NOVAL
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 60 kali

Bocah nggantheng iki jenenge: NOVAL ANANTA SUDIRA, lair ing Blitar, 20 November 2012. Ing umure sing lagi 4 wulan, sajake lagi seneng-senenge mengkurep.

Dhik NOVAL iki putrane Bpk. Alianto lan Ibu Ana Nur Aida. Dhik Noval atur sungkem kagem Bapak Ibu ing dalem, sedaya Eyang ing Blitar, Bulik Desi, Paklik Dika, Bulik Muflikhul, Paklik Aji, Bulik Mira, Budhe Novi lan Budhe Eka.

NOVAL nyuwun donga pangestu mugi ing tembe dados tiyang ingkang sholeh, bekti dhateng tiyang sepuh, katurutan cita-citanipun sarta migunani tumrap nusa, bangsa, lan agami. Amin amin amin. Titip salam kanggo kanca-kanca sing njlonet sa Nuswantara. *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja gumedhe mung merga ayu-ne rupa, amarga kuwi bakal luntur dening wektu. Nanging elinga, ayune kridha ora bakal luntur senajan digawa mati pisan...

Klik

NGANTUK

Ora kober ndlosor, semendhe ing tembok uga ora apa-apa. Mangkono mbokmenawa ujare si meong iki. (d/sit)***

Pethilan

Trilyunan rupiah dhuwit negara mili menyang desa

Koruptore aja nganti katut keli

Lumantar gerakan #2019Pilpres Ceria, Mahfud MD ngajak publik milih kanthi cerdas

Amarga kecerdasan kita wis saya ilang akibat memusuhan

Golkar ngukuhi caleg mantan koruptor

Ngajab para pemilihe padha pikun!