Kenya Manis iki Ngukir Sejarah Anyar Bulutangkis Dunia
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Anyar Katon - Dibaca: 41 kali

Ana warta kang cukup ngagetake ing sektor gandha putri awaling taun 2019 iki. Pengin ngerti apa warta anyar kang cukup ngagetake kuwi?

Tim bulutangkis putri Indonesia, bakal disengkuyung pemain kang rupane ayu. Pemain iki isih enom umure. Saka cathetan Federasi Bulutangkis Dunia utawa BWF, kenya manis iki lagi umur 20 taun. Sapa dheweke kuwi?

Cewek iki arane Virni Putri. Ing awaling  taun iki, Virni bakal langsung didukake ing rong turnamen sekaligus, yakuwi ing Thailand Masters super 300 tanggal 8-13 Januari iki lan Malaysia Masters super 500.

Saka kekarone turnamen ksb, Malaysia Masters mujudake turnamen kang kebak sejarah kanggone Virni. Iki ora liya merga kuwi mujudake turnamen taunan BWF super 500 alias level IV kang bakal dieloni Virni.

Lan sing rada lucu maneh, ing dhaftar undian Malay-sia Masters, kacathet jenenge Virni bakal pasangan karo seniore, Della Detiara Haris. Iki uga sejarah anyar, merga  Virni/Della lagi iki dhuet ing sawijining lapangan.

Taun kepungkur, Virni dhuet karo Ni Ketut Mahadewi Istarani. Kekarone didhukake ing rong turnamen pung-kasan ing 2018, yaiku ing Syed Modi lan Korea Masters.

Penampilane Virni karo Ni Ketut ing rong turnamen mau cukup apik. Saka telung pertandhingan kang dieloni, Virni/Ni Ketut bisa menangake siji, yaiku nalika ngalahake wakil Taiwan Hung Shin Han/Chien Hui Yu ing babak 32 Korea Masters.

Sasuwene ambyur ing jagading bulutangkis, Virni pancen tau mudhun ing turnamen BWF mawa level II utawa super 1000, yakuwi ing Indonesia Open 2017 lan 2018. Nanging mung nganti tekan babak kualifikasi lan 32 besar wae.

Dinane iki Virni isih ana ing ranking 196 dunia, kanthi cathetan wis menangake 42 pertandhingan ing gandha putri lan gandha campuran.

Tekane pasangan anyar iki diajab bisa nangekake prestasi gandha putri Indonesia. Merga jroning sawenenhing taun pungksan iki, sektor gandha putri ing donya dikuwasani pemain saka Jepang lan China. (d/ist)***

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Kabecikan sing kita tindakake dina iki, mengkone bakal dilalekake wong. Ora usah perduli, tetep tindakna kabecikan apa wae kahanane!.

Klik

BUSANA KEMBANG MAWAR

Sawijining wanita saka China dilamar pacare kanthi busana spektakuler kang digawe saka 9.999 kembang mawar. Nukil saka Oddity Central, busana mawar kuwi hadiah tunangan saka Xiao Fan marang Yin Mi. Angka 9 dheret 4 kang makili gunggunge kembang mujudake pangarep-arep amrih tresnane kekarone abadi, selaras karo kapitayan China marang angka 9. (d/ist)***

Pethilan

Jatah kanggo mahasiswa miskin ditambah

Bageyan saka cita-cita nyerdhas­ake bangsa

Babatan liar ditindakake terang-terangan

Sing liar-liar kok bisa terang ngono ya?

Politisi enom padha rontok

Padha seneng ora sabaran sih!