KEYSHA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 70 kali

Bocah ayu iki jenengé : KEYSHA ANDYTA CALIEF  (KEYSHA). Lairé 6 September 2015 ing RSIA Siti Aisyah Probolinggo. Putra pambayuné Bapak ANDYKA ADITYA (alm) sarta Ibu SITI AGUSTIANINGSIH sing pidalem ing Jl. Ikan Cumi-Cumi No. 12 Kel. Mayangan Kec Mayangan Kota Probolinggo. Pangarep-arepé mbésuké dadi wanita sholihah, manut dhawuhé agama lan migunani tumrap bangsa, negara lan agama. Aamiin !

Mbak KEYSHA atur sungkem kagem Embah kinasih, ugi kagem Ibu ing dalem. Nyuwun donga pangèstu, mugi keturutan pepénginanipun. Kagem almarhum Bapak, mugi Bapak tansah ayem tentrem ing suwarga. Aamiin YRA. *

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Kabecikan sing kita tindakake dina iki, mengkone bakal dilalekake wong. Ora usah perduli, tetep tindakna kabecikan apa wae kahanane!.

Klik

BUSANA KEMBANG MAWAR

Sawijining wanita saka China dilamar pacare kanthi busana spektakuler kang digawe saka 9.999 kembang mawar. Nukil saka Oddity Central, busana mawar kuwi hadiah tunangan saka Xiao Fan marang Yin Mi. Angka 9 dheret 4 kang makili gunggunge kembang mujudake pangarep-arep amrih tresnane kekarone abadi, selaras karo kapitayan China marang angka 9. (d/ist)***

Pethilan

Jatah kanggo mahasiswa miskin ditambah

Bageyan saka cita-cita nyerdhas­ake bangsa

Babatan liar ditindakake terang-terangan

Sing liar-liar kok bisa terang ngono ya?

Politisi enom padha rontok

Padha seneng ora sabaran sih!