Wali Kota Risma Dadi Pamedhar Sabda ing Markas Besar PBB
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Yak Opo Kabare - Dibaca: 102 kali

Wali Kota Surabaya Tri Rismaharini diundang dadi pemedar sabda (pembicara) ing patang sesi forum global kang kaleksanan ing New York, Amerika Serikat, wiwit tanggal 23 engga 25 September 2019 kepungkur. Sasu­wene telung ndina iku, Wali Kota Risma dadi pamedar sab­da bareng karo para pim­pinan donya liyane ing markas besar PBB (Perserikatan Bang­sa-Bangsa).

Risma mratelakake, ing sesi wiwitan kang kaleksanan Senin (23/9), dheweke dadi pamedar sabda ing United Nation (UN) Climate Action Summit mapan ing markas PBB, UN Headquarter. Ing si­dhang PBB iku sing dirembug gegayutan penanganan owah-owahan iklim kang di­pimpin langsung dening Se­kretaris Jenderal (Sekjen) PBB, Antonio Guterres.

“Dina wiwitan iku dijaluk dadi pamedar sabda ing si­dhang forum PBB, sawise Pre­siden Kenya lan Turky. Sing mimpin forum iku Sekjen PBB dhewe,” kandhane Risma na­lika nganakake sapatemon ka­ro wartawan ing omah dhi­nese wali kota, Jalan Sedap Malam, mentas iki.......sapepake

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Pawongan kang MITUHU mring GUSTI ALLAH, dudu ateges ora ana KEKURANGANE maneh.

Klik

ADOL KASET LAWAS

Ondi Turiyat, 78, ngramut koleksi kaset-kasete kang didol ing Jalan Cihapit, kutha Bandung. Sajege 1980-an, pensiunan PT. KAI iki pancen ngumpulake maneka kaset pita kanthi maneka jinis genre musik. Total koleksine ana 2.000-nan kaset pita. Pak Ondi banjur ngedol kaset-kaset mau kanthi rega Rp 5 ewu nganti Rp 100 ewu saben kaset, gumantung tingkat langkane. (d/ist)***

Pethilan

Presiden dhawuh susunan kabinet wis rampung

Sinyal, partai isih oleh nglobi ma­neh

Ayomi situs kanthi data kang akurat

Data ana, sertifikat duweke negara sing ora ana

Surya Paloh ngaku duwe pandulu kang padha karo Prabowo

Padha-padha ndulu duwe kalo­dhangan