KHIRAN
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 65 kali

Bocah sing atur salam dua jari sing uga maknané VICTORY (Kemenangan) iki jenenge: KHIRANIA  MAYA  RAFA  (KHIRAN), lair ing Probolinggo 7 Oktober 2010, putrané Bp. BURHANUDIN sata Ibu Mudsdalifah sing dalemé ing Désa Sumberejo, Paiton Probolinggo. Bapak Ibu tansah ndongakaké, muga-muga saya gedhé saya sregep sholaté lan saya pinter ing bidhang akademik. Sing dipéngini uga kabèh keturutan.

Adhik KHIRAN atur sembah sungkem kagem Bapak saha Ibu ing dalem, Mbah Nisa, Uti Maryam, uga kagem kulawarga ing Probolinggo, Umi Musrifah, Mpi, Mpeng, Ndin. Mligi kango adhik Hafisa, salam sayang teramat sayang. Aja nakal ya, dhik !

Nyuwun donga pangèstu, mugi dados tiyang sholihah, bekti dhateng tiyang sepuh lan migunani tumrap sedayanipun. Aamiin YRA. *

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kowe weruh semut kepleset lan ceblok ing banyu, mula angkaten lan tulungana dheweke...  Sapa ngerti kuwi dadi sebab anane ampunan tumrapmu ing akherat mengko.

Klik

FESTIVAL CAGANARES

Caganers yakuwi sawijining festival kang dianakake saben wulan Desember ing daerah Catalunya utawa Barcelona, Spanyol. Festival iki bakal ndadekake sapa wae gedheg-gedheg. Kepriye ora, merga masyarakat ing kono ngumpulake maneka figur tokoh dunia kang lagi mbukak kathoke lan (ngapunten) bebuwang. Tokoh duniane macem-macem, kaya Ronaldinho, Albert Einstein, Michael Jackson, Donald Trump, Barrack Obama, lsp. Festival iki ngemu teges yen sapa wae satemene padha tanpa ndeleng trah utawa jabatane nalika bebuwang. (d/ist)***

Pethilan

LP Banda Aceh ribut, 113 napi kabur

Sapa sing betah nang pakunjaran?

Cawe-cawene guru ora bisa digenteni

Apamaneh sing jenenge Pak Google

600 dina kasus penyerangan Novel durung kawiyak

Aparat lagi asyik ngetung dina mbok­menawa