» Kategori : Tasawuf

WASILAH lan RABITAH
Eman banget dene ing kalangane ka­um thariqat, ana wae sing negesi tem­bung wasilah mau mawa teges kongkrit, yaiku bleger titah nyata utawa titah ghaib. Sejatine wasilah bisa ditegesi mawa teges kang abstrak, yaiku : penyebab sing gawe cedhake manungsa ing ngar­sane Gusti Allah. Para ahli tafsir Indonesia umume pa­dha negesi wasilah mau : dalan ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saben wong nduweni kalodhangan kang padha kanggo ganti dadi luwih apik.

Klik

HAMAORI ALIAS LARUNG SESAJI

Kayadene ing tanah air, ing Jepang pranyata uga ana upacara larung sesaji yakuwi kang diarani Hamaori ing segara kidul Chigasaki, sakulone Tokyo. Upacara iki ajeg dianakake saben taun. (d/ist)***

Pethilan

Setya Novanto dadi ‘tersangka’

Sapinter-pintere ‘papa’ mlumpat….

Blangko e-KTP wis ana maneh

Gek-gek dikorupsi maneh??

PPP padha PPP-ne rebutan kantor

Eling jaman orba