Kerja
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 52 kali

Cipto : “Kerja apa, sing kudu lungguh utawa ndhodhok, rampung langsung ngemut driji?”

Adi   : “Nyambut gawe ora dibayar.”

Cipto   :        “Tetep dibayar.”

Adi   : “Kok aneh? Terus kerja apa?”

Cipto   :        “Tukang tambal ban. Lebar mompa, langsung ngetes pentil isih bocor apa ora, lak ngemut driji ta?”

Adi   : “Padhahal banyu sak ember ya ana sandhinge kok ya, tetep ndilat driji.”

Cipto   :        “Mbokmanawa pelarisane.”

Adi       :           ???!!! (Ki Begawan Tjipto Adi)

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Pawongan kang MITUHU mring GUSTI ALLAH, dudu ateges ora ana KEKURANGANE maneh.

Klik

ADOL KASET LAWAS

Ondi Turiyat, 78, ngramut koleksi kaset-kasete kang didol ing Jalan Cihapit, kutha Bandung. Sajege 1980-an, pensiunan PT. KAI iki pancen ngumpulake maneka kaset pita kanthi maneka jinis genre musik. Total koleksine ana 2.000-nan kaset pita. Pak Ondi banjur ngedol kaset-kaset mau kanthi rega Rp 5 ewu nganti Rp 100 ewu saben kaset, gumantung tingkat langkane. (d/ist)***

Pethilan

Presiden dhawuh susunan kabinet wis rampung

Sinyal, partai isih oleh nglobi ma­neh

Ayomi situs kanthi data kang akurat

Data ana, sertifikat duweke negara sing ora ana

Surya Paloh ngaku duwe pandulu kang padha karo Prabowo

Padha-padha ndulu duwe kalo­dhangan