» Kategori : Kasarasan

Blimbing Duwe Khasiat Warna-warna

Blimbing ora mung dadi buah “pencuci mulut” sakwise dhahar. Pranyata woh blimbing (Averrho a Carambola) nduweni khasiat warna-warna tumrape kasarasan. Woh kang nduweni kandhutan vitamin A,B lan C kang banget dibutuhake awak. Miturut panaliten ing babagan kimia lan farmalogis, oyot, wit dalasan kembang lan wohe banget migunani mring kasarasan. Oyot blimbing kang rasane semu ... Sapepake

Dhele Minangka Susu Alternatif Kang Murakabi
Susu kalebu sumber gizi paling apik tumrap mamalia kang mentas lair, susu minangka panganan kang paling sampurna merga kandhutan zat gizine lengkap. Kejaba banyu, susu uga ngandhut protein, karbohidrat, lemak, mineral, enzim-enzim, gas sarta vitamin A, C, lan D. manfaate susu minangka asil saka interaksi molekul-molekul sing dikandhut ing jerone. Kang dadi masalah, yen rega susu sapi lan ... Sapepake

Diet Iku Oleh Wae, Nanging Akibat Alane Mirisake
Mangan tetep wigati. Diet uga oleh wae. Nanging, sauger carane sing genah lan aman kanggone kesehatan. Aja nganti gawe program diet sembara­ngan, jalaran akibate bisa mbebayani banget mungguhing badan. Salah sijine yaiku diet kanthi sengaja gawe ngelihe badan. Babar blas ora ma­ngan merga kepengin lencir. Sengaja ora mangan apa-apa ing wektu kang suwe jalaran kepengin kuru. Yen ... Sapepake

Nalika 4 Sehat 5 Sempurna Wis Ora Nyukupi
Gizi seimbang tegese apa sing dipangan kudu seimbang slaras karo kabutuhan. Istilahe 4 sehat 5 sempurna, yaiku panganan kudu ngan­dhut gizi sing dibutuhake badan, pepak ana karbohidrat, lemak, protein, mineral, lan vitamin. Mangkono antara liya sing dikandhak­ake dening Novianto, mahasisa S2 Ilmu Kesehatan Fakultas Kesehatan Masyara­kat Universitas Airlangga Surabaya nalika ... Sapepake

Kecubung lan Khasiyate

Kecubung jeneng latine Datura Metel. Para sutresna PS wis akeh sing pirsa wujude wit kecubung kasebut. Pranyata tuwuhan iki gedhe banget manfaate kanggone kasarasan. Wit kecubung iki gampang banget uripe. Wohe bunder, njerone ana wijine. Wijine yen ditandur gampang thukul. Kembange wujude kaya sompret, wernane putih semu ungu lan godhonge wujude kaya godhong terong, wernane ijo tuwa semu ... Sapepake

Dr Tony Priliono, Praktisi Terapi Rokok Divine Kanggo HIV
Rokok lan mbako wis suwe dimungsuhi ngakeh jalaran nyata-nyata mbebayani banget mung-guhing kasarasan. Asep utawa keluk ro­kok dipercaya ngandhut sawernane ra­cun kang bisa njalari maneka jinis kanker, lan lelara-lelara gawat liyane. Mula nga­getake – mligine ing donyaning kedok­teran – nalika sawetara sarjana sujana Indonesia kepetung durung suwe iki ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa seduluran, mula aja memung-suhan.

Klik

ARMADILLO

Iki dudu bal, nanging kewan Armadillo kang lagi turu kepati. Kewan sajinis Trenggiling iki pancen senengane mlungker kanggo ngayomi awake, apamaneh kulite uga atos kaya tameng. (d/ist)***

Pethilan

Pemerintah yakin jendral pulisi kang dadi pejabat gubernur bakal netral

Tapi luwih ngyakinake yen dudu wong-wong kuwi

Wis wektune dianakake Dewan Etik Pilot

Tukang becak wae dilatih nggenjot!

Propinsi Papua kekurangan dokter

Numpuk ing Jawa