ADIT
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 15 kali

Foto iki dijeprèt nalika aku mèlu anggota SSB Kauman United mèlu lomba Turnamen Buka Giling PTPN X 2016. Aku uga memperkuat Persikoba kota Batu mèlu piala Danone. Aku péngin mbésuk dadi pemain Nasional ing tim Garuda Indonesia.

Jenengku :

ADITYA ADAM PRATAMA (ADIT), lair ing Jombang 24 Januari 2008, putrané Bp. KUSNAN sata Ibu SUMARMI.

Aku atur sembah sungkem kagem Mbah Kung, Mbah Uti, Pakdhé lan Budhé ing Jombang, Mas Adi, Mas Ujang (Yèn makarya ing kutha liya, sing ati-ati, ya Mas), Mas Soni, Mbak Nur, Mas Sudi, Mbak Cis, Mas Saidul lam Mbak Uni ing Sidoarjo, adhik-adhikku kabèh, Bibi, Kiki, Rara, Tisya (Ora pareng nakal, sing sregep sinau, ya).

Matur nuwun !!! **

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja gumedhe mung merga ayu-ne rupa, amarga kuwi bakal luntur dening wektu. Nanging elinga, ayune kridha ora bakal luntur senajan digawa mati pisan...

Klik

NGANTUK

Ora kober ndlosor, semendhe ing tembok uga ora apa-apa. Mangkono mbokmenawa ujare si meong iki. (d/sit)***

Pethilan

Trilyunan rupiah dhuwit negara mili menyang desa

Koruptore aja nganti katut keli

Lumantar gerakan #2019Pilpres Ceria, Mahfud MD ngajak publik milih kanthi cerdas

Amarga kecerdasan kita wis saya ilang akibat memusuhan

Golkar ngukuhi caleg mantan koruptor

Ngajab para pemilihe padha pikun!