IAN
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 22 kali

Halo kanca-kanca, jenengku : SEPTIAN  ROYANI  PUTRA  (IAN), lair 3 September 2010. Lan iki adhiku : PUTRI  AYU  VERONICA (CHACHA), lair 14 Pebruari 2014.

Aku lan adhiku, putrané Papa AHMAD ROYANI SH MH sarta Mama ARTANTI VERAWATY A.Md Kep. Omahku ing Jl. Basuki Rahmad 122 Lamongan, Wayahé Yangkung Arlikan Ap Spd lan Yangti Purwati S Pd.

Aku lan adhiku atur sungkem kagem Papa, Mama, Yangkung, Yangti, Om-Omku, Tante-tanteku sakulawarga kabèh ing Lamongan lan Tuban. Nyuwun tambahing donga pangèstu, aku kepéngin dadi wong sing sholèh lan sholihah, kaparingan drajat sing dhuwur lan péngin dadi juara bulutangkis kaya Jojo. Aamiin allahumma aamiin !!! *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kowe weruh semut kepleset lan ceblok ing banyu, mula angkaten lan tulungana dheweke...  Sapa ngerti kuwi dadi sebab anane ampunan tumrapmu ing akherat mengko.

Klik

FESTIVAL CAGANARES

Caganers yakuwi sawijining festival kang dianakake saben wulan Desember ing daerah Catalunya utawa Barcelona, Spanyol. Festival iki bakal ndadekake sapa wae gedheg-gedheg. Kepriye ora, merga masyarakat ing kono ngumpulake maneka figur tokoh dunia kang lagi mbukak kathoke lan (ngapunten) bebuwang. Tokoh duniane macem-macem, kaya Ronaldinho, Albert Einstein, Michael Jackson, Donald Trump, Barrack Obama, lsp. Festival iki ngemu teges yen sapa wae satemene padha tanpa ndeleng trah utawa jabatane nalika bebuwang. (d/ist)***

Pethilan

LP Banda Aceh ribut, 113 napi kabur

Sapa sing betah nang pakunjaran?

Cawe-cawene guru ora bisa digenteni

Apamaneh sing jenenge Pak Google

600 dina kasus penyerangan Novel durung kawiyak

Aparat lagi asyik ngetung dina mbok­menawa