Kepengin Njajal Nggawe Bakpo Telo? Iki resepe:
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Kagunan Dapur - Dibaca: 334 kali

Bahan

Trigu 500 gram

Tela wungu 200 gram

Ragi sasendhok

Gula pasir 100 gram

Margarin 75 gram

Banyu putih 200 ml

Selai sacukupe

 

Carane Nggawe:

1. Tela dikukus nganti empuk banjur dijur nganti alus.

2. Tambahake margarin lan trigu, diuleni nganti kalis.

3. Adonan dipara cilik-cilik udakara 50 gram lan dikempesake.

4. Wenehi isen-isen (selai), banjur digawe bunder lan ditata ing sandhuwure kertas roti.

5. Panasake kukusan, banjur kukus bakpao udakara seprapat jam nganggo geni cilik. *

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Urip ing donya iki gawe kesel, merga akeh wong kang pengin mamerake bab-bab kang satemene dheweke ora nduweni.

Klik

BUKA PALING DAWA

Rekor buka pasa paling dawa ing donya, ana ing Hanover, Jerman mentas iki. Dawane nggayuh 10.2 km. Gunggung mejane 10.200 meja, lan sing melu buka ana wong 42.100. Acara iki wis kaca-thet ing Guiness Book Record. Iki nuduhake yen wong kang nggilut agama Islam ing Jerman saya akeh wae. (d/ist)

Pethilan

Janji-janji reformasi diajab enggal dicepetake

Janji kang dilalekake

Jamane reformasi wis 20 taun

KKN durung ilang uga

Bulog mesthekake stok beras aman nganti riyaya

Bab mundhak orane rega aja takon lo ya