HAFIZA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 121 kali

Bocah ayu ini jenenge : HAFIZA KHAIRA LUBNA, laire ing Probolinggo 4 Juli 2014. Putrane Bapak Burhanudin sarta Ibu Musdalifah sing pidalem ing desa Sumberejo Paiton Probolinggo.  

Pangarep-arepe bapak ibune muga-muga bocah iki dadi bocah sing sholehah lan kasembadan gegayuhane. Adik Khaira atur sungkem kagem Bapak saha Ibu ing dalem, Mbah Nisa, Uti Maryam, uga kagem kulawarga ing Probolinggo, umi Musrifah, Mpi, Mpeng, Ndin. Lan Kanggo Mbak Khirania.

Nyuwun donga pangestu mugi dados tiyang ingkang sholehah, pinter, sehat lan keturutan pepenginanipun. Aamiin!!! *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Apa gunane kasuksesan yen bab kuwi ora mupangati tumrap kita, keluarga lan wong liya.

Klik

Omah Teko

Kaya apa omah impenmu? Apa sing gaya Eropa kanthi maneka saka ing njerone? Utawa pengin sing gaya minimalis nanging tetep nyaman? Kanthi ndeleng maneka inspirasi ing majalah utawa internet, para maos bisa nggathukake maneka desain saengga muncul gaya omah kang unik lan beda saka sing liyane. Salah sijine yakuwi kaya omah kang modhel teko iki? Mbokmenawa kanthi model teko iki para maos bisa nemokake ‘kehangatan’ ing njerone. (d/ist)***

Pethilan

Korupsi proyek mesjid, bupati Solok Kidul resmi ‘tersangka’

Koruptor Indonesia pancen kendel mesisan keblinger!

Prioritas masyarakat jroning blanja ritel nggeser

Dhuwite dicelengi nggo mudhik

Wong cacah 5 kang dinuga teroris dirangket ing Bekasi

Aja lena…