Kreasi Menu Nuswantara (2)
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Kagunan Dapur - Dibaca: 148 kali

Ing kalodhangan iki, mbacutake edhisi kepungkur, redaksi macak foto-foto kiriman Lom­ba Foto&Kreasi Resep Menu Nu­san­tara. Ana foto cacah lima ma­neh kang ketiban sampur kapacak.

Jebul ya pancen akeh menu asli Nuswantara kang bisa dikombinasi klawan maneka bahan lan bumbu. Contone, yen adate bubur ayam iku nganggo kuah kare utawa ga­ringan, iki ana sing ada-ada ngga­we bubur ayam bumbu teriyaki. Campuran Indonesia lan Jepang, utawa arane fusion food.

Ing kalodhangan iki redaksi ngaturake panuwun marang Ka­gama Jatim minangka mitra ing lomba iki. Semono uga, gunging panuwun katur marang sponsor, yaiku PT Pelindo III, Tupperware Vini Vici Prima Lestari, PT Ajino­moto, lan Jamu Iboe. (nn)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa seduluran, mula aja memung-suhan.

Klik

ARMADILLO

Iki dudu bal, nanging kewan Armadillo kang lagi turu kepati. Kewan sajinis Trenggiling iki pancen senengane mlungker kanggo ngayomi awake, apamaneh kulite uga atos kaya tameng. (d/ist)***

Pethilan

Pemerintah yakin jendral pulisi kang dadi pejabat gubernur bakal netral

Tapi luwih ngyakinake yen dudu wong-wong kuwi

Wis wektune dianakake Dewan Etik Pilot

Tukang becak wae dilatih nggenjot!

Propinsi Papua kekurangan dokter

Numpuk ing Jawa