ADIT
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 76 kali

Foto iki dijeprèt nalika aku mèlu anggota SSB Kauman United mèlu lomba Turnamen Buka Giling PTPN X 2016. Aku uga memperkuat Persikoba kota Batu mèlu piala Danone. Aku péngin mbésuk dadi pemain Nasional ing tim Garuda Indonesia.

Jenengku :

ADITYA ADAM PRATAMA (ADIT), lair ing Jombang 24 Januari 2008, putrané Bp. KUSNAN sata Ibu SUMARMI.

Aku atur sembah sungkem kagem Mbah Kung, Mbah Uti, Pakdhé lan Budhé ing Jombang, Mas Adi, Mas Ujang (Yèn makarya ing kutha liya, sing ati-ati, ya Mas), Mas Soni, Mbak Nur, Mas Sudi, Mbak Cis, Mas Saidul lam Mbak Uni ing Sidoarjo, adhik-adhikku kabèh, Bibi, Kiki, Rara, Tisya (Ora pareng nakal, sing sregep sinau, ya).

Matur nuwun !!! **

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita sukses, bakal akeh ‘kanca palsu’ lan akeh ‘lawan nyata’. Ora usah perduli, tetepa dadi wong sukses apa wae kahanane!

Klik

DESA KANTHI PENDHUDHUK GOLEKAN

Desa Nagoro kang ana ing Jepang ndhisike dipanggoni atusan kepala keluarga. Nanging saikine kabeh mau wis owah. Sing ngenggoni mung puluhan wae, sing liyane wis padha tilar donya. Sing rada aneh saka desa iki, amrih ora sepi merga sithike pendhudhuk, akeh golekan kang dipasang ing ngendi-endi kanthi dipacaki kaya patrape menungsa tenanan. Kaya upamane lagi jagongan, nyapu, nyawah lsp. (d/ist)***

Pethilan

Kekarone capres ajeg nyapa calon pemilih

Wiwit selfie nganti aweh klambi

Anggaran pelatnas seret

Pengin emas, wenehana baki

Bab ngragati partai, parpol siap aweh data menyang KPK

Apik kuwi, katimbang menehi koruptor wae…