IAN
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 5 kali

Halo kanca-kanca, jenengku : SEPTIAN  ROYANI  PUTRA  (IAN), lair 3 September 2010. Lan iki adhiku : PUTRI  AYU  VERONICA (CHACHA), lair 14 Pebruari 2014.

Aku lan adhiku, putrané Papa AHMAD ROYANI SH MH sarta Mama ARTANTI VERAWATY A.Md Kep. Omahku ing Jl. Basuki Rahmad 122 Lamongan, Wayahé Yangkung Arlikan Ap Spd lan Yangti Purwati S Pd.

Aku lan adhiku atur sungkem kagem Papa, Mama, Yangkung, Yangti, Om-Omku, Tante-tanteku sakulawarga kabèh ing Lamongan lan Tuban. Nyuwun tambahing donga pangèstu, aku kepéngin dadi wong sing sholèh lan sholihah, kaparingan drajat sing dhuwur lan péngin dadi juara bulutangkis kaya Jojo. Aamiin allahumma aamiin !!! *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja gumedhe mung merga ayu-ne rupa, amarga kuwi bakal luntur dening wektu. Nanging elinga, ayune kridha ora bakal luntur senajan digawa mati pisan...

Klik

NGANTUK

Ora kober ndlosor, semendhe ing tembok uga ora apa-apa. Mangkono mbokmenawa ujare si meong iki. (d/sit)***

Pethilan

Trilyunan rupiah dhuwit negara mili menyang desa

Koruptore aja nganti katut keli

Lumantar gerakan #2019Pilpres Ceria, Mahfud MD ngajak publik milih kanthi cerdas

Amarga kecerdasan kita wis saya ilang akibat memusuhan

Golkar ngukuhi caleg mantan koruptor

Ngajab para pemilihe padha pikun!