Kepengin Njajal Nggawe Bakpo Telo? Iki resepe:
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Kagunan Dapur - Dibaca: 311 kali

Bahan

Trigu 500 gram

Tela wungu 200 gram

Ragi sasendhok

Gula pasir 100 gram

Margarin 75 gram

Banyu putih 200 ml

Selai sacukupe

 

Carane Nggawe:

1. Tela dikukus nganti empuk banjur dijur nganti alus.

2. Tambahake margarin lan trigu, diuleni nganti kalis.

3. Adonan dipara cilik-cilik udakara 50 gram lan dikempesake.

4. Wenehi isen-isen (selai), banjur digawe bunder lan ditata ing sandhuwure kertas roti.

5. Panasake kukusan, banjur kukus bakpao udakara seprapat jam nganggo geni cilik. *

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja nganggep awakmu tansah salah, uga aja nganggep awakmu tansah bener.

Klik

KAYA JELI

Iki dudu plastik utawa ager-ager jeli, nanging iki bangsane iwak. Jelase iki Plankton kang wujude bening. Jeneng latine yakuwi Salp (Salpingo-oophorectomy) mujudake kewan kang nduweni kaunikan kanthi kulit transparan. Saking transparane, akeh wong ngira yen plankton iki plastik bening kang ngambang ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Saperangan gedhe kabutuhan bawang putih diimpor

Petani wis biasa nangis bawang Bombay kok!

Sertifikasi tanah kuwi program nyata, dhawuhe Presiden

Dadi sing apus-apus sapa iki?

Wakil rakyat saya adoh saka rakyat

Saya adoh, menyang segara wae!