mbak ANYA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 51 kali

Bocah ayu sing seragam Wisudha TPQ An Nahdhiyah Al-Faqih iki asmané : VALIENA  ANYA  LAVIANTY (mbak ANYA), putuné Ki Ageng Selo wis kelas 1 SD N 3 Selo, lahir 03 Oktober 2011 ing Selo-Tawangharjo-Grobogan-Jawa Tengah.

 Mbak ANYA sing cita-citané péngin dadi Bidhan utawa Dhokter, atur sungkem kagem Ayah: NUSWANTO SAKBANI, Mamah: LAILATUL FITRI, Ama. Keb. Mbah Kung/Rayi ing Gathak, mbah Lurah Selo lan Mbah Uti, Pak Dhé Lurah Sembungharjo, Tante Dayat Ing Bogor.

Nyuwun donga pangèstupipun kagem sedaya para maos PS, mugi-mugi mbénjang dados laré ingkang migunani tumrap sedayanipun, dados lare sholihah. Alhamdulillah sampun ndhèrèk siyam Romadhon lan sholat tarwih ing Mushola Al Huda. Para maos ingkang dèrèng naté tindak Selo, kapan tindak Selo ziarah Éyang Ki Ageng Selo lan Éyang Ki Ageng Tarub saperlu ngalab berkahipun …. Suwun … salam. *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ora ana sing ora bisa diikhlasake...

Klik

OJEK MAYIT

Ojek mujudake salah sijine jasa angkut migunakake sepedhahmotor. Ing jaman modern saiki, jasa iki malah bisa dipesen liwat HP, yakuwi kang diarani Ojek Online (Ojol). Ojol ora mung ngeterake wong, nanging uga panganan, barang lan blanjan. Nanging senajan wis modern, pranyata ojol ing Indonesia isih klebu biyasa-biyasa wae. Beda karo ojek ing Kongo, Afrika. Ojek ing kene ora mung bisa ngeterake blanjan utawa panganan wae, nanging uga ngeterake mayit! Carane nggawa kanthi cara dibonceng ing mburi lan ditaleni rapet karo tukang ojeke. Maklum, mayit kuwi ora bisa nggamblok dhewe... (d/ist)***

Pethilan

Akibat anane lindhu, pegawe hotel lan restoran dikon prei

Ujian kanggo kita kabeh minangka bangsa Indonesia

Idrus Marham durung karep dadi justice kolaborator

Mbokmenawa isih bingung milih je­neng-jeneng kang pantes di-‘nya­nyek’-ake

Asil ing Asian Games 2018 dadi tetenger gumregah

Kabeh kanggo Indonesia