Kreasi Menu Nuswantara (2)
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Kagunan Dapur - Dibaca: 185 kali

Ing kalodhangan iki, mbacutake edhisi kepungkur, redaksi macak foto-foto kiriman Lom­ba Foto&Kreasi Resep Menu Nu­san­tara. Ana foto cacah lima ma­neh kang ketiban sampur kapacak.

Jebul ya pancen akeh menu asli Nuswantara kang bisa dikombinasi klawan maneka bahan lan bumbu. Contone, yen adate bubur ayam iku nganggo kuah kare utawa ga­ringan, iki ana sing ada-ada ngga­we bubur ayam bumbu teriyaki. Campuran Indonesia lan Jepang, utawa arane fusion food.

Ing kalodhangan iki redaksi ngaturake panuwun marang Ka­gama Jatim minangka mitra ing lomba iki. Semono uga, gunging panuwun katur marang sponsor, yaiku PT Pelindo III, Tupperware Vini Vici Prima Lestari, PT Ajino­moto, lan Jamu Iboe. (nn)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja nganggep awakmu tansah salah, uga aja nganggep awakmu tansah bener.

Klik

KAYA JELI

Iki dudu plastik utawa ager-ager jeli, nanging iki bangsane iwak. Jelase iki Plankton kang wujude bening. Jeneng latine yakuwi Salp (Salpingo-oophorectomy) mujudake kewan kang nduweni kaunikan kanthi kulit transparan. Saking transparane, akeh wong ngira yen plankton iki plastik bening kang ngambang ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Saperangan gedhe kabutuhan bawang putih diimpor

Petani wis biasa nangis bawang Bombay kok!

Sertifikasi tanah kuwi program nyata, dhawuhe Presiden

Dadi sing apus-apus sapa iki?

Wakil rakyat saya adoh saka rakyat

Saya adoh, menyang segara wae!