IAN
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 38 kali

Halo kanca-kanca, jenengku : SEPTIAN  ROYANI  PUTRA  (IAN), lair 3 September 2010. Lan iki adhiku : PUTRI  AYU  VERONICA (CHACHA), lair 14 Pebruari 2014.

Aku lan adhiku, putrané Papa AHMAD ROYANI SH MH sarta Mama ARTANTI VERAWATY A.Md Kep. Omahku ing Jl. Basuki Rahmad 122 Lamongan, Wayahé Yangkung Arlikan Ap Spd lan Yangti Purwati S Pd.

Aku lan adhiku atur sungkem kagem Papa, Mama, Yangkung, Yangti, Om-Omku, Tante-tanteku sakulawarga kabèh ing Lamongan lan Tuban. Nyuwun tambahing donga pangèstu, aku kepéngin dadi wong sing sholèh lan sholihah, kaparingan drajat sing dhuwur lan péngin dadi juara bulutangkis kaya Jojo. Aamiin allahumma aamiin !!! *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Kabecikan sing kita tindakake dina iki, mengkone bakal dilalekake wong. Ora usah perduli, tetep tindakna kabecikan apa wae kahanane!.

Klik

BUSANA KEMBANG MAWAR

Sawijining wanita saka China dilamar pacare kanthi busana spektakuler kang digawe saka 9.999 kembang mawar. Nukil saka Oddity Central, busana mawar kuwi hadiah tunangan saka Xiao Fan marang Yin Mi. Angka 9 dheret 4 kang makili gunggunge kembang mujudake pangarep-arep amrih tresnane kekarone abadi, selaras karo kapitayan China marang angka 9. (d/ist)***

Pethilan

Jatah kanggo mahasiswa miskin ditambah

Bageyan saka cita-cita nyerdhas­ake bangsa

Babatan liar ditindakake terang-terangan

Sing liar-liar kok bisa terang ngono ya?

Politisi enom padha rontok

Padha seneng ora sabaran sih!