Dikadho Umar
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Roman Remaja - Dibaca: 24 kali

Mati aku!”

Nalika pelajaran mate-matika dijelasake aku lagi eling lek dina iki dina ulang taune Umar. Dhadhaku dheg-dhegan, pikiranku bingung, piye ya iki. Tanganku tak templekake ing bathuk, sirahku madhep menduwur sanalika sing ana ing ngarepku mung rupane Umar, kepriye penake.

“Heh, kowe nyapa kok kaya ngono kuwi ae!?” kancaku sabangku nyablek pundhakku.

“Dina iki aku lagi kelingan yen ulang taune Umar, bocah sing wis tak senengi suwe banget kuwi” jawabku menyang Fafa, kancaku sabangkuku mau.

“Terus yen dina iki ulang taune Umar, kowe arep nyapa?” saute Fafa maneh.

“Aku wis janji marang awakku dhewe yen aku arep ngucapake panuwun lan ngungkapne perasaanku marang Umar amarga sasuwene iki dheweke wis dadi semangat belajarku lan uga sing marahi aku sregep mlebu sekolah” kandhaku.

“Ya ndang kono ditindakake, tak dhukung idhemu kuwi. Menawa akhire kowe pacaran karo Umar, kan aku ya melu seneng!” kandhane Fafa katon seneng, senajan dheweke durung tau ketemu karo bocah lanang sing kerep tak ceritakne kuwi.

Mulih sekolah aku menyang perpustakaan sing biasane ditekani Umar. Nanging wis sak jam aku maca buku ing kana, Umar ora muncul- muncul. Pas aku arep bali, Umar nyapa aku.

“San, wis arep mulih?” takone Umar.......sapepake

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Pawongan kang MITUHU mring GUSTI ALLAH, dudu ateges ora ana KEKURANGANE maneh.

Klik

ADOL KASET LAWAS

Ondi Turiyat, 78, ngramut koleksi kaset-kasete kang didol ing Jalan Cihapit, kutha Bandung. Sajege 1980-an, pensiunan PT. KAI iki pancen ngumpulake maneka kaset pita kanthi maneka jinis genre musik. Total koleksine ana 2.000-nan kaset pita. Pak Ondi banjur ngedol kaset-kaset mau kanthi rega Rp 5 ewu nganti Rp 100 ewu saben kaset, gumantung tingkat langkane. (d/ist)***

Pethilan

Presiden dhawuh susunan kabinet wis rampung

Sinyal, partai isih oleh nglobi ma­neh

Ayomi situs kanthi data kang akurat

Data ana, sertifikat duweke negara sing ora ana

Surya Paloh ngaku duwe pandulu kang padha karo Prabowo

Padha-padha ndulu duwe kalo­dhangan