» Kategori :

Sungkemku
Tumetese banyu Dadi trenyuhe atiku Tata tuturmu dadi patuladhanku Ibu...! Sangsaya suwe anggonku urip Sangsaya eling mring pituturmu Aku mung awujud gedibal Ora bisa mujudake kekarepan mu kang suci tur edipeni Tresnamu dak cathet ing pikirku Ibu...! Tresna kang mili pindha banyu Ora ana enteke Wiwit jabang ... Sapepake

Nalika Angin Wis Ora Bisa Nyuwara
Mangsa tansah lumaku kanthi kairing lakuning angin Tetembangan sarta crita antaraning aku lan para mitra Wis kaukir endah lan tumanem sajroning ati Lawe kang dadi pangiket paseduluraning Aku lan para mitra Dakdongakake ing ngarsane sang Kuwasa ora bakal cucul Senajan ana owah gingsire mangsa Dulur.... Wengi iki angin wis ora bisa nyuwara Nalika ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Urip ing donya iki gawe kesel, merga akeh wong kang pengin mamerake bab-bab kang satemene dheweke ora nduweni.

Klik

BUKA PALING DAWA

Rekor buka pasa paling dawa ing donya, ana ing Hanover, Jerman mentas iki. Dawane nggayuh 10.2 km. Gunggung mejane 10.200 meja, lan sing melu buka ana wong 42.100. Acara iki wis kaca-thet ing Guiness Book Record. Iki nuduhake yen wong kang nggilut agama Islam ing Jerman saya akeh wae. (d/ist)

Pethilan

Janji-janji reformasi diajab enggal dicepetake

Janji kang dilalekake

Jamane reformasi wis 20 taun

KKN durung ilang uga

Bulog mesthekake stok beras aman nganti riyaya

Bab mundhak orane rega aja takon lo ya