» Kategori : Olahraga

Galang Hendra Juara, Indonesia Raya Ngumandhang ing Brno
Lagu Indonesia Raya mentas iki ngumandhang ing Brno. Iki sawise Galang Hendra Pratama bisa tampil minangka pemenang balapan WorldSSP300 seri Republik Ceko, Minggu kepungkur (10/6/2018). Pembalap saka tim Biblion Yamaha Motoxracing ksb kasil finis paling cepet ing balapan kang dianakake ing Automotodrom Brno, Rep. Ceska kuwi. Iki mujudake kemenangan pisanan kanggone Galang ... Sapepake

Atletik Indonesia Siap Aweh kang Paling Apik kanggo Emas Asian Games 2018
Pengurus Besar Persatuan Atletik Seluruh Indonesia (PB PASI) ngajab para atlete tampil optimal ing Asian Games 2018, utawa paling ora mampu mbaleni oleh-olehane nalika taun 2014. Ing Asian Games 2014 kang dianakake ing Incheon, Korea Selatan, atletik Indonesia sukses nyumbang medhali emas liwat Maria Natalia Londa ing nomer lompat jauh. Prestasi iku diajab bisa dibaleni maneh, utawa ... Sapepake

Atlet Layar Riau Tetep Latihan Senajan Pasa
Pasa dudu pepalang kanggone atlet layar Riau jroning nindakake latihan fisik. Mula sasuwene pasa, atlet layar Riau tetep nindakake latihan. “Sasuwene wulan pasa intensitas latihan atlet kita kurangi saka dina biasane” ujare Ke­tua Umum Porlasi Riau Fivetrio Sulistino. Sabanjure, wektu latihane, ujare priya kang akrab diundang Lilik iku, uga dikurangi saka ... Sapepake

Ngrebut Piala Thomas Maneh, China Nebus anggone Ngenteni 6 Taun
China wusanane bali ngrebut Piala Thomas sawise ngalahake Jepang kanthi skor 3-1 ing partai final kang dia­nakake Minggu 27 Mei 2018 kepungkur. Keme­nangan ksb mesisan nebus anggone ngenteni suwene nem taun supaya bisa nyekel maneh trofi Piala Thomas. Iki dadi gelar ka-10 kanggone China jroning sejarahe tampil ing Piala Thomas. Sing keri dhewe China oleh trofi Piala Thomas nalika ... Sapepake

Tim Thomas lan Uber Indonesia mung Kari Jaga Kondisi
Kurang saka rong minggu, Indonesia bakal ambyur ing Piala Thomas lan Uber 2018. Lara lan tatu dadi rong bab kang kudu diwaspadani tim. Piala Thomas lan Uber bakal di gelar ing Impact Arena, Bangkok, Thailand, tanggal 20-27 Mei. Kontingen Indonesia kang jumlah totale wong 45 dijadwalake mabur menyang Bangkok tanggal 16 Mei mengko. Jroning ngisi wektu kang ana, tim dituntut amrih ... Sapepake

Iki Target Timnas Indonesia ing Piala AFF 2018
Federasi sepak bola Indonesia ngajab skuat Garuda bisa dadi kang paling apik ing turnamen rong taunan sepisan iki. Ing Piala AFF 2016, timnas Indonesia mung bisa nggayuh final sawise dikalahake Thailand kanthi agregat 2-3 jroning rong pertandhingan. Asil iki ndadekake timnas Indonesia dadi negara paling akeh kang ngrasakake runner up nganti kaping papat. Ing Piala AFF ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan