» Kategori : Olahraga

Bouchard Ngendheg Langkahe Sharapova
Petenis Kanada Eugenie Bouchard wusanane kasil menangi dhuel sengit lawan Maria Sharapova ing babak kaloro Madrid Terbuka durung suwe iki. Bouchard menang lumantar pertarungan telung set 7-5, 2-6, 6-4. Dhuel kekarone petenis ing babak kaloro Madrid Terbuka iki dadi sorotan merga komentare Bouchard marang baline Sharapova menyang lapangan tenis sarampunge nindakake ukuman merga kasus ... Sapepake

Playune Ferrari gawe Ngelune Bos Mercedes
Ngadhepake balapan Formula 1, utawa F1 GP Rusia, bos Mercedes, Toto Wolff wiwit ketar-ketir. F1 GP Rusia dhewe bakal dianakake ing tanggal 30 April 2017 iki. Mercedes pancen nduweni pres­tasi kang cukup apik sasuwene F1 2017. Iki bisa dititeni saka telung seri awal (Ustrali, China lan Bahrain), pembalape tansah methik pole po­sition. Nanging, bab iku dirasakake du­rung cukup ... Sapepake

Kevin/Marcus Hattrick Terus-terusan jroning Sewulan
Perjuangan luar biasa dituduh­ake pasangan gandha campuran Kevin Sanjaya Sukamuljo/Marcus Fernaldi Gideon ing ajang Malaysia Open Super Series Premier 2017, Minggu men­tas iki (9/4/2017). Kepriye ora, pasangan gandha pu­tra nomer loro dunia iki kasil gawe hat­trick terus-terusan ing taun iki. Gelar pisanan ing taun 2017 direbut Kevin/Marcus ing ajang All England Open ... Sapepake

Guyonane Daud Yordan ngadhepi Dhuel lawan Petinju Thailand
Petinju Indonesia, Daud Yordan, bakal bali munggah ring tanggal 25 Maret iki. Jroning kalodhangan ksb, Daud bakal dhuel karo petinju Thailand, Campee Phayom, ing OCBC Arena, Singgapur. Awake Daud Yordan dhewe saikine kena diarani wis meh ideal. Petinju kang dijuluki Cino iki nuturake persi­apane saiki wis nggayuh 70 persen. Ora mung nyiapake awake, Cino uga nggelar ... Sapepake

Target Emas, PB PRSI Nyiapake Atlet Peng-pengan
Pengurus Besar Persatuan Renang Seluruh Indonesia (PB PRSI) netepake target medhali emas cacah telu ing SEA Games 2017 kang bakal di­gelar ing Kuala Lumpur, Malaysia mengko. Bab iki ditelakake pelatih renang, Marifa Herman Yus. Yus ngandhakake, target iki mujud­ake asil rapat saka komisi teknik lan pembinaan PB PRSI. Lan supaya bisa nggayuh target iki, Yus wis nyiapake atlet kang ... Sapepake

PSSI: Liga Indonesia diwiwiti 26 Maret 2017
Kompetisi paling dhuwur ing Indonesia direncanakake bakal digelar tanggal 26 Maret 2017 mengko. Jadwal iki dibiwaraake ing acara kongres taunan Persatuan Sepakbola Seluruh Indonesia (PSSI) kang digelar ing Bandung, Minggu kepungkur (8/1).   Pagelaran iki bakal dadi kang kawitan sawise sadurunge vakum merga anane ‘pembekuan’ saka Kemenpora lan sanksi FIFA kanggo ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ora perlu njlentrehake bab kita marang sapa wae, merga sing seneng karo kita ora butuh bab iku lan kang benci marang kita ora percaya iku.

Klik

SWASANA TIMUR TENGAH

Ngarepake Romadon akeh restoran ing Indonesia kang nawakake panggonan kanggo buka. Ora luput, dekorasine uga nylarasake karo suwasane. Kaya ing salah sijine restoran ing Jakarta iki nyuguhake dekorasi nuansa Timur Tengah, utamane Maroko, kanthi kelambu werna werni lan lungguhe lesehan. Mesthi wae panganan kang disuguhake uga ala Timur Tengah. (d/ist)

Pethilan

Bursa cagub Jabar saya rame

Wiwit pepaes

Sasuwene pasa, PNS mulihe luwih cepet

Luwih seneng maneh yen THR-e cair luwih cepet

Miskinke wae calo TKI ilegal

La yen wis miskin piye?