Ali
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 20 kali

Sing nggantheng kanthi mripat blongor-blongor iki jenenge Kawiwara Alilan Priyatmoko, putrane bpk Heri Priyatmoko saka Telukan, Grogol, Sukoharjo. Alilan kang lair tanggal 28 September 2014 iki diajab mbesuk dadi bocah kang tansah eling marang wong tuwane, uga gelem nguri-uri sejarah kulawargane.

Ora lali ndherek sungkem kagem para sepuh lan salam kanggo kanca-kanca Njlonet sa-Nuswantara. *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ana Gusti papane se­mendhe kang kukuh, geneya wedi tiba. Ana Gusti kang kagu­ngan tresna sejati, ge­­neya wedi kela­ngan. Ana Gusti pang­gonane nyenyuwun, geneya wedi kentek­an? Pasrahna saka­behe marang Gusti Kang Murbeng Dumadi.

Klik

60 TAUN ORA ADUS

Adus saben dina penting banget kanggo njaga kesehatane awak. Nanging ora mangkono tumrape Amou Haji, priya tuwa asal Iran iki malah lara kabeh kulite yen kena banyu. Mula dheweke ora tau adus sasuwene 60 taun iki. Nganti-nganti dijuluki priya paling kotor sadonya. Kepriye ora, werna kulite wis padha karo wernane lemah, semono uga teksture atos kaya semen saengga kerep dikira patung yen lagi lungguh meneng wae. (d/ist)

Pethilan

Pirembugan cawapres durung rampung

Dudu mung ngomongi ban serep

Disiapake rekayasa lalu lintas kanggo Asian Games

Jalur zig-zag sepedhah uga ana

Penduduk desa bisa saya miskin

Nah, kena kanggo bahan adol kam­panye