Gak Kenek Gae Conto
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Surabayan - Dibaca: 19 kali

“Wong 711 sing makili rakyat sa Indonesia jumlah 250 yuta luwih niku wayahe wong sing hebat sing isok diconto trajange, ya perkara sifate, pintere barek liyane. Apa maneh mari dilantik diresmekna makili rakyat berjuang ndhuk Senayan. Nek isik anyar niku adate se­mangate makantar. Tapi mbok wayahe si­dhang paripurna ndhuk awal-awal tugas tam­bah gak teka, jumlahe sing gak melok sidhang paripurna nemtokna ketua DPR niku sampek wong 335, mbok meh nyandhak seket per­sen. Niku ae wayahe sidang dimulai jam 10 sing teka muk onok wong satusan, artine gak memenuhi quarum terus ditunda sampek meh sak jam. Prasaku nek muk kon rapat ngrungok­na ambek ngantuk ae gak padha teka kok dikon ngrembuk masalah sing abot-abot isok tah, nggarai wong pesimis, yok apa engkuk trajange dhuk bacute, sing dikuwatirna nek terus duwe prinsip meneng thok ae wis entuk dhuwik akeh lha athik mbuwang-mbuwang energi barek tenaga, toh entuke padha ae,” omonge Ning Sumeh.

“Sampeyan ojok sukudon dhisik Ning, isok ae sing gak isok teka sidang niku encene merga lara, merga kekeselen mari pelantikan, gurung istirahat, ya dimaklumi, tur maneh beke niki duwe pikiran sidange istimewa ma­siya ditekani paling ya muk pengesahan ketua DPR, wis gak perlu dibahas merga ya kudu ngono, tinimbang kesel-kesel gae istirahat mene isik onok sidang maneh sing luwih perlu ditekani. Utawa sing gae jadwal  sing kurang pinter gak menehi wong istirahat,” ujare cak Bedja.......sapepake

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Pawongan kang MITUHU mring GUSTI ALLAH, dudu ateges ora ana KEKURANGANE maneh.

Klik

ADOL KASET LAWAS

Ondi Turiyat, 78, ngramut koleksi kaset-kasete kang didol ing Jalan Cihapit, kutha Bandung. Sajege 1980-an, pensiunan PT. KAI iki pancen ngumpulake maneka kaset pita kanthi maneka jinis genre musik. Total koleksine ana 2.000-nan kaset pita. Pak Ondi banjur ngedol kaset-kaset mau kanthi rega Rp 5 ewu nganti Rp 100 ewu saben kaset, gumantung tingkat langkane. (d/ist)***

Pethilan

Presiden dhawuh susunan kabinet wis rampung

Sinyal, partai isih oleh nglobi ma­neh

Ayomi situs kanthi data kang akurat

Data ana, sertifikat duweke negara sing ora ana

Surya Paloh ngaku duwe pandulu kang padha karo Prabowo

Padha-padha ndulu duwe kalo­dhangan