HAFIZA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 67 kali

Bocah ayu ini jenenge : HAFIZA KHAIRA LUBNA, laire ing Probolinggo 4 Juli 2014. Putrane Bapak Burhanudin sarta Ibu Musdalifah sing pidalem ing desa Sumberejo Paiton Probolinggo.  

Pangarep-arepe bapak ibune muga-muga bocah iki dadi bocah sing sholehah lan kasembadan gegayuhane. Adik Khaira atur sungkem kagem Bapak saha Ibu ing dalem, Mbah Nisa, Uti Maryam, uga kagem kulawarga ing Probolinggo, umi Musrifah, Mpi, Mpeng, Ndin. Lan Kanggo Mbak Khirania.

Nyuwun donga pangestu mugi dados tiyang ingkang sholehah, pinter, sehat lan keturutan pepenginanipun. Aamiin!!! *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kowe ma­ngerteni anane watu cilik ing da­lan kang kira-kira ngganggu wong liya, mula singkir­na… Sapa ngerti iku dadi sebab di­gangsarake da­lan­­mu nuju su­warga.

Klik

JEBAKAN PIKIRAN

Atusan wedhus kanthi tertib metu saka kandhange (ranch) ngliwati regol gerbang, mangka ing kandhange mau ora ana pager kang matesi lakune. Ujare ngakeh, iki sing diarani ‘jebakan pikiran’. (d/ist)***

Pethilan

Jokowi karo keluarga ing kebun raya Bogor

Rukun agawe santosa crah agawe bu­brah.

Dibutuhake panggung interaksi kang toleran

Panggung kampanye malah ana in­toleran.

Korupsi mbegal karaharjane rakyat

Metu pakunjaran wae koruptor isih raharja.