» Kategori : Olahraga

Deontay Wilder: Anthony Joshua Bakal Ngrasakake Remuk nalika Lawan Aku
Juara tinju kelas berat versi WBC, Deontay Wilder, yakin yen dheweke dilairake kanggo ngalahake juara tinju liyane, yakuwi Anthony Joshua. “Aku wis akeh komunikasi karo Anthony kanggo nganakake dhuel, nanging dheweke ora tau teka. Mbokmenawa dheweke wedi banget karo aku” ujare Wilder nyuplik Boxing Scene. Rasa percayane Wilder iki saya ningkat nalika dheweke ngerti ... Sapepake

Menpora Protes Keras, Cabor Angkat Besi 62 Kg Dicoret

Menteri Pemuda lan Olahraga, Imam Nahrawi, protes keras kanthi dicorete ca­bang olahraga angkat besi nomer 62 kilogram. Sebab, ujare Imam, ing ra­pat Koordinasi Komite Olimpiade Asia (Korkom) bab iku ora tau direm­bug babarpisan. “Mesthi wae iki keputusan kang banget-banget kita getuni lan nga­getake kita kabeh, merga ing Korkom wingi ora ana pirembugan bab iku lan ... Sapepake

Apa Nasibe Persija Bakal kaya Persib lan Arema?
Ora bisa diselaki yen Persija Jakarta tampil fantastis ing kajuwaran Piala Presiden 2018 mentas iki. Kepriye ora, runner up Liga 1 mangsa kepungkur, Bali United, diajar telung gul tanpa bales ing pertandhingan puncak kang digelar ing Stadion Utama Gelora Bung Karno, Sena­yan, Jakarta, Sabtu kepungkur (17/2). Meh saisine stadion kang dikebaki su­porter Persija keli jroning euforia ... Sapepake

Sawenehing Tim F1 Nyumelangake Kekuwatan Halo Teknologi
Sawenehing Tim Formula One (F1) ngaku keweden migunakake pelindung kokpit (Halo Teknologi) kang dipasang sasuwene balapan musim 2018 iki. Sebabe, Halo bakal nyangga tugas kanthi nahan beban kang abot banget nalika ngalami kacilakan. Sawenehing tim rumangsa kangelan mesthekake yen mobile aman nalika wis masang Halo. Sebab ing sawenehing tes pelindung kokpit mau kudu bisa nahan bobot kang ... Sapepake

Indonesia Siap Tempur ing Kualifikasi Piala Thomas lan Uber 2018 Zona Asia
Tim bulu tangkis Indonesia wis siap tempur kanggo main ing babak kualifikasi Piala Thomas lan Uber 2018 Zona Asia kang digelar ing Stadion Sultan Abdul Halim, Alor Setar, Malaysia tanggal 6-11 Februari 2018 iki. Bab iki dikandhakake Kepala Bidang Pembinaan lan Prestasi PBSI (Kabid Binpres) PBSI, Susi Susanti. Susi nganggep kalodhangan Indonesia tampil ing putaran final Piala Thomas lan ... Sapepake

Durung Dhuel, Amir Khan vs Phil Lo Greco wis Panas
Amir ‘King’ Khan ora suwe maneh bakal dhuel lawan petinju asal Kanada, Phil Lo Greco, jroning pertarungan tinju kelas dunia. Kekarone petinju iki bakal padhadene gelut ing sandhuwure ring suwene 10 rondhe kang dianakake ing Echo Arena ing Liverpool, Inggris, 21 April 2018 mengko. Nanging, jroning ngadhepi dhuel mau, malah kekarone petinju iki wis aweh tontonan panas. Ya, Khan ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Akeh wong kang nindakake bab kang padha ing nalikane kowe ora. Kuwi ora ateges kowe salah.

Klik

GROJOGAN PEDHUT-

Yen grojogan umume sing mili yakuwi banyu, nanging grojogan ing Islandia iki sing mili pedhut. Pedhut ksb mbentuk pola kaya banyu kang nggrojog saka gunung menyang segara. Pranyata uga ana suwarane banyu gembrojog ing segara mau, saengga kaya banyu kang nggrojok temenan ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Nangkis hoaks, publik perlu ndhi-sikake rasionalitas

Benci nganti tekan unyeng-unyeng kuwi mutawatiri

DPR ora kesusu ngrembug RUU HP

Ora kaya RUU MD3 ya?

Partai Demokrat njaluk syarat kanggo nyengkuyung Jokowi

Ora ana mangan awan gratis pancen…