mbak ANYA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 10 kali

Bocah ayu sing seragam Wisudha TPQ An Nahdhiyah Al-Faqih iki asmané : VALIENA  ANYA  LAVIANTY (mbak ANYA), putuné Ki Ageng Selo wis kelas 1 SD N 3 Selo, lahir 03 Oktober 2011 ing Selo-Tawangharjo-Grobogan-Jawa Tengah.

 Mbak ANYA sing cita-citané péngin dadi Bidhan utawa Dhokter, atur sungkem kagem Ayah: NUSWANTO SAKBANI, Mamah: LAILATUL FITRI, Ama. Keb. Mbah Kung/Rayi ing Gathak, mbah Lurah Selo lan Mbah Uti, Pak Dhé Lurah Sembungharjo, Tante Dayat Ing Bogor.

Nyuwun donga pangèstupipun kagem sedaya para maos PS, mugi-mugi mbénjang dados laré ingkang migunani tumrap sedayanipun, dados lare sholihah. Alhamdulillah sampun ndhèrèk siyam Romadhon lan sholat tarwih ing Mushola Al Huda. Para maos ingkang dèrèng naté tindak Selo, kapan tindak Selo ziarah Éyang Ki Ageng Selo lan Éyang Ki Ageng Tarub saperlu ngalab berkahipun …. Suwun … salam. *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ana Gusti papane se­mendhe kang kukuh, geneya wedi tiba. Ana Gusti kang kagu­ngan tresna sejati, ge­­neya wedi kela­ngan. Ana Gusti pang­gonane nyenyuwun, geneya wedi kentek­an? Pasrahna saka­behe marang Gusti Kang Murbeng Dumadi.

Klik

60 TAUN ORA ADUS

Adus saben dina penting banget kanggo njaga kesehatane awak. Nanging ora mangkono tumrape Amou Haji, priya tuwa asal Iran iki malah lara kabeh kulite yen kena banyu. Mula dheweke ora tau adus sasuwene 60 taun iki. Nganti-nganti dijuluki priya paling kotor sadonya. Kepriye ora, werna kulite wis padha karo wernane lemah, semono uga teksture atos kaya semen saengga kerep dikira patung yen lagi lungguh meneng wae. (d/ist)

Pethilan

Pirembugan cawapres durung rampung

Dudu mung ngomongi ban serep

Disiapake rekayasa lalu lintas kanggo Asian Games

Jalur zig-zag sepedhah uga ana

Penduduk desa bisa saya miskin

Nah, kena kanggo bahan adol kam­panye