Kerja Partime
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 42 kali

Rozzaq :      “Wo, jare kowe saiki wis mulya ya?”

Dewo : “Lhaiya, la kepiye ta?”

Rozzaq :      “Rak kowe isih kuliyah ta?”

Dewo : “Kuliyah iya isih, nanging aku ya kerja partime.”

Rozzaq :      “Lha kerja partime neng endi ta?”

Dewo : “Ya neng endi wae ta.”

Rozzaq :      “Lha kok neng endi wae jane kerjane apa?”

Dewo : “Nyopeeet.”

Rozzaq :      ???!!! (Aris Irianti, Kutoarjo).......sapepake

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Pawongan kang MITUHU mring GUSTI ALLAH, dudu ateges ora ana KEKURANGANE maneh.

Klik

ADOL KASET LAWAS

Ondi Turiyat, 78, ngramut koleksi kaset-kasete kang didol ing Jalan Cihapit, kutha Bandung. Sajege 1980-an, pensiunan PT. KAI iki pancen ngumpulake maneka kaset pita kanthi maneka jinis genre musik. Total koleksine ana 2.000-nan kaset pita. Pak Ondi banjur ngedol kaset-kaset mau kanthi rega Rp 5 ewu nganti Rp 100 ewu saben kaset, gumantung tingkat langkane. (d/ist)***

Pethilan

Presiden dhawuh susunan kabinet wis rampung

Sinyal, partai isih oleh nglobi ma­neh

Ayomi situs kanthi data kang akurat

Data ana, sertifikat duweke negara sing ora ana

Surya Paloh ngaku duwe pandulu kang padha karo Prabowo

Padha-padha ndulu duwe kalo­dhangan