» Kategori : Ngleluri Tulisan Jawa

Grahana Srengenge
Grahana makaten wonten warni kalih. Inggih punika grahana rembulan lan grahana srengenge. Para ahli tatasurya utawi para winasis samangke, sanadyan dereng kalampahan, nanging sampun saged ngawuningani, netepaken bilih benjing ing wulan, dinten, pasaran, saha wanci jam pinten, sampun saged ngawuningani. Kadadosan punika ugi pirsa sabab-musababipun ingkang sayektos. Para ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa seduluran, mula aja memung-suhan.

Klik

ARMADILLO

Iki dudu bal, nanging kewan Armadillo kang lagi turu kepati. Kewan sajinis Trenggiling iki pancen senengane mlungker kanggo ngayomi awake, apamaneh kulite uga atos kaya tameng. (d/ist)***

Pethilan

Pemerintah yakin jendral pulisi kang dadi pejabat gubernur bakal netral

Tapi luwih ngyakinake yen dudu wong-wong kuwi

Wis wektune dianakake Dewan Etik Pilot

Tukang becak wae dilatih nggenjot!

Propinsi Papua kekurangan dokter

Numpuk ing Jawa