Atusan Mahasiswa Dadi Kurban Gas Air Mata Aparat
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Dredah Masalah - Dibaca: 33 kali

Gelombang unjuk rasa mahasiswa terus tambah akeh ing saperangan kutha. Aksi mahasiwa dibales sikep represif aparat keamanan. Gas air mata, water cannon, lan penthungan mujudake gaman kanggo mbubarake barisan mahasiswa kasebut.

Tuntutane mahasiswa padha. Yaiku, njaluk revisi UU KPK, RUU KUHP, lan RUU liyane kang bisa nuwuhake pepadon dibatalake. Atusan mahasiswa ing sakehing daerah nandhang tatu merga gas air mata lan penthunganane pulisi.

Ing Makassar, aksi demo dianakake ing ngarep gedhong DPRD Sulsel. Saperangan mahasiswa nindakake orasi klawan menganggo jas alma-mater kampuse dhewe-dhewe. Peser-ta demo umume yaiku mahasiswa Universitas Hasanuddin (Unhas) lan Universitas Negeri Makassar (UNM). Ing tengah orasi, dumadakan dumadi regejegan. Mahasiswa sing sakawit ngumpul lungguh-lungguh langsung ngadeg. Sawatan watu pating bleber ing gegana.......sapepake

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Pawongan kang MITUHU mring GUSTI ALLAH, dudu ateges ora ana KEKURANGANE maneh.

Klik

ADOL KASET LAWAS

Ondi Turiyat, 78, ngramut koleksi kaset-kasete kang didol ing Jalan Cihapit, kutha Bandung. Sajege 1980-an, pensiunan PT. KAI iki pancen ngumpulake maneka kaset pita kanthi maneka jinis genre musik. Total koleksine ana 2.000-nan kaset pita. Pak Ondi banjur ngedol kaset-kaset mau kanthi rega Rp 5 ewu nganti Rp 100 ewu saben kaset, gumantung tingkat langkane. (d/ist)***

Pethilan

Presiden dhawuh susunan kabinet wis rampung

Sinyal, partai isih oleh nglobi ma­neh

Ayomi situs kanthi data kang akurat

Data ana, sertifikat duweke negara sing ora ana

Surya Paloh ngaku duwe pandulu kang padha karo Prabowo

Padha-padha ndulu duwe kalo­dhangan