» Kategori : Olahraga

Yen Pengin Lolos menyang Dubai, Jonatan lan Anthony kudu Ngotot ing Hong Kong
Hong Kong Terbuka minggu iki dadi kesempatan pungkasan kanggone Anthony Sinisuka Ginting lan Jonatan Christie lolos menyang World Super Series Final Dubai 2017. Mula kekarone diajab gelem tampil entek-entekan. World Super Series Final Dubai mung nyedhiyani tiket wolu kanggo pemain bulutangkis paling apik sasuwene musim iki. Asil rebutan poin nganti dinane iki, Anthony ngenggoni peringkat ... Sapepake

Marc Marquez Raja MotoGP 2017
Marc Marquez wusanane kasil nutup MotoGP musim 2017 kanthi asil maremake. Marquez sukses dadi pembalap kang mapan ing pucuk klasemen kanthi kacek 37 poin saka Andrea Dovizioso. Marquez bisa methik 16 poin tambahan saka seri MotoGP Valencia. Bab iku ndadekake koleksi poin akhire dadi 298 poin. Merga Dovizioso gagal finis ing balapan, mula kacek antarane kekarone pembalap iki dadi saya amba ... Sapepake

SEA Games dadi Impen Ala, Aja Katon maneh ing Asian Games
SEA Games 2017 mentas iki dadi impen ala kanggone olahraga Indonesia. Ing Asian Games taun ngarep, asil kang padha aja nganti kabalenan maneh. Indonesia dinane iki pancen lagi mburu wektu kanggo siap-siap dadi tuan rumah Asian Games 2018 kang bakal digelar ing Jakarta lan Palembang. Ora mung bab ‘penye­lenggaraan’, Indonesia uga lagi totohan karo prestasine atlet. ... Sapepake

Ora ana sing Nyangka Galang bisa Juara ing Jerez
Direktur PT Yamaha Indonesia, Minoru Morimoto, ora ngira yen pembalap Indonesia Galang Hendra bisa menang ing World Supersport (WSSP) 300 seri Jerez. Mangka dheweke mung ditarget sak poin wae. Galang kasil bisa juara ing Sirkuit Jerez, Spanyol, jroning seri kasanga WSSP, Minggu kepungkur (22/10/017). Pembalap Yamaha kang kegabung klawan tim Motoxracing iku menang dramatis. Sempat ana ... Sapepake

Aja Usil, kenya Mungil iki Mahir Taekwondo lo!
Jenenge Abila Dwi Rahayu. Rupane ayu kulite kuning resik. Awake lemes kaya rambut luruse kang ireng njanges. Pawakane mungil, nanging sapa ngira kenya 17 taun iki ahli bela diri Taekwondo lan lang­ganan juara. Sacara fisik, bisa dibadhe akeh pemuda sing naksir. Nanging yen coba-coba usil, becike pikir-pikir dhisik. Abila mujudake siji ing antarane loro unggulan atlet Taekwondo Jawa ... Sapepake

Kawiyak, iki kang Ndadekake Rossi edan-edanan ing Aragon
Pembalap Tim Movistar Yamaha, Valentino Rossi, gawe kejutan kanthi tampil ing balapan ing Sirkuit Aragon, Spanyol mentas ikiu. Muncule The Doctor ksb jelas ngagetake banget, ngelingi dheweke durung pulih banget saka larane ceklek balung fibula lan tibia ing sikil tengene. Nanging, kanthi tekad kuwat pranyata Rossi bisa melu ngebut ing balapan mau. Ora mung saderma tampil, nyatane rider ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Lumakune wektu luwih cepet katimbang mlakune mega. Sing sapa kang wektune mung kanggo ngabekti lan ngibadah mring Gusti Allah, mula iku wektu lan umure kang satemene …

Klik

LUKISAN ING WULU

Wulu pranyata bisa dadi salah sijine media lukis kang eksotik banget. Nanging mung wong-wong tinamtu wae kang bisa nindakake, yakuwi wong kang telaten lan sabar jalaran lukisan edipeni iki ora gampang ditindakake sarta butuh ketelitian kang dhuwur banget. (d/ist)

Pethilan

Kanggo Asian Games, Indonesia kekurangan jaran level internasional

Sing akeh pancen kambing hi­tam…

Setya Novanto dianggep nuduhake tumindak kurang becik

Paribasan ngandhakake; tinggal glanggang colong playu!

Setya Novanto wusanane mlebu tahanan KPK

Ngenteni lelakon sabanjure