» Kategori :

Sungkemku
Tumetese banyu Dadi trenyuhe atiku Tata tuturmu dadi patuladhanku Ibu...! Sangsaya suwe anggonku urip Sangsaya eling mring pituturmu Aku mung awujud gedibal Ora bisa mujudake kekarepan mu kang suci tur edipeni Tresnamu dak cathet ing pikirku Ibu...! Tresna kang mili pindha banyu Ora ana enteke Wiwit jabang ... Sapepake

Nalika Angin Wis Ora Bisa Nyuwara
Mangsa tansah lumaku kanthi kairing lakuning angin Tetembangan sarta crita antaraning aku lan para mitra Wis kaukir endah lan tumanem sajroning ati Lawe kang dadi pangiket paseduluraning Aku lan para mitra Dakdongakake ing ngarsane sang Kuwasa ora bakal cucul Senajan ana owah gingsire mangsa Dulur.... Wengi iki angin wis ora bisa nyuwara Nalika ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Nalika kita kesel lan gela, mula satemene nalika kuwi kita lagi sinau bab “kesabaran...”.

Klik

JAGO MOGE IBU WAWALI

Martha Catur Wurihandini, sisihane Wakil Wali Kota Depok Pradi Supriatna iki pranyata nduweni hobi kang cukup ekstrem. Yakuwi nin¬dakake freestyle nganggo motor gede Harley-Davidson. Aksi kang ngundang gawok ibu pejabat siji iki katon ing perayaan HUT Polwan ka 69, ing lapangan Polda Metro Jaya, mentas iki. Ya, saliyane minangka sisihane Wakil Wali Kota Depok, Martha pranyata sawijining perwira Polri kanthi pangkat Inspektur Satu. (d/ist)***

Pethilan

Rencana-rencana anggaran ASEAN Games kaco

Atlete ditarget oleh emas akeh!

Halimah Yacob, wanita lan mulsim pisanan dadi presiden Singgapur

Kabukten warung Padhang ana ing ngendi-endi …

Halimah Yacob, wanita lan mulsim pisanan dadi presiden Singgapur

Mangka ing Singgapur ora ana partai Islam