KHIRAN
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 38 kali

Bocah sing atur salam dua jari sing uga maknané VICTORY (Kemenangan) iki jenenge: KHIRANIA  MAYA  RAFA  (KHIRAN), lair ing Probolinggo 7 Oktober 2010, putrané Bp. BURHANUDIN sata Ibu Mudsdalifah sing dalemé ing Désa Sumberejo, Paiton Probolinggo. Bapak Ibu tansah ndongakaké, muga-muga saya gedhé saya sregep sholaté lan saya pinter ing bidhang akademik. Sing dipéngini uga kabèh keturutan.

Adhik KHIRAN atur sembah sungkem kagem Bapak saha Ibu ing dalem, Mbah Nisa, Uti Maryam, uga kagem kulawarga ing Probolinggo, Umi Musrifah, Mpi, Mpeng, Ndin. Mligi kango adhik Hafisa, salam sayang teramat sayang. Aja nakal ya, dhik !

Nyuwun donga pangèstu, mugi dados tiyang sholihah, bekti dhateng tiyang sepuh lan migunani tumrap sedayanipun. Aamiin YRA. *

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja gumedhe mung merga ayu-ne rupa, amarga kuwi bakal luntur dening wektu. Nanging elinga, ayune kridha ora bakal luntur senajan digawa mati pisan...

Klik

NGANTUK

Ora kober ndlosor, semendhe ing tembok uga ora apa-apa. Mangkono mbokmenawa ujare si meong iki. (d/sit)***

Pethilan

Trilyunan rupiah dhuwit negara mili menyang desa

Koruptore aja nganti katut keli

Lumantar gerakan #2019Pilpres Ceria, Mahfud MD ngajak publik milih kanthi cerdas

Amarga kecerdasan kita wis saya ilang akibat memusuhan

Golkar ngukuhi caleg mantan koruptor

Ngajab para pemilihe padha pikun!