KHIRAN
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 99 kali

Bocah sing atur salam dua jari sing uga maknané VICTORY (Kemenangan) iki jenenge: KHIRANIA  MAYA  RAFA  (KHIRAN), lair ing Probolinggo 7 Oktober 2010, putrané Bp. BURHANUDIN sata Ibu Mudsdalifah sing dalemé ing Désa Sumberejo, Paiton Probolinggo. Bapak Ibu tansah ndongakaké, muga-muga saya gedhé saya sregep sholaté lan saya pinter ing bidhang akademik. Sing dipéngini uga kabèh keturutan.

Adhik KHIRAN atur sembah sungkem kagem Bapak saha Ibu ing dalem, Mbah Nisa, Uti Maryam, uga kagem kulawarga ing Probolinggo, Umi Musrifah, Mpi, Mpeng, Ndin. Mligi kango adhik Hafisa, salam sayang teramat sayang. Aja nakal ya, dhik !

Nyuwun donga pangèstu, mugi dados tiyang sholihah, bekti dhateng tiyang sepuh lan migunani tumrap sedayanipun. Aamiin YRA. *

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Kabecikan sing kita tindakake dina iki, mengkone bakal dilalekake wong. Ora usah perduli, tetep tindakna kabecikan apa wae kahanane!.

Klik

BUSANA KEMBANG MAWAR

Sawijining wanita saka China dilamar pacare kanthi busana spektakuler kang digawe saka 9.999 kembang mawar. Nukil saka Oddity Central, busana mawar kuwi hadiah tunangan saka Xiao Fan marang Yin Mi. Angka 9 dheret 4 kang makili gunggunge kembang mujudake pangarep-arep amrih tresnane kekarone abadi, selaras karo kapitayan China marang angka 9. (d/ist)***

Pethilan

Jatah kanggo mahasiswa miskin ditambah

Bageyan saka cita-cita nyerdhas­ake bangsa

Babatan liar ditindakake terang-terangan

Sing liar-liar kok bisa terang ngono ya?

Politisi enom padha rontok

Padha seneng ora sabaran sih!