» Kategori : Olahraga

Nuju Asian Games, 140 Atlet Melu AIMAG
Indonesia mbudhalake 140 atlet saperlu melu Asian Indoor and Martial Art (AIMAG) ing Ashganat, Turmenistan, 17-27 September 2017. Ajang ksb uga bakal digunakake dening atlet Indonesia kanggo persiapan nuju Asian Games 2018. Menteri Pemuda lan Olahraga, Imam Nahrawi, sarta Ketua Umum KOI, Erick Thohir, nguntapake kanthi resmi budhale atlet kang bakal tandhing mau ing Wisma Kementerian ... Sapepake

Tanpa Rossi, Balapan Krasa Sepi
Sawijining insiden bali dialami dening pembalap kondhang MotoGP, yakuwi Valentino Rossi. Pembalap asal Itali ksb ngalami kaci­lakan hebat nalika latihan motorcross ing dina Kemis sore kepungkur. Akibat kacilakan mau, Rossi lang­sung diplayokake menyang rumah sa­kit. Dikabarake Rossi ngalami patah tulang dikantheni dislokasi ing fibula lan tibia sikil tengene. Dhimen ... Sapepake

Janjine Rugby Indonesia Ngarumake Jenenge Bangsa
Persatuan Rugby Union Indonesia (PRUI) janji bakal melu ngarumake jenenge bangsa ing kancah internasional. PRUI nargetake bisa mlebu tiga besar ing SEA Games 2017 Kuala Lumpur iki. PRUI kepengurusan 2017-2021 di­pimpin dening Didik Mukrianto. PRUI wis ngenam kerja sama karo Fiji, klebu ne­kakake pelatih kanggo tim nasional putri. “Komitmen iki mengarep kudu kita ... Sapepake

Apa bisa Indonesia Unggul ing SEA Games?
Kontingen Indonesia nduweni sanggan kang cukup abot ing SEA Games 2017 iki. Para atlet ditarget kudu bisa nggawa mulih 61 medhali emas ing ajang multievent paling gedhe sa-Asia Tenggara ksb. Kanthi tembung liya, klawan komposisi medhali kaya ngono iku, kontingen Indonesia diajab bisa nembus posisi 3 besar. Iki target kang abot. Luwih-luwih, sasuwene masa persiapan, akeh masalah kang ... Sapepake

Bongkar Pasang Gandha Putri Pelatnas

PP PBSI duwe ren­cana nge­rombak gan­dha putri pemusatan latihan nasional (pelatnas). Banjur sapa pasangan karo sapa? Gandha putri pelat­nas PBSI pan­cen dadi salah sijine sektor kang oleh sorotan kurang oke dibandhing sektor gandha liyane. Ndeleng penampilane para pemain jroning nem wulan pertama taun 2017 iki wae nganti sempat muncul anane rumor degradasi pemain. ... Sapepake

Carolina Marin Gagal Maneh Nelukane Indonesia Open
Pemain badminton tunggal putri asal Spanyol, Carolina Marin, durung bisa nelukake Indonesia Open. Pemain badminton kang ngoleksi medhali emas Olimpiade 2016 Rio de Janeiro iku jugrug ing babak pertama. Marin lagi jroning misi golek gelar pisanane ing Indonesia Open 2017 iki. Nanging, pemain kang saikine ana ing urutan loro dunia iku malah kanthi nggu­munake dikalahake Chen Xiaoxin ing ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Nalika kita kesel lan gela, mula satemene nalika kuwi kita lagi sinau bab “kesabaran...”.

Klik

JAGO MOGE IBU WAWALI

Martha Catur Wurihandini, sisihane Wakil Wali Kota Depok Pradi Supriatna iki pranyata nduweni hobi kang cukup ekstrem. Yakuwi nin¬dakake freestyle nganggo motor gede Harley-Davidson. Aksi kang ngundang gawok ibu pejabat siji iki katon ing perayaan HUT Polwan ka 69, ing lapangan Polda Metro Jaya, mentas iki. Ya, saliyane minangka sisihane Wakil Wali Kota Depok, Martha pranyata sawijining perwira Polri kanthi pangkat Inspektur Satu. (d/ist)***

Pethilan

Rencana-rencana anggaran ASEAN Games kaco

Atlete ditarget oleh emas akeh!

Halimah Yacob, wanita lan mulsim pisanan dadi presiden Singgapur

Kabukten warung Padhang ana ing ngendi-endi …

Halimah Yacob, wanita lan mulsim pisanan dadi presiden Singgapur

Mangka ing Singgapur ora ana partai Islam