HAFIZA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 10 kali

Bocah ayu ini jenenge : HAFIZA KHAIRA LUBNA, laire ing Probolinggo 4 Juli 2014. Putrane Bapak Burhanudin sarta Ibu Musdalifah sing pidalem ing desa Sumberejo Paiton Probolinggo.  

Pangarep-arepe bapak ibune muga-muga bocah iki dadi bocah sing sholehah lan kasembadan gegayuhane. Adik Khaira atur sungkem kagem Bapak saha Ibu ing dalem, Mbah Nisa, Uti Maryam, uga kagem kulawarga ing Probolinggo, umi Musrifah, Mpi, Mpeng, Ndin. Lan Kanggo Mbak Khirania.

Nyuwun donga pangestu mugi dados tiyang ingkang sholehah, pinter, sehat lan keturutan pepenginanipun. Aamiin!!! *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ana Gusti papane se­mendhe kang kukuh, geneya wedi tiba. Ana Gusti kang kagu­ngan tresna sejati, ge­­neya wedi kela­ngan. Ana Gusti pang­gonane nyenyuwun, geneya wedi kentek­an? Pasrahna saka­behe marang Gusti Kang Murbeng Dumadi.

Klik

60 TAUN ORA ADUS

Adus saben dina penting banget kanggo njaga kesehatane awak. Nanging ora mangkono tumrape Amou Haji, priya tuwa asal Iran iki malah lara kabeh kulite yen kena banyu. Mula dheweke ora tau adus sasuwene 60 taun iki. Nganti-nganti dijuluki priya paling kotor sadonya. Kepriye ora, werna kulite wis padha karo wernane lemah, semono uga teksture atos kaya semen saengga kerep dikira patung yen lagi lungguh meneng wae. (d/ist)

Pethilan

Pirembugan cawapres durung rampung

Dudu mung ngomongi ban serep

Disiapake rekayasa lalu lintas kanggo Asian Games

Jalur zig-zag sepedhah uga ana

Penduduk desa bisa saya miskin

Nah, kena kanggo bahan adol kam­panye