Putra Bupati Pemalang Sunatan Masal
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Laporan - Dibaca: 28 kali

Anak ka-3 saka Hajjah Irna Setyawati, SE garwa) Bupati Pemalang H. Junaedi SH, MM, jeneng Muhammad Charomain Ramadani, sawetara wektu kapungkur, disunat grudugan) bareng 28 bocah yatim jrone syukur kondusifitas marang dhaerah kang aman lan tentren.

Garwa Bupati, Irna Setyawati, numpak becak bareng bocah yatim liyane, mengkono uga Bupati Pemalang  Junaedi numpak becak bareng anak yatim liyane, lan nututi arak-arakan Sunatan grudugan klebu bocahe dhewe Ramadani jrone acara sadurunge sunatan masal. Rampung diarak bocah-bocah kang disunat grudugan mlebu ruangan mligi  kanggo dikhitan. Sauntara ing Pendhapa Kab. Pemalang ngumandhang  musik Islami sing nyemarakake kahanan. Rawuh ing acara kuwi para kepala SKPD, Camat, kepala dinas instansi lan Kapolres Pemalang, Dandim 0711/Pemalang lan Ketua DPRD H.M. Agus Sukoco, SE, MM, Msi,

Jrone kalodhangan iku Bupati Pemalang, antara liya ngendika,  acara kasebut uga kanggo ngleksanakake kepengine bocahe (anaknya) sing gelem disunat menawa bareng bocah-bocah liyane, pisan minangka wujud rasa syukur ngenani kondisi dhaerah kang kondusif sasuwene iki.

‘’Awujud rasa syukur iku macem-macem. Wondene kita syukur marang  kahanan sing aman lan tentrem iki kanthi nyunatake 28 bocah yatim lan bocahku  dhewe melu disunati,’’ ujar Junaedi.

Sawise sunatan massal kasebut diterusake “pemberian” tali asih marang bocah-bocah sing disunat saka Bupati Pemalang, disusul Sekda Pemalang Drs. H. Budhi Rahardjo, MM, para Kepala SKPd lan tamu undangan liyane. Cacahe 28 bocah yatim sing disunat bareng putra Bupati Pemalang, kabeh padha katon seneng sumringah.

(Imam As)

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kowe ma­ngerteni anane watu cilik ing da­lan kang kira-kira ngganggu wong liya, mula singkir­na… Sapa ngerti iku dadi sebab di­gangsarake da­lan­­mu nuju su­warga.

Klik

JEBAKAN PIKIRAN

Atusan wedhus kanthi tertib metu saka kandhange (ranch) ngliwati regol gerbang, mangka ing kandhange mau ora ana pager kang matesi lakune. Ujare ngakeh, iki sing diarani ‘jebakan pikiran’. (d/ist)***

Pethilan

Jokowi karo keluarga ing kebun raya Bogor

Rukun agawe santosa crah agawe bu­brah.

Dibutuhake panggung interaksi kang toleran

Panggung kampanye malah ana in­toleran.

Korupsi mbegal karaharjane rakyat

Metu pakunjaran wae koruptor isih raharja.