NOVAL
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 79 kali

Bocah nggantheng iki jenenge: NOVAL ANANTA SUDIRA, lair ing Blitar, 20 November 2012. Ing umure sing lagi 4 wulan, sajake lagi seneng-senenge mengkurep.

Dhik NOVAL iki putrane Bpk. Alianto lan Ibu Ana Nur Aida. Dhik Noval atur sungkem kagem Bapak Ibu ing dalem, sedaya Eyang ing Blitar, Bulik Desi, Paklik Dika, Bulik Muflikhul, Paklik Aji, Bulik Mira, Budhe Novi lan Budhe Eka.

NOVAL nyuwun donga pangestu mugi ing tembe dados tiyang ingkang sholeh, bekti dhateng tiyang sepuh, katurutan cita-citanipun sarta migunani tumrap nusa, bangsa, lan agami. Amin amin amin. Titip salam kanggo kanca-kanca sing njlonet sa Nuswantara. *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kowe weruh semut kepleset lan ceblok ing banyu, mula angkaten lan tulungana dheweke...  Sapa ngerti kuwi dadi sebab anane ampunan tumrapmu ing akherat mengko.

Klik

FESTIVAL CAGANARES

Caganers yakuwi sawijining festival kang dianakake saben wulan Desember ing daerah Catalunya utawa Barcelona, Spanyol. Festival iki bakal ndadekake sapa wae gedheg-gedheg. Kepriye ora, merga masyarakat ing kono ngumpulake maneka figur tokoh dunia kang lagi mbukak kathoke lan (ngapunten) bebuwang. Tokoh duniane macem-macem, kaya Ronaldinho, Albert Einstein, Michael Jackson, Donald Trump, Barrack Obama, lsp. Festival iki ngemu teges yen sapa wae satemene padha tanpa ndeleng trah utawa jabatane nalika bebuwang. (d/ist)***

Pethilan

LP Banda Aceh ribut, 113 napi kabur

Sapa sing betah nang pakunjaran?

Cawe-cawene guru ora bisa digenteni

Apamaneh sing jenenge Pak Google

600 dina kasus penyerangan Novel durung kawiyak

Aparat lagi asyik ngetung dina mbok­menawa