» Kategori :

Sungkemku
Tumetese banyu Dadi trenyuhe atiku Tata tuturmu dadi patuladhanku Ibu...! Sangsaya suwe anggonku urip Sangsaya eling mring pituturmu Aku mung awujud gedibal Ora bisa mujudake kekarepan mu kang suci tur edipeni Tresnamu dak cathet ing pikirku Ibu...! Tresna kang mili pindha banyu Ora ana enteke Wiwit jabang ... Sapepake

Nalika Angin Wis Ora Bisa Nyuwara
Mangsa tansah lumaku kanthi kairing lakuning angin Tetembangan sarta crita antaraning aku lan para mitra Wis kaukir endah lan tumanem sajroning ati Lawe kang dadi pangiket paseduluraning Aku lan para mitra Dakdongakake ing ngarsane sang Kuwasa ora bakal cucul Senajan ana owah gingsire mangsa Dulur.... Wengi iki angin wis ora bisa nyuwara Nalika ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Lumakune wektu luwih cepet katimbang mlakune mega. Sing sapa kang wektune mung kanggo ngabekti lan ngibadah mring Gusti Allah, mula iku wektu lan umure kang satemene …

Klik

LUKISAN ING WULU

Wulu pranyata bisa dadi salah sijine media lukis kang eksotik banget. Nanging mung wong-wong tinamtu wae kang bisa nindakake, yakuwi wong kang telaten lan sabar jalaran lukisan edipeni iki ora gampang ditindakake sarta butuh ketelitian kang dhuwur banget. (d/ist)

Pethilan

Kanggo Asian Games, Indonesia kekurangan jaran level internasional

Sing akeh pancen kambing hi­tam…

Setya Novanto dianggep nuduhake tumindak kurang becik

Paribasan ngandhakake; tinggal glanggang colong playu!

Setya Novanto wusanane mlebu tahanan KPK

Ngenteni lelakon sabanjure