Kreasi Menu Nuswantara (2)
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Kagunan Dapur - Dibaca: 113 kali

Ing kalodhangan iki, mbacutake edhisi kepungkur, redaksi macak foto-foto kiriman Lom­ba Foto&Kreasi Resep Menu Nu­san­tara. Ana foto cacah lima ma­neh kang ketiban sampur kapacak.

Jebul ya pancen akeh menu asli Nuswantara kang bisa dikombinasi klawan maneka bahan lan bumbu. Contone, yen adate bubur ayam iku nganggo kuah kare utawa ga­ringan, iki ana sing ada-ada ngga­we bubur ayam bumbu teriyaki. Campuran Indonesia lan Jepang, utawa arane fusion food.

Ing kalodhangan iki redaksi ngaturake panuwun marang Ka­gama Jatim minangka mitra ing lomba iki. Semono uga, gunging panuwun katur marang sponsor, yaiku PT Pelindo III, Tupperware Vini Vici Prima Lestari, PT Ajino­moto, lan Jamu Iboe. (nn)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang mbisu iku “luwih becik” katimbang wong kang guneman ala.

Klik

DOLANAN JAMAN KAWURI

Isih kelingan dolanan kaya ngene iki? Mesthine ing antarane para maos kang wis ‘yuswa’ isih padha kelingan ya. Balapan ban bekas mujudake dolanan jaman kawuri. Seru, murah lan nyenengake. Yuk nostalgia kanthi dolanan nyenengake ing jaman biyen iki yuk… (d/ist)***

Pethilan

E-dagang rame, ritel konvensional rontok

Blanja mung kari klik

Pelajar perlu diajak lunga menyang museum

Aja menyang mal wae…

Sumpah Pemuda dipengeti

Indonesia siji, dudu sing liyane