Asil Tes ndadekake Rossi Optimis Ngadhepi MotoGP San Marino 2019
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Anyar Katon - Dibaca: 137 kali

Pembalap Monster Energy Yamaha, Valentino Rossi, cukup optimis ngadhepi balapan MotoGP San Marino 2019 ing Sirkuit Misano. Sebab, asil tes tengah musim ing papan kang padha nuduhake potensi apik motor YZR M-1 kang ditunggangi.

 

Valentino Rossi mungkasi tes ing Misano kanthi ngeng­goni urutan kapapat paling cepet mawa cathetan wektu 1 menit 32,389 dhetik. Cathetan iku isih luwih apik diban­dhingake fastest lap kang digawe The Doctor ing balapan MotoGP San Marino 2018, yakuwi 1 menit 33,631 dhetik. Valentino Rossi rumangsa motor Yamahane wis ngalami kemajuan.

Peningkatan ksb nuwuhake esem ing lambene Valentino Rossi. Pembalap umur 40 taun iki ngaku sempat pesimis sadurunge tes ngelingi Yamaha ngalami sakehing masalah ing Misano taun kepungkur. Sawise ndeleng asil tes, opti­misme iku muncul.

“Ing ndhuwur kertas, Misano dudu trek kang apik kang­go kita. Dadi kompetitif ing kene mujudake asil kang positif merga kita alon-alon ningkatake motor,” ujare Valentino Rossi, kaya kang dikandhakake Corse ing Moto, Kemis iki (5/9/2019).

“Sadurunge tes, aku cukup pesimis ngenani Misano mer­ga kita ngalami akeh masalah sasuwene minggu ba­lapan. Saiki, kita kasil ana ing ngarep, dadi aku luwih optimis bakal nindakake balapan kang apik,” sambunge joki asal Itali iku.

Pembalap nomer motor 46 iku ora duwe rekor kang apik ing Misano. Sajege mlebu kalender taun 2007, Valen­tino Rossi mung bisa kaping lima munggah podium, telu ing antarane dadi pemenang Grand Prix.......sapepake

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kabeh kang kita karepake kudu kita DUWENI, saka ngendi kita ajar IKHLAS.

Klik

ADU DARA

Sawijining petugas lagi naliti dara pos ing Kandhang Nasional Ra¬jamandala, Jl. Mandalawangi, Cipatat, Bandung Barat. Ana 706 manuk dara padha dipasangi cip kanggo persiapan melu Lomba One Loft Race kanthi total jarak 1.750 km. Lomba adu dara iki dibagi jroning 6 tahap kanthi jarak paling adoh 450 km saka Kandhang Nasional Rajamandala mau. Sing dibiji bantere dara nalika tekan dhisik ing kandang kanthi ndeleng sistem radio frekuensi kang dipasang ing cip ing sikile dara mau. (d/ist)***

Pethilan

Partai sarujuk pimpinan MPR ditambah

Dundum kursi ora ana mandhege

Ancaman pidana marang masyarakat ningkat

Sawise suwarane dijupuk saiki rak­yat diancam

Ancaman pidana marang masyarakat ningkat

Sawise suwarane dijupuk saiki rak­yat diancam