» Kategori :

Sungkemku
Tumetese banyu Dadi trenyuhe atiku Tata tuturmu dadi patuladhanku Ibu...! Sangsaya suwe anggonku urip Sangsaya eling mring pituturmu Aku mung awujud gedibal Ora bisa mujudake kekarepan mu kang suci tur edipeni Tresnamu dak cathet ing pikirku Ibu...! Tresna kang mili pindha banyu Ora ana enteke Wiwit jabang ... Sapepake

Nalika Angin Wis Ora Bisa Nyuwara
Mangsa tansah lumaku kanthi kairing lakuning angin Tetembangan sarta crita antaraning aku lan para mitra Wis kaukir endah lan tumanem sajroning ati Lawe kang dadi pangiket paseduluraning Aku lan para mitra Dakdongakake ing ngarsane sang Kuwasa ora bakal cucul Senajan ana owah gingsire mangsa Dulur.... Wengi iki angin wis ora bisa nyuwara Nalika ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saben wong nduweni kalodhangan kang padha kanggo ganti dadi luwih apik.

Klik

HAMAORI ALIAS LARUNG SESAJI

Kayadene ing tanah air, ing Jepang pranyata uga ana upacara larung sesaji yakuwi kang diarani Hamaori ing segara kidul Chigasaki, sakulone Tokyo. Upacara iki ajeg dianakake saben taun. (d/ist)***

Pethilan

Setya Novanto dadi ‘tersangka’

Sapinter-pintere ‘papa’ mlumpat….

Blangko e-KTP wis ana maneh

Gek-gek dikorupsi maneh??

PPP padha PPP-ne rebutan kantor

Eling jaman orba