Amrih Copy Paste ing Android Saya Gampang
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Anyar Katon - Dibaca: 149 kali

Aktifitas copy lan paste mesthi wis biasa digunakake jroning aktifitas sedina-dina. Semono uga jroning migu­nakake smartphone Android mesthi kanca-kanca nindakake kegiatan salin lan tempel kanggo nggampangake bab kuwi. Copy lan Paste biasane bisa arupa ukara-ukara saka messenger engga link situs-situs tinamtu. Nanging ing android clipboard mung nyimpen sepisan wae ukara/kalimat kang bakal disalin mau.

Mula mesthi bakal repot yen banjur pengin maste uka­ra/kalimat sing sadurunge. Apamaneh upamane ukara/kalimat mau sering digunak­ake. Luwih-luwih kanggone kanca-kanca kang biasa bis­nis, mesthine wis biasa yen kerep paste nomer rekeninge menyang calon pembeli. Nah, amrih ora repot golek cathe­tan ukara/kalimat ksb, kanca-kanca bisa nyoba aplikasi Clip Stack Clipboard Manager iki.

Jroning aplikasi Clip stack, clipboard bisa luwih saka siji. Sing nyenengake, kanca-kanca bisa nandhani (aweh tandha) minangka ukara/kalimat favorit. Saengga ang­gone maste luwih gampang lan cepet. Kaunggulane apli­kasi iki gratis lan ora ana iklane. Ditambah maneh klawan penampilane wis ngusung antar muka Material Design.

Amrih bisa migunakake aplikasi iki kanca-kanca bisa ngunduh Clip Stack Clipboard Manager ing kene https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catching now.tinyclipboardmanager. Banjur aktifke services-e. Aplikasi iki bisa digunakake kanggo Android 4.0 mendhuwur lan ukurane mung 1.4 MB.

Kanggo nyalin ukara/kalimat kang dicopy, kanca-kanca bisa menyang notifiaction bar. Ing kono ana history lan clipboard favorit. Kanca-kanva uga bisa nambahake teks kanthi manual.

Jroning pengaturan Clip Stack Clipboard Manager ana floating bubble. Yen diaktifake bakal muncul tombol Clip Stack ing sakupenge aplikasi, saengga luwih gampang ngakses-e.

Wasana nyumanggakake (d)***

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ati kang atos gampang nemoni dalan buntu.

Klik

BANGUNAN MODEL DHUWIT

Dhuwit pancen mujudake alat tukar kang penting kanggo masyarakat dunia. Saking pentinge nganti-nganti dadi inspirasi pembangunan sawijining gedhung ing Kaunas, Lithuania. Desain bangunan tingkat iki katon nyolok kanthi desain dhuwit minangka wujud fasad njaba bangunan ksb. (d/ist)***

Pethilan

Banyu Tarum Barat saya reget

Kan wis wiwit ndhisik?!

Pulisi kangelan ngluru sing nindakake teror obong-obong montor ing Semarang

Mumpung Imlek, coba njaluk tulung ahli Feng Shui…

Ngawekani golput, kudu intens ngenalake surat suwara cacah lima

Sing akeh mengko dudu golput, na­nging golyeng, golongan puyeng