Jula-Juli
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Rena-rena - Dibaca: 34 kali

AKEH sing gela, Mahfud MD sing 99 % bakal digandheng dadi Cawaprese Jokowi, ngerti-ngerti digenti KH Ma’ruf Amin sing wis sepuh. * Mahfud MD timing-e ora pas, Jokowi butuh tameng kanggo ngadhepi klompok oposisi lambe setumang.

***

SENAJAN ngakune eklas, ing ILC TV One Mahfud MD kelakon mblejedi para petinggi NU sing njegal dheweke dadi Cawapres. * Wong Jawa kebak samudana, nadyan lupa (luwe) yen dikon mangan mesthi  kandha: matur nuwun, kula nembe mawon nedha!

***

RATNA Sarumpaet lan Rocky Gerung ditampik masyarakat Bangka Belitung, amarga arep cera-mah kanthi judul Selamatkan Indonesia. * Pancen akeh sing keslomot, wong se­lamatkan Indonesia kok kanthi omong celometan, gak selamet cara ngono iku.

***

MBENERI Idul Kurban 1439 H wingi, Capres Prabowo malah menyang luwar negri, mang-ka pendukunge pengin dheweke salat Ied ing Istiqlal. * Sapa ngerti Prabowo salat Idul Adha ing Mekah, ing kana nyuwun berkah, pendukunge aja nganti mokah.

***

USTADZAH Neno Warisman wurung deklarasi #2019 ganti presiden ing Pakan Baru (Riau), mer-ga dicegat masa ing Bandara nganti nem jam. * Jeneh Neno Warisman omongane gawe giris, jan ngisin-isinke waris, kaya dudu wong mukhlis, apa entuk pris?

***

JARENE Mahfud MD, Pilpres kuwi dudu ajang golek pemimpin paling becik, nanging nyegah aja nganti wong jahat dadi pemimpin. * Senajan jahat yen logistike sak arat-arat, bisa lho mengaruhi rakyat, yen imane ora kuwat kelakon bisa malik keblat.

***

KETUA MPR Zulkifli Hasan eyel-eyelan karo Menkeu Sri Mulyani, ngenani utang RI sing jarene disumelangake ora bisa nyaur. * Eling-eling Ketua MPR-e saka partai oposisi, durung bisa sisi wis kakehan aksi, ngang-gep pemerintah bau terasi.

***

KESERET kasus korupsi PLTU Riau, Mensos Idrus Marham trima mundur, senajan KPK du­rung mutusake dadi tersangka. * Idrus Marham pancen jantan,  liyane dheweke kakehan parikan, golek pengacara pa­tohan, ngajokake gugatan pra peradilan.

***

AGUS Gumiwang Kartasasmita, dadi Mensos sing anyar. Ramane, Ginanjar Kartasasmita we­ling, dadi mentri sing ngati-ati. * Sajake Ginanjar dhewe banjur kelingan, jaman dadi Mentri Pertambangan, nate kesrim­pet kasus kilang Balongan.

***

SAIKI dadi isyu rame, PKS - PAN rila Sandiaga Uno dadi Cawaprese Prabowo, awit tilas Wagub DKI kuwi mbayar Rp 1 trilyun. * Yen ta kabar mau bener, gunggunge dhuwit pancen gawe ngiler, PKS-PAN bisa turu angler, ning Demokrat sing gaber-gaber.

***

ING atase lindhu gedhe NTB wis niwasake wong 259 lan kapitunan nganti Rp 7,7 trilyun, pamarentah durung netepake minangka Bencana Na-sional. * Mangka jroning kasus Lumpur Lapindo, swasta sing pengawasane ken­dho, pemerintah sing rugi pindho.

***

MANUT Kepala Humas BNPB Sutopo Purwo Nugroho, lindhu NTB durung perlu status Ben­cana Nasional merga Pemda ora nganti lumpuh, saengga isih bisa ngurus. * Nek ngono apa BNPB kuwi cekakan: (B)antu-an (N)genteni (P)emda (B)angkrut?

***

KADES Aep Saefuloh saka Bandung, liwat video nantang debat Rocky Gerung – Fadli Zon, sebab yen ana ILC TV One pijer ngelek-elek pe­merintah. * Rocky Gerung swarane kaya gareng, mung pawitan gurung, omongane garang lali yen wis gerang.

***

MASSA anti lan pendukung deklarasi #2019 ganti presiden eker-ekeran ing Hotel Elmi Su­-rabaya, saengga Ahmad Dhani dipeksa polisi bali menyang Jakarta. * Penyanyi Ahmad Dhani yen digepuki masa bisa pating penyonyo, jeneh senengane pe­nyenyengan.

***

KLOMPOK sekte Kerajaan Ubur-Ubur ing Tangerang ditangkep polisi, amarga Aisyiah sing dadi pimpinane ngaku Nyai Rara Kidul. * Nyai Rara Kidul kok mangane dudu menyan karo kebul, isih doyan sekul lan yen tan­pa penganggo ya katon gidal-gidul.

***

JARENE Amien Rais wewaton paribasan Cina, iwak bosok kawiwitan saka endhase, negara rusak uga kawiwitan saka presidene. * Lha yen partai, kepriye Mbah Amien? Kadere ru-sak (padha korupsi) apa ya merga saka pendhiri lan Ketua Umum-e?   _GTS

***

ATLET kontingen Jepang ing Asian Games ka-18, ana papat sing diulihake menyang negarane merga konangan golek WTS ing Jakarta. * Jaman Jepang tempo dulu; embahe padha luru Yogun Ianfu, saiki putune melu tiru-tiru, jan bikin malu....!

***                                       

                                                                                                                                    (GTS)

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja gumedhe mung merga ayu-ne rupa, amarga kuwi bakal luntur dening wektu. Nanging elinga, ayune kridha ora bakal luntur senajan digawa mati pisan...

Klik

NGANTUK

Ora kober ndlosor, semendhe ing tembok uga ora apa-apa. Mangkono mbokmenawa ujare si meong iki. (d/sit)***

Pethilan

Trilyunan rupiah dhuwit negara mili menyang desa

Koruptore aja nganti katut keli

Lumantar gerakan #2019Pilpres Ceria, Mahfud MD ngajak publik milih kanthi cerdas

Amarga kecerdasan kita wis saya ilang akibat memusuhan

Golkar ngukuhi caleg mantan koruptor

Ngajab para pemilihe padha pikun!