» Kategori : Tasawuf

WASILAH lan RABITAH
Eman banget dene ing kalangane ka­um thariqat, ana wae sing negesi tem­bung wasilah mau mawa teges kongkrit, yaiku bleger titah nyata utawa titah ghaib. Sejatine wasilah bisa ditegesi mawa teges kang abstrak, yaiku : penyebab sing gawe cedhake manungsa ing ngar­sane Gusti Allah. Para ahli tafsir Indonesia umume pa­dha negesi wasilah mau : dalan ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kowe ma­ngerteni anane watu cilik ing da­lan kang kira-kira ngganggu wong liya, mula singkir­na… Sapa ngerti iku dadi sebab di­gangsarake da­lan­­mu nuju su­warga.

Klik

JEBAKAN PIKIRAN

Atusan wedhus kanthi tertib metu saka kandhange (ranch) ngliwati regol gerbang, mangka ing kandhange mau ora ana pager kang matesi lakune. Ujare ngakeh, iki sing diarani ‘jebakan pikiran’. (d/ist)***

Pethilan

Jokowi karo keluarga ing kebun raya Bogor

Rukun agawe santosa crah agawe bu­brah.

Dibutuhake panggung interaksi kang toleran

Panggung kampanye malah ana in­toleran.

Korupsi mbegal karaharjane rakyat

Metu pakunjaran wae koruptor isih raharja.