Merga Ngotot
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Surabayan - Dibaca: 31 kali

“Merga ngotot barek gak peka mula pe­merintah karo legislative dadi kecipunan merga didemo ndhuk endi endi. Mumpung gurung mremen nabrak sing gak gak kudune pihak legislative barek pemerintah ojok ngotot ne­tepna sawetara undang undang sing isik dadi pro kontra ndhuk tengahe masyarakat. Pra­saku asline nek legislative barek pemerintah peka barek onoke pro kontra niku ya gak perlu ngotot. Saniki jamane reformasi jamane internet jamane hp pinter nek onok masalah ya enggal ae dite­lekna solusine ojok pura pura gak krungu barek bengok bengoke masya­rakat. Rakyat dianggep apa, akibate ya koyok saniki niki demo ndhuk endi endi, kabeh dadi repot, demo sing maune muk mahasiswa, pelajar dadi melok melok, polih eling jaman reformasi barek jaman perang kemerdekaan, sing arane pelajar melok ambil bagian. Nek wis tekan tingkat koyok ngene niki peme­rintah kudu sing cekat ceket ngatasi masalah, wis gak perlu ngotot, undang undang niku asline gae sapa lha nek gae nglindhungi rakyat, nek rakyate gak setuju, prasaku ya mandheg, apa jare rakyat ae,” kandhane   Ning Sumeh.

 “Nah sing perlu saniki kudu dianakna dialog antarane pihak pihak sing sesangkutan gae ngatasi beda penemu gandheng barek rancangan undang undang sing gae gendra niku, langkah sing proporsional barek adoh saka kekerasan,”  sauté cak Bedjo.......sapepake

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Pawongan kang MITUHU mring GUSTI ALLAH, dudu ateges ora ana KEKURANGANE maneh.

Klik

ADOL KASET LAWAS

Ondi Turiyat, 78, ngramut koleksi kaset-kasete kang didol ing Jalan Cihapit, kutha Bandung. Sajege 1980-an, pensiunan PT. KAI iki pancen ngumpulake maneka kaset pita kanthi maneka jinis genre musik. Total koleksine ana 2.000-nan kaset pita. Pak Ondi banjur ngedol kaset-kaset mau kanthi rega Rp 5 ewu nganti Rp 100 ewu saben kaset, gumantung tingkat langkane. (d/ist)***

Pethilan

Presiden dhawuh susunan kabinet wis rampung

Sinyal, partai isih oleh nglobi ma­neh

Ayomi situs kanthi data kang akurat

Data ana, sertifikat duweke negara sing ora ana

Surya Paloh ngaku duwe pandulu kang padha karo Prabowo

Padha-padha ndulu duwe kalo­dhangan