» Kategori : Olahraga

Durung Dhuel, Amir Khan vs Phil Lo Greco wis Panas
Amir ‘King’ Khan ora suwe maneh bakal dhuel lawan petinju asal Kanada, Phil Lo Greco, jroning pertarungan tinju kelas dunia. Kekarone petinju iki bakal padhadene gelut ing sandhuwure ring suwene 10 rondhe kang dianakake ing Echo Arena ing Liverpool, Inggris, 21 April 2018 mengko. Nanging, jroning ngadhepi dhuel mau, malah kekarone petinju iki wis aweh tontonan panas. Ya, Khan ... Sapepake

Force India Kuwatir Kekuwatan McLaren lan Renault
Bos Force India, Bob Fernley, yakin yen McLaren lan Renault bakal dadi kekuwatan gedhe kang kudu dipetung jroning kompetisi Formula One (F1) musim 2018 iki. Sebabe, kekarone tim mau wis ngembangake mesine amrih tampil luwih kompetitif ing musim iki. Merga saka anane tingkat kinerja lan konsentrasi kang luar biasa, tim kang ndu­we­ni basis ing Silverstone ksb wis ... Sapepake

Nalika ‘Alhamdulillah’ Keprungu ing Arena UFC
Tukang gelut Rusia, Khabib Nurmagomedov, mbukak kalodhangan dhuel lawan Conor McGregor jroning ajang rebutan sabuk Ultimate Fighting Championship. Kondisi iki kacipta sawise Nurmagomedov kasil nga­lahake Edson Barboza jroning dhuel ‘perbaikan’ peringkat kelas ringan ing UFC 219, Minggu 31 Desember 2017 kepungkur. Nurmagomedov menang jroning etungan angka saka ... Sapepake

Ngintip Bayare Pembalap F1
Wis dudu rahasia maneh yen para atlet balap kang ambyur ing luar negeri nduweni bayaran kang ngedab-edabi. Kepara yen pembalap sing ora kondhang wae, kaya Pascal Wehrlein upamane, tetep oleh bayaran gedhe yen dietung saben taune. Oleh-olehane Pascal ing taun 2017 kepungkur nggayuh US$ 150.000 utawa kira-kira Rp 2 miliar. Angka iku durung sepiroa lo. Bayaran paling dhuwur ing balapan jet ... Sapepake

Valentino Rossi bali juara Monza Rally Show
Senajan gagal ngrebut gelar dunia ka-10 ing MotoGP 2017, Valentino Rossi pranyata isih cukup prakosa kanggo bisa dikalahake ing ajang Monza Rally Show. Jroning gelaran taun iki, rider Movistar Yamaha MotoGP ksb sukses methik kemenangane kang kaenam senajan sempat oleh penalti. Kaya kang kita mangerteni, sarampunge ngenggoni peringkat lima ing MotoGP musim iki, lan samulihe saka uji coba ... Sapepake

Alex Noerdin: Palembang gilar-gilar ing Asian Games 2018
Pagelaran Asian Games 2018 Jakarta-Palembang kari sangang wulan maneh. Kutha loro kang didhapuk minangka tuan rumah, yakuwi Jakarta lan Palembang, terus ngebut anggone nyiapake infrastruktur ngadhepi mul­tievent olahraga patang taunan ing laladan Asia iki. Kepara, Gubernur Sumatera Selatan Alex Noerdin, ngan­dhakake yen perkembangan persiapan Palembang minangka tuan rumah Asian ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa seduluran, mula aja memung-suhan.

Klik

ARMADILLO

Iki dudu bal, nanging kewan Armadillo kang lagi turu kepati. Kewan sajinis Trenggiling iki pancen senengane mlungker kanggo ngayomi awake, apamaneh kulite uga atos kaya tameng. (d/ist)***

Pethilan

Pemerintah yakin jendral pulisi kang dadi pejabat gubernur bakal netral

Tapi luwih ngyakinake yen dudu wong-wong kuwi

Wis wektune dianakake Dewan Etik Pilot

Tukang becak wae dilatih nggenjot!

Propinsi Papua kekurangan dokter

Numpuk ing Jawa