Katur Marang Para Kadang Sutresna
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Layang Saka Warga - Dibaca: 20 kali

Katur Marang Para Kadang Sutresna

Ora jeneng pamer yen aku pancen seneng maca buku sejarah. Mula aku kepingin banget duwe buku kaya kang kasebut ing ngisor iki;

1. Buku sejarah kerajaan Sriwijaya

2. Buku hari jadi kota Kediri

3. Buku pararaton

Wondene buku buku kang wis tak duweni;

1. Buku gajah mada

2. Nagara kretagama

3. 6000 taun sang merah putih

4. Perundang undangan Majapahit

5. Asal bangsa dan bahasa nusantara

6. Hari jadi kota Salatiga

7. Trowulan bekas ibukota Majapahit

Mula saka iku nyuwun tulung marang redaksi utawa marang sapa wae para sutresna sing bisa paring informasi, paringa keterangan / informasi kang magepokan karo buku-buku  kang kasebut ing duwur mau. Sadurung lan sauwis aku atur panuwun kan tanpa upama. Nuwun. _Soewarno, Bulu Permai 55 - Tegalrejo Argomulyo-Salatiga

 


Katur Bpk / Ibu Redaktur Panjebar Semangat

Wonten kalih perkawis ingkang tansah dados pitakenan lan uneg-uneg kawula, ingkang badhe kula suwunaken priksa utaminipun dhateng kadang redaksi utawi sinten kemawon ingkang mumpuni ngengingi bab-bab ing ngandhap punika :

1. Anak/yoga – punika satunggaling investasi kangge tiyang sepuhipun, menapa-balas budi?

Kados pundi trep-ipun ingkang leres?

2. Lajeng menapa hubungan-ipun/sesambetanipun kaliyan:

-  Mikul dhuwur – mendhem jero?

Kula ajeng-ajeng pemanggih para winasis utawis para sutrisna Panyebar Semangat. Mugi para kadang sutresna sageda paring keterangan liwat artikel utawi LSW .

Matur kesuwun dhumateng kadang redaktur Panyebar Semangat lan nyuwun pangapunten pitakenan lumantar LSW punika namung kawula serat mawi seratan ta­ngan. Jalaran kawula mboten gadhah mesin ketik / mesin tulis manual menapa dene komputer. Nuwun. _Nurcahyo -Perum Tirto Indah-Pekalongan

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen saperangan gedhe urip kita en­tekake kanggo mu­lang, mula kita bakal dikenal mi­nangka guru nali­ka kita ma­ti. Yen kita entekake wek­tu kita kang­go main, kita mati mi­nangka gamers.

Klik

PERANG TOPAT

Ing Lombok Barat, NTB, ana tradhisi unik kang arane Perang Topat. Tradisi iki digelar sasi November-Desember, utawa sawise panen lan sadurunge mangsa tandur maneh. Masyarakat suku Sasak lan warga keturunan Bali ing Lombok Barat nggelar ritual iki bebarengan ing Pura Lingsar. Puncake perayaan ditindakake kanthi tradhisi pujawali perang topat utawa padhadene nyawatake kupat ing antarane warga. Ora ana rasa mangkel utawa memungsuhan ing acara kang wis umur atusan taun iki, sing ana malah rasa sukacita tumrap warga kang beda-beda agamane ksb. (d/sit)***

Pethilan

Hoaks luwih ngrusak ing negara berkembang

Ana sing seneng rusak-rusakan

Wajib njaga legitimasi Pemilu 2019

Sauger menang, apa wae ditindakake

Pradebat capres batal, paslon gela

Sabar… ngenteni kasus dagangan 80 yuta iku lerem dhisik