» Kategori : Olahraga

Tim Thomas lan Uber Indonesia mung Kari Jaga Kondisi
Kurang saka rong minggu, Indonesia bakal ambyur ing Piala Thomas lan Uber 2018. Lara lan tatu dadi rong bab kang kudu diwaspadani tim. Piala Thomas lan Uber bakal di gelar ing Impact Arena, Bangkok, Thailand, tanggal 20-27 Mei. Kontingen Indonesia kang jumlah totale wong 45 dijadwalake mabur menyang Bangkok tanggal 16 Mei mengko. Jroning ngisi wektu kang ana, tim dituntut amrih ... Sapepake

Iki Target Timnas Indonesia ing Piala AFF 2018
Federasi sepak bola Indonesia ngajab skuat Garuda bisa dadi kang paling apik ing turnamen rong taunan sepisan iki. Ing Piala AFF 2016, timnas Indonesia mung bisa nggayuh final sawise dikalahake Thailand kanthi agregat 2-3 jroning rong pertandhingan. Asil iki ndadekake timnas Indonesia dadi negara paling akeh kang ngrasakake runner up nganti kaping papat. Ing Piala AFF ... Sapepake

Bocah Sangang Taun dadi sing Paling Moncer ing Honda Dream Cup 2018
Awake cilik lan durung bisa ngontrol banget tung­gangane, nanging nalika kopling diculake lan gas dibleyer, dheweke kaya-kaya berubah. Ya, jenenge Veda-Ega lan umure lagi sangang taun. Ing bangku sekolahe dheweke uga isih kelas telu SD. Yen tanpa motor, helm lan wearpack, Veda-Ega kaya bocah umume, polos sarta isinan. Nanging nalika dheweke wis migunakake wearpack, helm lan ... Sapepake

Climbing World Cup Bakal dadi Aksine Tukang Menek
Seri pertama Climbing World Cup bakal dadi ajang Aspar Jaelolo nuduhake kawegigane ing kategori speed. Priya kanthi julukan si Raja Menek iku dadi andel-andele tanah air sawise taun kepungkur kasil nggawa mulih perak. Dheweke mung kalah 1/100 dhetik saka lawane ing final, Aleksandre Shikov (Rusia). Cathetan wektu kang dipethik Aspar 6,33 dhetik dene Shikov 6,32 ... Sapepake

Semarang Nyiapake Sirkuit MXGP
Pembangunan Sirkuit MXGP ing Semarang Jawa Tengah,  terus digelak amrih bisa digunakake kanggo ajang seri ka 13  MXGP suk 7 - 8 Juli 2018. Sirkuit sing dibangun ing lemah kang jembare 24 hektar ing laladan Bukit Semarang Baru mau diajap bisa rampung Mei. Lintasan sirkuit kang lagi dibangun katon ing lemah abang mawa pola munggah mudhun ing sawetara bagiane. ... Sapepake

MotoGP Zarco Kepengin Munggah Podium Paling Dhuwur
Pembalap tim Yamaha Tech3, Johann Zarco atekad nuntasake balapan MotoGP seri Argentina (Minggu 8/4/2018) kanthi munggah podium paling dhuwur. Mo­tivasi Zarco kebrongot sawise gagal munggah podium ing balapan pambuka ana Qatar. Kamangka dheweke wis mimpin balapan nganti 16 lap. Peluang Zarco bisa menang ing balapan kasebut gedhe jalaran taun kepungkur dheweke tampil apik ing Argentina. ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?