Irham
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 62 kali

Ayo kenalan karo bocah sing gagah iki. Jenenge “Muhammad Irham Diamanta”,

saben dina cukup disebut Irham. Lair ing Pemalang tanggal 9 Juni 2012, putrane bapak Didi Sumanto ingkang ngajat teng SDN 05 Kendalsari serta ibu Siti Rochimah ingkang dados guru teng SDN 01 Jatirejo.

Mas Irham cita-citane dadi tentara, atur sungkem kangge bapak lan ibu ing ndalem, mbah kakung, mbah putri, mbah nasyfa, lan sederek-sederek sedoyo teng pesucen ugi ten dusun segeran desa Kendalsari.

Mas Irham nyuwun donga pangestu mugi dados lare ingkang sholeh, pinter, sehat, bakti dhateng tiyagn sepuh. Aminn… *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kowe ma­ngerteni anane watu cilik ing da­lan kang kira-kira ngganggu wong liya, mula singkir­na… Sapa ngerti iku dadi sebab di­gangsarake da­lan­­mu nuju su­warga.

Klik

JEBAKAN PIKIRAN

Atusan wedhus kanthi tertib metu saka kandhange (ranch) ngliwati regol gerbang, mangka ing kandhange mau ora ana pager kang matesi lakune. Ujare ngakeh, iki sing diarani ‘jebakan pikiran’. (d/ist)***

Pethilan

Jokowi karo keluarga ing kebun raya Bogor

Rukun agawe santosa crah agawe bu­brah.

Dibutuhake panggung interaksi kang toleran

Panggung kampanye malah ana in­toleran.

Korupsi mbegal karaharjane rakyat

Metu pakunjaran wae koruptor isih raharja.