» Kategori : Olahraga

Bongkar Pasang Gandha Putri Pelatnas

PP PBSI duwe ren­cana nge­rombak gan­dha putri pemusatan latihan nasional (pelatnas). Banjur sapa pasangan karo sapa? Gandha putri pelat­nas PBSI pan­cen dadi salah sijine sektor kang oleh sorotan kurang oke dibandhing sektor gandha liyane. Ndeleng penampilane para pemain jroning nem wulan pertama taun 2017 iki wae nganti sempat muncul anane rumor degradasi pemain. ... Sapepake

Carolina Marin Gagal Maneh Nelukane Indonesia Open
Pemain badminton tunggal putri asal Spanyol, Carolina Marin, durung bisa nelukake Indonesia Open. Pemain badminton kang ngoleksi medhali emas Olimpiade 2016 Rio de Janeiro iku jugrug ing babak pertama. Marin lagi jroning misi golek gelar pisanane ing Indonesia Open 2017 iki. Nanging, pemain kang saikine ana ing urutan loro dunia iku malah kanthi nggu­munake dikalahake Chen Xiaoxin ing ... Sapepake

Bouchard Ngendheg Langkahe Sharapova
Petenis Kanada Eugenie Bouchard wusanane kasil menangi dhuel sengit lawan Maria Sharapova ing babak kaloro Madrid Terbuka durung suwe iki. Bouchard menang lumantar pertarungan telung set 7-5, 2-6, 6-4. Dhuel kekarone petenis ing babak kaloro Madrid Terbuka iki dadi sorotan merga komentare Bouchard marang baline Sharapova menyang lapangan tenis sarampunge nindakake ukuman merga kasus ... Sapepake

Playune Ferrari gawe Ngelune Bos Mercedes
Ngadhepake balapan Formula 1, utawa F1 GP Rusia, bos Mercedes, Toto Wolff wiwit ketar-ketir. F1 GP Rusia dhewe bakal dianakake ing tanggal 30 April 2017 iki. Mercedes pancen nduweni pres­tasi kang cukup apik sasuwene F1 2017. Iki bisa dititeni saka telung seri awal (Ustrali, China lan Bahrain), pembalape tansah methik pole po­sition. Nanging, bab iku dirasakake du­rung cukup ... Sapepake

Kevin/Marcus Hattrick Terus-terusan jroning Sewulan
Perjuangan luar biasa dituduh­ake pasangan gandha campuran Kevin Sanjaya Sukamuljo/Marcus Fernaldi Gideon ing ajang Malaysia Open Super Series Premier 2017, Minggu men­tas iki (9/4/2017). Kepriye ora, pasangan gandha pu­tra nomer loro dunia iki kasil gawe hat­trick terus-terusan ing taun iki. Gelar pisanan ing taun 2017 direbut Kevin/Marcus ing ajang All England Open ... Sapepake

Guyonane Daud Yordan ngadhepi Dhuel lawan Petinju Thailand
Petinju Indonesia, Daud Yordan, bakal bali munggah ring tanggal 25 Maret iki. Jroning kalodhangan ksb, Daud bakal dhuel karo petinju Thailand, Campee Phayom, ing OCBC Arena, Singgapur. Awake Daud Yordan dhewe saikine kena diarani wis meh ideal. Petinju kang dijuluki Cino iki nuturake persi­apane saiki wis nggayuh 70 persen. Ora mung nyiapake awake, Cino uga nggelar ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saben wong nduweni kalodhangan kang padha kanggo ganti dadi luwih apik.

Klik

HAMAORI ALIAS LARUNG SESAJI

Kayadene ing tanah air, ing Jepang pranyata uga ana upacara larung sesaji yakuwi kang diarani Hamaori ing segara kidul Chigasaki, sakulone Tokyo. Upacara iki ajeg dianakake saben taun. (d/ist)***

Pethilan

Setya Novanto dadi ‘tersangka’

Sapinter-pintere ‘papa’ mlumpat….

Blangko e-KTP wis ana maneh

Gek-gek dikorupsi maneh??

PPP padha PPP-ne rebutan kantor

Eling jaman orba