Ali
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 58 kali

Sing nggantheng kanthi mripat blongor-blongor iki jenenge Kawiwara Alilan Priyatmoko, putrane bpk Heri Priyatmoko saka Telukan, Grogol, Sukoharjo. Alilan kang lair tanggal 28 September 2014 iki diajab mbesuk dadi bocah kang tansah eling marang wong tuwane, uga gelem nguri-uri sejarah kulawargane.

Ora lali ndherek sungkem kagem para sepuh lan salam kanggo kanca-kanca Njlonet sa-Nuswantara. *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kowe ma­ngerteni anane watu cilik ing da­lan kang kira-kira ngganggu wong liya, mula singkir­na… Sapa ngerti iku dadi sebab di­gangsarake da­lan­­mu nuju su­warga.

Klik

JEBAKAN PIKIRAN

Atusan wedhus kanthi tertib metu saka kandhange (ranch) ngliwati regol gerbang, mangka ing kandhange mau ora ana pager kang matesi lakune. Ujare ngakeh, iki sing diarani ‘jebakan pikiran’. (d/ist)***

Pethilan

Jokowi karo keluarga ing kebun raya Bogor

Rukun agawe santosa crah agawe bu­brah.

Dibutuhake panggung interaksi kang toleran

Panggung kampanye malah ana in­toleran.

Korupsi mbegal karaharjane rakyat

Metu pakunjaran wae koruptor isih raharja.