» Kategori : Kasarasan

Njaga Kasarasan Jantung Klawan Ajeg Nindakake Pasa Sunnah
Penyakit jantung mujudake salah sijine penyakit sing kerep kita rungu kedadeyane ing tengah ma­syara­kat. Penyakit jantung iku dhewe disu­murupi minangka penyakit sing ma­teni nomer siji sa-donya. Meh kabeh ne­ga­ra sa-donya, ngandhakake yen kasus pe­nyakit jantung mujudake penyakit sing paling akeh mateni manungsa. Sate­mene, penyakit jantung iku disebabake ... Sapepake

Totog payudara Bisa Bali Kenceng Maneh
Mungguhing wanita, perawatan payudara iku wigati. Kesehatan payudara dadi kang utama lan ora mung ukurane utawa wujude. Pemeriksaan payudara kanthi ajeg kudu ditindakake dening para wanita supaya weruh yen ana sing ora normal. Sanajan kerep ora digatek-ake, papriksan dini prasaja iku wigati di-tindakake. Sing duwe Herbs Spa, Syukriya Alka­tiri nerangake, meh saranduning ... Sapepake

Tuwa-tuwa Lara Gula, Aja Kuwatir Ana Godhong Sambung Nyawa
Gusti tansah paring kanugrahan marang umat ciptaane. Ya awujud pangkat, donya brana, ka­mulyan nganti bab kasarasan. Kabeh kang kita gayuh lan kita duweni ora bakal ana tegese yen jiwa lan raga kita ora sehat lair lan batin. Njaga kasarasan kalebu ibadah, pra­tandha rasa puji syukur kita marang Gusti kang paring dumadi. Kabeh reriptaning Gusti wis mesthi gedhe cilike kudu ana ... Sapepake

Pangolahe panganan Ora Oleh Langsung Dibakar
Sawatara bab kudu digatekake nalika pawongan nandhang lara kanker. Saliyane nindakake ke­moterapi, nutrisi kudu dicukupi. Ora mung saderma cukup lan ana gizine, ca­rane ngolah panganan uga duwe pe­ngaruh wigati. “Pangolah iku memper lading lan­dhep ngisor ndhuwur. Ing perangan siji­ne, bisa gawe panganan luwih aman. Na­nging, ing perangan liyane, bisa ngrusak ... Sapepake

Ayu Klawan Ekstrak Banyu Mawar

Kulit uga nduweni sistem imunitas kanggo nglawan agresi saka njaba, kayadene lingkungan sing ala, kadar emosional, stres, lan penuaan sing ngringkihake kekuwatane kulit. Para ilmuwan sawise nindakake panaliten pranyata ekstrak banyu mawar bisa ningkatake sistem imunitas kulit saengga kulit dadi sehat, lan praupane dadi resik padhang. Manut Profesor Rod Sinclair, sawijining ... Sapepake

Urip Sehat Mungguhing Balita
Bayi sangisore umur limang taun utawa balita sing kulina memangan woh-wohan lan sayuran, mbesuk yen wis diwasa senengane memangan panganan kasebut. Panaliten ing Australia sing dicuplik saka Reuters Health nuduhake, bayi umur 14 sasi kang ajeg memangan woh-wohan lan sayuran, dheweke wis kulina klawan rasa sayuran lan woh-wohan. “Prasaja banget mungguhing wong tuwa, mung ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Nalika kita kesel lan gela, mula satemene nalika kuwi kita lagi sinau bab “kesabaran...”.

Klik

JAGO MOGE IBU WAWALI

Martha Catur Wurihandini, sisihane Wakil Wali Kota Depok Pradi Supriatna iki pranyata nduweni hobi kang cukup ekstrem. Yakuwi nin¬dakake freestyle nganggo motor gede Harley-Davidson. Aksi kang ngundang gawok ibu pejabat siji iki katon ing perayaan HUT Polwan ka 69, ing lapangan Polda Metro Jaya, mentas iki. Ya, saliyane minangka sisihane Wakil Wali Kota Depok, Martha pranyata sawijining perwira Polri kanthi pangkat Inspektur Satu. (d/ist)***

Pethilan

Rencana-rencana anggaran ASEAN Games kaco

Atlete ditarget oleh emas akeh!

Halimah Yacob, wanita lan mulsim pisanan dadi presiden Singgapur

Kabukten warung Padhang ana ing ngendi-endi …

Halimah Yacob, wanita lan mulsim pisanan dadi presiden Singgapur

Mangka ing Singgapur ora ana partai Islam