Aja Dianggep Remeh, Pakulinan iki Bakal Ndadekake HP Androidmu Rusak
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Anyar Katon - Dibaca: 57 kali

4. Ora mateni fitur wifi utawa bluetooth.

Ngerti ora salah sijine kebiasaan kang bisa ngrusak Android, pranyata yakuwi ora mateni fitur bluetooth utawa wifi. Bab iki bakal ndadekake batrei cepet entek ngelingi sistem bakal terus nyoba golek koneksi kang paling cedhak. Yen kita terus terusan nglirwakake bab iki, mula performa ponsel kita bakal melemah lan dadi rusak.

 

5. Aja ngetogne koneksi tetep murub terus

Kebiasaan ora mateni koneksi ing nalikane lagi ngaso uga bisa ndadekake ponsel Android kita cepet rusak. Sebabe, kebiasaan kaya ngene iki ndadekake batrei cepet entek lan kinerjane ponsel dadi ora stabil. Paribasane kayadene menungsa, ponsel Android kuwi satemene uga butuh ngaso kanthi cara mateni sambungan datane nalika wis ora digunakake.

 

6. Ilangna pakulinan lali nutup aplikasi

Kerep kita mbukak maneka aplikasi jroning wektu padha. Mersthi wae kebiasaan kang bisa ngrusak Android kaya ngene iki ngrugekake banget jroning wektu kang suwe. Ing bab iki batrei bakal kekuras luwih akeh saengga kang mangkono mau bisa diarani tanpa guna. Mula kuwi tutupen wae aplikasi kang ora digunakake dhimen kanggo njaga kesehatan ponsel kita.

 

Mangkono mau sawenehing pakulinan kang bisa ngrusak Android kang kerep ditindakake tanpa sadar dening pengguna Android. Mula kanggo ngawekani bab ksb, coba wiwit saiki luwih wicaksana jroning mainake HP yakuwi kanthi ora nggunakake ponsel kang lepas kontrol, nanging anggone migunakake selaras karo kaidah kang ana.

Kanthi cara mangkono, mula ponsel kita bakal luwih awet lan tahan jroning wektu kang luwih suwe. n (d/ist)***

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Minterna wong bener kuwi luwih gampang katimbang mbenerake wong pinter. Nanging mbenerake wong pinter kuwi mbutuhake beninge ati lan jembare dhadha ...

Klik

SUMUR RAHASIA ING PORTUGAL

Bangunan kang kaya sumur iki arane Quinta da Regaleira, yakuwi sawijining taman kang dumunung ing kutha Sintra, Portugal. Taman iki dumadi saka istana lan kapel, sarta pekarangan kang ana tlagane, guwa, sumur, air mancur, lan lurung kanthi konstruksi kang endah. Nanging perangan paling endah saka taman iki ya kuwi Sumur Inisiasi. Sumur iki cukup jeru lan nduweni undhag-undhagan spiral amrih bisa tekan panggonan ngisor dhewe. Ujare ngakeh, ndhisike sumur iki minangka papan ritual masonis. (d/ist)***

Pethilan

Listrik mati nganti dina senen

Kari njaluk ngapura…

Blackout, PLN bakal menehi kompensasi marang langganane kang rugi.

Muga-muga janji iki ora ujug-ujug peteng maneh.

Listrik mati total ing ibukota lan sawenehing kutha.

Peteng, sing katon mung ‘wedhus ireng’.