Jabatan
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 66 kali

Parno :         “Yen pejabat, saliyane nampa gaji, mesthi entuk tunjangan jabatan.”

Pardi :         “Ya wis samesthine ta, jalaran duwe tanggung- jawab kang abot.”

Parno :         “Ana jabatan ora entuk tunjangan. Entuke esem.”

Pardi :         “Ah mosok ta?! Lha iya, kae jabatane pak RT, pak RW rak ora entuk tunjangan.”

Parno :         “Tak kandhani ya, kae lha wong “jabatan”gan, rak banjur padha mesem.”

Pardi    :           “Wo.. Lha iya ta, mosok ana wong “jabatan”gan padha mrengut. (Pakne Andi - PWT)

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Pawongan kang MITUHU mring GUSTI ALLAH, dudu ateges ora ana KEKURANGANE maneh.

Klik

ADOL KASET LAWAS

Ondi Turiyat, 78, ngramut koleksi kaset-kasete kang didol ing Jalan Cihapit, kutha Bandung. Sajege 1980-an, pensiunan PT. KAI iki pancen ngumpulake maneka kaset pita kanthi maneka jinis genre musik. Total koleksine ana 2.000-nan kaset pita. Pak Ondi banjur ngedol kaset-kaset mau kanthi rega Rp 5 ewu nganti Rp 100 ewu saben kaset, gumantung tingkat langkane. (d/ist)***

Pethilan

Presiden dhawuh susunan kabinet wis rampung

Sinyal, partai isih oleh nglobi ma­neh

Ayomi situs kanthi data kang akurat

Data ana, sertifikat duweke negara sing ora ana

Surya Paloh ngaku duwe pandulu kang padha karo Prabowo

Padha-padha ndulu duwe kalo­dhangan