KEYSHA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 14 kali

Bocah ayu iki jenengé : KEYSHA ANDYTA CALIEF  (KEYSHA). Lairé 6 September 2015 ing RSIA Siti Aisyah Probolinggo. Putra pambayuné Bapak ANDYKA ADITYA (alm) sarta Ibu SITI AGUSTIANINGSIH sing pidalem ing Jl. Ikan Cumi-Cumi No. 12 Kel. Mayangan Kec Mayangan Kota Probolinggo. Pangarep-arepé mbésuké dadi wanita sholihah, manut dhawuhé agama lan migunani tumrap bangsa, negara lan agama. Aamiin !

Mbak KEYSHA atur sungkem kagem Embah kinasih, ugi kagem Ibu ing dalem. Nyuwun donga pangèstu, mugi keturutan pepénginanipun. Kagem almarhum Bapak, mugi Bapak tansah ayem tentrem ing suwarga. Aamiin YRA. *

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja gumedhe mung merga ayu-ne rupa, amarga kuwi bakal luntur dening wektu. Nanging elinga, ayune kridha ora bakal luntur senajan digawa mati pisan...

Klik

NGANTUK

Ora kober ndlosor, semendhe ing tembok uga ora apa-apa. Mangkono mbokmenawa ujare si meong iki. (d/sit)***

Pethilan

Trilyunan rupiah dhuwit negara mili menyang desa

Koruptore aja nganti katut keli

Lumantar gerakan #2019Pilpres Ceria, Mahfud MD ngajak publik milih kanthi cerdas

Amarga kecerdasan kita wis saya ilang akibat memusuhan

Golkar ngukuhi caleg mantan koruptor

Ngajab para pemilihe padha pikun!