» Kategori : Tasawuf

WASILAH lan RABITAH
Eman banget dene ing kalangane ka­um thariqat, ana wae sing negesi tem­bung wasilah mau mawa teges kongkrit, yaiku bleger titah nyata utawa titah ghaib. Sejatine wasilah bisa ditegesi mawa teges kang abstrak, yaiku : penyebab sing gawe cedhake manungsa ing ngar­sane Gusti Allah. Para ahli tafsir Indonesia umume pa­dha negesi wasilah mau : dalan ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Pawongan kang MITUHU mring GUSTI ALLAH, dudu ateges ora ana KEKURANGANE maneh.

Klik

ADOL KASET LAWAS

Ondi Turiyat, 78, ngramut koleksi kaset-kasete kang didol ing Jalan Cihapit, kutha Bandung. Sajege 1980-an, pensiunan PT. KAI iki pancen ngumpulake maneka kaset pita kanthi maneka jinis genre musik. Total koleksine ana 2.000-nan kaset pita. Pak Ondi banjur ngedol kaset-kaset mau kanthi rega Rp 5 ewu nganti Rp 100 ewu saben kaset, gumantung tingkat langkane. (d/ist)***

Pethilan

Presiden dhawuh susunan kabinet wis rampung

Sinyal, partai isih oleh nglobi ma­neh

Ayomi situs kanthi data kang akurat

Data ana, sertifikat duweke negara sing ora ana

Surya Paloh ngaku duwe pandulu kang padha karo Prabowo

Padha-padha ndulu duwe kalo­dhangan