Carane Hacker Ngawasi WA-mu
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Anyar Katon - Dibaca: 37 kali

WhatsApp mujudake salah sijine aplikasi chatting kang paling akeh digunakake dinane iki. Saliyane gampang lan praktis, maneka fitur seru ing WhatsApp mesthi wae ndadekake kita seneng nganggo aplikasi chatting kang siji iki katimbang aplikasi chatting liyane. Mung emane, aplikasi iki pranyata rawan dihack uga lho!

Jelas, kita ora pengin kabeh privasi kang ana ing WhatsApp, mbuh kuwi pesan utawa file sing kita share menyang kanca dimangerteni wong liya ta, lan disebar maneh menyang publik liya, iya kan? Mula kuwi, ing kene kita bakal andum sethithik kawruh bab nem cara kang kerep ditindakake hacker kanggo menthelengi isi WhatsApp-mu. Supaya kowe luwih ngati-ati ngono lo. Oke?

 

1. Nggunak­ake OTP SMS

Jroning proses verifikasi akun WhatsApp, kita nggunakake kang jenenge OTP SMS. Nah, hacker carane nyolong data WA-mu cukup ngakses OTP SMS iki nganggo aplikasi spyware. Sawise sukses, sabanjure hacker mau bisa kanthi bebas ngakses aktivitas di WhatsApp mukuwi........sapepake

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Nalika kowe anyel lan rumangsa gela, mula dina iku satemene kowe lagi ajar bab katumemenan.

Klik

DIGITALISASI WAYANG

Jroning upaya nylametake barang sejarah kayadene wayang, Keraton Yogyakarta wiwit 2019 iki nindakake digitalisasi jroning wujud foto. Kanthi anane wayang digital mula bakal nggampangake masyarakat ndeleng kanthi detail lan rinci Wayang Keraton iki. Dinane iki pihak Keraton Yogyakarta wis kasil nindakake digitalisasi rong kothak wayang kulit saka 14 kothak kang ana. Pancen rada rendhet, merga sak kothak wae bisa ngentekake wektu sasen-sasen, amarga jroning sak kothak kuwi ana atusan wayang kang kudu didigatalisasi siji mbaka siji kanthi detail banget. Asile bisa dideleng ing website kraton jogja.id (d/ist)

Pethilan

Dhuwit ijolan korupsi Rp 477.359 milyar ditampa

Yen dietung siji-siji pirang dina ya kuwi?

Sing nindkake teror nganggo air keras kawiyak

Bisa dikon cuci tangan dhisik kuwi…

Mlebu BUMN, Ahok diajab mundur saka partai

Sing durung-durung wis nulak Ahok, mundur wae saka BUMN