Iki minangka tandha badan kita kurang fit. Nanging kepriye yen kita sre­gep olahraga, nanging isih wae ngos-ngosan nalika munggah undhag-un­dhagan? Menawa wae alesane liya. Jennifer ... Sapepake

Tomat Jebule Uga Bisa Kanggo Obat
Tomat (Gyco persium esculentum mill) satemene mujudake sayuran kang digunakake kanggo bumbu masak. Nanging, ing negara asale (Amerika Tropis) tomat ditandur kanggo buah utawa omben-omben (jus) sing nyegerake. Malah pungkasan iki sing jenenge sambel tomat utawa saos tomat wis go internasional. Wiwit restoran, kaki lima nganti hotel bintang lima uga sumadiya. Tanduran tomat mujudake ... Sapepake

Sumunar Alami Luwih Digandrungi

Udakara limang taun keri iki, sumebar sakehing kosmetik sing nawakake pangrumat amrih kulit dadi putih banget. Masyarakat Nuswantara sing umume nduweni pakulitan sawo mateng enggal wae padha rayahan nenuku barang kasebut. Nanging saiki, begjane, masyarakat wis akeh sing malih panemune. Luwih kepengin pakulitane resik nanging alami. Pancen wiwitane saperangan masyarakat gandrung ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Akeh wong kang nindakake bab kang padha ing nalikane kowe ora. Kuwi ora ateges kowe salah.

Klik

GROJOGAN PEDHUT-

Yen grojogan umume sing mili yakuwi banyu, nanging grojogan ing Islandia iki sing mili pedhut. Pedhut ksb mbentuk pola kaya banyu kang nggrojog saka gunung menyang segara. Pranyata uga ana suwarane banyu gembrojog ing segara mau, saengga kaya banyu kang nggrojok temenan ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Nangkis hoaks, publik perlu ndhi-sikake rasionalitas

Benci nganti tekan unyeng-unyeng kuwi mutawatiri

DPR ora kesusu ngrembug RUU HP

Ora kaya RUU MD3 ya?

Partai Demokrat njaluk syarat kanggo nyengkuyung Jokowi

Ora ana mangan awan gratis pancen…