Kepengin Njajal Nggawe Bakpo Telo? Iki resepe:
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Kagunan Dapur - Dibaca: 208 kali

Bahan

Trigu 500 gram

Tela wungu 200 gram

Ragi sasendhok

Gula pasir 100 gram

Margarin 75 gram

Banyu putih 200 ml

Selai sacukupe

 

Carane Nggawe:

1. Tela dikukus nganti empuk banjur dijur nganti alus.

2. Tambahake margarin lan trigu, diuleni nganti kalis.

3. Adonan dipara cilik-cilik udakara 50 gram lan dikempesake.

4. Wenehi isen-isen (selai), banjur digawe bunder lan ditata ing sandhuwure kertas roti.

5. Panasake kukusan, banjur kukus bakpao udakara seprapat jam nganggo geni cilik. *

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang akeh ngucapake kabecikan iku “luwih becik” katimbang wong kang seneng mbisu.

Klik

BALAPAN WEDHUS

Sawijining bocah cilik lagi melu tandhing ing sawijining lomba balapan nunggang wedhus utawa mutton busting. Acara kaya ngene iki cukup populer jroning pawai Fourth of July parade ing kutha Vale, Oregon, AS. (d/ist)***

Pethilan

Mendikbud ngajab, bayare guru honorer ndang diwenehke

Iki sing jenenge menteri zaman now!

Mendikbud ngajab, bayare guru honorer ndang diwenehke

Iki sing jenenge menteri zaman now!

Panglima TNI ditulak mlebu AS

Mengko gek merga, titttt…. (sensor!)