Amrih Copy Paste ing Android Saya Gampang
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Anyar Katon - Dibaca: 71 kali

Aktifitas copy lan paste mesthi wis biasa digunakake jroning aktifitas sedina-dina. Semono uga jroning migu­nakake smartphone Android mesthi kanca-kanca nindakake kegiatan salin lan tempel kanggo nggampangake bab kuwi. Copy lan Paste biasane bisa arupa ukara-ukara saka messenger engga link situs-situs tinamtu. Nanging ing android clipboard mung nyimpen sepisan wae ukara/kalimat kang bakal disalin mau.

Mula mesthi bakal repot yen banjur pengin maste uka­ra/kalimat sing sadurunge. Apamaneh upamane ukara/kalimat mau sering digunak­ake. Luwih-luwih kanggone kanca-kanca kang biasa bis­nis, mesthine wis biasa yen kerep paste nomer rekeninge menyang calon pembeli. Nah, amrih ora repot golek cathe­tan ukara/kalimat ksb, kanca-kanca bisa nyoba aplikasi Clip Stack Clipboard Manager iki.

Jroning aplikasi Clip stack, clipboard bisa luwih saka siji. Sing nyenengake, kanca-kanca bisa nandhani (aweh tandha) minangka ukara/kalimat favorit. Saengga ang­gone maste luwih gampang lan cepet. Kaunggulane apli­kasi iki gratis lan ora ana iklane. Ditambah maneh klawan penampilane wis ngusung antar muka Material Design.

Amrih bisa migunakake aplikasi iki kanca-kanca bisa ngunduh Clip Stack Clipboard Manager ing kene https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catching now.tinyclipboardmanager. Banjur aktifke services-e. Aplikasi iki bisa digunakake kanggo Android 4.0 mendhuwur lan ukurane mung 1.4 MB.

Kanggo nyalin ukara/kalimat kang dicopy, kanca-kanca bisa menyang notifiaction bar. Ing kono ana history lan clipboard favorit. Kanca-kanva uga bisa nambahake teks kanthi manual.

Jroning pengaturan Clip Stack Clipboard Manager ana floating bubble. Yen diaktifake bakal muncul tombol Clip Stack ing sakupenge aplikasi, saengga luwih gampang ngakses-e.

Wasana nyumanggakake (d)***

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kowe ora nduweni apa sing mbok senengi, mula senengana apa kang mbok duweni dinane iki.

Klik

CUKUR WULU UNTA

Jroning ngadhepi riyaya qurban, ing Pakistan unta-unta kanggo keperluan kurban padha dicukur luwih dhisik amrih mbentuk wulu kanthi motif kang edipeni. (d/ist)***

Pethilan

Nom-noman Indonesia akeh tampil ing panggung jagad

Indonesia saya ‘mendunia’

Ormas dadi bandhul kang ngimbangi polaritas akibat pemilu

Parpol kang ngebot-eboti

Kerukunan kuwi modal penting pembangunan

Aja gelem digawe usreg terus