Iwak Paling Imun
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 57 kali

Iwak Paling Imun

Jeki    : “Sis, seneng iwak laur oara?

Siswo  : “Ya seneng, apa maneh kaya tengiri lan kakap. Lha piye ta?”

Jeki    : “Nganu, arep mbedheki. Yen iwak sing paling gedhe apa?”

Siswo  : “Iki pakem ta? Yen pakem ya iwak paus.”

Jeki    : “Lha iwak sing lara-laranen?”

Siswo  : “Oooo, kuwi iwak kembung jenenge....”

Jeki    : “Oooo ya ya ya... lha sing paling kuat tur imun, sapa?”

Siswo  : “Yen kuwi, jelas iwak Paus lan lumba-lumba...”

Jeki    : “Lha kok bisa?”

Siswo  : “Ngene lho, nadyan iwak2 kuwi duwe paru-paru, ananging bisa nyilem tur durung tau ana kabar paus pa lumba-lumba kena asma apa maneh paru-paru basah... ya ta?

Jeki    : “Oooo iya bener ... mergane Puskesmas adoh ya...?”

Siswo  : “Kandhani kok...” (Siswidiadi N.N-Temanggung)



 

Obral

Parno : “Yen ana obral, kae mesthi akeh sing padha kepengin tuku, nanging ana lho sing ora ana barange lan regane?”

Pardi : “Lha banjur obral apa?”

Parno   :       “Kae ‘obral janji’! Wis mudheng! Arep melu nyang warung makan pa!”

Pardi    :           “Asyik, ya nginthil wae ta?!” (Pakne Andi PWT.)

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Pawongan kang MITUHU mring GUSTI ALLAH, dudu ateges ora ana KEKURANGANE maneh.

Klik

ADOL KASET LAWAS

Ondi Turiyat, 78, ngramut koleksi kaset-kasete kang didol ing Jalan Cihapit, kutha Bandung. Sajege 1980-an, pensiunan PT. KAI iki pancen ngumpulake maneka kaset pita kanthi maneka jinis genre musik. Total koleksine ana 2.000-nan kaset pita. Pak Ondi banjur ngedol kaset-kaset mau kanthi rega Rp 5 ewu nganti Rp 100 ewu saben kaset, gumantung tingkat langkane. (d/ist)***

Pethilan

Presiden dhawuh susunan kabinet wis rampung

Sinyal, partai isih oleh nglobi ma­neh

Ayomi situs kanthi data kang akurat

Data ana, sertifikat duweke negara sing ora ana

Surya Paloh ngaku duwe pandulu kang padha karo Prabowo

Padha-padha ndulu duwe kalo­dhangan