NOVAL
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 114 kali

Bocah nggantheng iki jenenge: NOVAL ANANTA SUDIRA, lair ing Blitar, 20 November 2012. Ing umure sing lagi 4 wulan, sajake lagi seneng-senenge mengkurep.

Dhik NOVAL iki putrane Bpk. Alianto lan Ibu Ana Nur Aida. Dhik Noval atur sungkem kagem Bapak Ibu ing dalem, sedaya Eyang ing Blitar, Bulik Desi, Paklik Dika, Bulik Muflikhul, Paklik Aji, Bulik Mira, Budhe Novi lan Budhe Eka.

NOVAL nyuwun donga pangestu mugi ing tembe dados tiyang ingkang sholeh, bekti dhateng tiyang sepuh, katurutan cita-citanipun sarta migunani tumrap nusa, bangsa, lan agami. Amin amin amin. Titip salam kanggo kanca-kanca sing njlonet sa Nuswantara. *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Kabecikan sing kita tindakake dina iki, mengkone bakal dilalekake wong. Ora usah perduli, tetep tindakna kabecikan apa wae kahanane!.

Klik

BUSANA KEMBANG MAWAR

Sawijining wanita saka China dilamar pacare kanthi busana spektakuler kang digawe saka 9.999 kembang mawar. Nukil saka Oddity Central, busana mawar kuwi hadiah tunangan saka Xiao Fan marang Yin Mi. Angka 9 dheret 4 kang makili gunggunge kembang mujudake pangarep-arep amrih tresnane kekarone abadi, selaras karo kapitayan China marang angka 9. (d/ist)***

Pethilan

Jatah kanggo mahasiswa miskin ditambah

Bageyan saka cita-cita nyerdhas­ake bangsa

Babatan liar ditindakake terang-terangan

Sing liar-liar kok bisa terang ngono ya?

Politisi enom padha rontok

Padha seneng ora sabaran sih!