ADIT
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 40 kali

Foto iki dijeprèt nalika aku mèlu anggota SSB Kauman United mèlu lomba Turnamen Buka Giling PTPN X 2016. Aku uga memperkuat Persikoba kota Batu mèlu piala Danone. Aku péngin mbésuk dadi pemain Nasional ing tim Garuda Indonesia.

Jenengku :

ADITYA ADAM PRATAMA (ADIT), lair ing Jombang 24 Januari 2008, putrané Bp. KUSNAN sata Ibu SUMARMI.

Aku atur sembah sungkem kagem Mbah Kung, Mbah Uti, Pakdhé lan Budhé ing Jombang, Mas Adi, Mas Ujang (Yèn makarya ing kutha liya, sing ati-ati, ya Mas), Mas Soni, Mbak Nur, Mas Sudi, Mbak Cis, Mas Saidul lam Mbak Uni ing Sidoarjo, adhik-adhikku kabèh, Bibi, Kiki, Rara, Tisya (Ora pareng nakal, sing sregep sinau, ya).

Matur nuwun !!! **

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kowe weruh semut kepleset lan ceblok ing banyu, mula angkaten lan tulungana dheweke...  Sapa ngerti kuwi dadi sebab anane ampunan tumrapmu ing akherat mengko.

Klik

FESTIVAL CAGANARES

Caganers yakuwi sawijining festival kang dianakake saben wulan Desember ing daerah Catalunya utawa Barcelona, Spanyol. Festival iki bakal ndadekake sapa wae gedheg-gedheg. Kepriye ora, merga masyarakat ing kono ngumpulake maneka figur tokoh dunia kang lagi mbukak kathoke lan (ngapunten) bebuwang. Tokoh duniane macem-macem, kaya Ronaldinho, Albert Einstein, Michael Jackson, Donald Trump, Barrack Obama, lsp. Festival iki ngemu teges yen sapa wae satemene padha tanpa ndeleng trah utawa jabatane nalika bebuwang. (d/ist)***

Pethilan

LP Banda Aceh ribut, 113 napi kabur

Sapa sing betah nang pakunjaran?

Cawe-cawene guru ora bisa digenteni

Apamaneh sing jenenge Pak Google

600 dina kasus penyerangan Novel durung kawiyak

Aparat lagi asyik ngetung dina mbok­menawa