Macem-Macem Cerita

Cerita Cekak

Enake Tak Tulis Piye?

Dhek  isih kelas telu SMP Negeri Nganjuk, aku tau seneng karo adhik kelas. Nanging aku ora wani kan­dha ... Sapepake

Cerita Sambung

Desa Abad Anyar (3)

Nalika Mursid tekan ing omahe bapakne, tinemu lawang ngarepan menga. Mursid laju mlebu omah, mapan iku omah sing ... Sapepake

Cerita Rakyat

Dyah Kartikani (7)

Suradika uga njlentrehake menawa akeh priyagung Majapahit kang precaya menawa Dyah Kartikani mono bangkit nyembuh ... Sapepake

Alaming Lelembut

Emoh Dadi Anak Gendruwo

Winih katresnan kang tinandur ing atine  Widi lan  Sun­to­ro tansaya tuwuh ngrem­baka. ... Sapepake

Padhalangan

Wong telu sing krungu pengakuwane pandhita iku padha kaget nanging cam­pur pengarep-arep kepengin melu, ... Sapepake

Apa Tumon

Getun

Getun   Jaman biyen jedhing iku bukakan utawa krobongan pas ... Sapepake

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ora perlu njlentrehake bab kita marang sapa wae, merga sing seneng karo kita ora butuh bab iku lan kang benci marang kita ora percaya iku.

Klik

SWASANA TIMUR TENGAH

Ngarepake Romadon akeh restoran ing Indonesia kang nawakake panggonan kanggo buka. Ora luput, dekorasine uga nylarasake karo suwasane. Kaya ing salah sijine restoran ing Jakarta iki nyuguhake dekorasi nuansa Timur Tengah, utamane Maroko, kanthi kelambu werna werni lan lungguhe lesehan. Mesthi wae panganan kang disuguhake uga ala Timur Tengah. (d/ist)

Pethilan

Bursa cagub Jabar saya rame

Wiwit pepaes

Sasuwene pasa, PNS mulihe luwih cepet

Luwih seneng maneh yen THR-e cair luwih cepet

Miskinke wae calo TKI ilegal

La yen wis miskin piye?