Putra Bupati Pemalang Sunatan Masal
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Laporan - Dibaca: 9 kali

Anak ka-3 saka Hajjah Irna Setyawati, SE garwa) Bupati Pemalang H. Junaedi SH, MM, jeneng Muhammad Charomain Ramadani, sawetara wektu kapungkur, disunat grudugan) bareng 28 bocah yatim jrone syukur kondusifitas marang dhaerah kang aman lan tentren.

Garwa Bupati, Irna Setyawati, numpak becak bareng bocah yatim liyane, mengkono uga Bupati Pemalang  Junaedi numpak becak bareng anak yatim liyane, lan nututi arak-arakan Sunatan grudugan klebu bocahe dhewe Ramadani jrone acara sadurunge sunatan masal. Rampung diarak bocah-bocah kang disunat grudugan mlebu ruangan mligi  kanggo dikhitan. Sauntara ing Pendhapa Kab. Pemalang ngumandhang  musik Islami sing nyemarakake kahanan. Rawuh ing acara kuwi para kepala SKPD, Camat, kepala dinas instansi lan Kapolres Pemalang, Dandim 0711/Pemalang lan Ketua DPRD H.M. Agus Sukoco, SE, MM, Msi,

Jrone kalodhangan iku Bupati Pemalang, antara liya ngendika,  acara kasebut uga kanggo ngleksanakake kepengine bocahe (anaknya) sing gelem disunat menawa bareng bocah-bocah liyane, pisan minangka wujud rasa syukur ngenani kondisi dhaerah kang kondusif sasuwene iki.

‘’Awujud rasa syukur iku macem-macem. Wondene kita syukur marang  kahanan sing aman lan tentrem iki kanthi nyunatake 28 bocah yatim lan bocahku  dhewe melu disunati,’’ ujar Junaedi.

Sawise sunatan massal kasebut diterusake “pemberian” tali asih marang bocah-bocah sing disunat saka Bupati Pemalang, disusul Sekda Pemalang Drs. H. Budhi Rahardjo, MM, para Kepala SKPd lan tamu undangan liyane. Cacahe 28 bocah yatim sing disunat bareng putra Bupati Pemalang, kabeh padha katon seneng sumringah.

(Imam As)

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ana Gusti papane se­mendhe kang kukuh, geneya wedi tiba. Ana Gusti kang kagu­ngan tresna sejati, ge­­neya wedi kela­ngan. Ana Gusti pang­gonane nyenyuwun, geneya wedi kentek­an? Pasrahna saka­behe marang Gusti Kang Murbeng Dumadi.

Klik

60 TAUN ORA ADUS

Adus saben dina penting banget kanggo njaga kesehatane awak. Nanging ora mangkono tumrape Amou Haji, priya tuwa asal Iran iki malah lara kabeh kulite yen kena banyu. Mula dheweke ora tau adus sasuwene 60 taun iki. Nganti-nganti dijuluki priya paling kotor sadonya. Kepriye ora, werna kulite wis padha karo wernane lemah, semono uga teksture atos kaya semen saengga kerep dikira patung yen lagi lungguh meneng wae. (d/ist)

Pethilan

Pirembugan cawapres durung rampung

Dudu mung ngomongi ban serep

Disiapake rekayasa lalu lintas kanggo Asian Games

Jalur zig-zag sepedhah uga ana

Penduduk desa bisa saya miskin

Nah, kena kanggo bahan adol kam­panye