Irham
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 19 kali

Ayo kenalan karo bocah sing gagah iki. Jenenge “Muhammad Irham Diamanta”,

saben dina cukup disebut Irham. Lair ing Pemalang tanggal 9 Juni 2012, putrane bapak Didi Sumanto ingkang ngajat teng SDN 05 Kendalsari serta ibu Siti Rochimah ingkang dados guru teng SDN 01 Jatirejo.

Mas Irham cita-citane dadi tentara, atur sungkem kangge bapak lan ibu ing ndalem, mbah kakung, mbah putri, mbah nasyfa, lan sederek-sederek sedoyo teng pesucen ugi ten dusun segeran desa Kendalsari.

Mas Irham nyuwun donga pangestu mugi dados lare ingkang sholeh, pinter, sehat, bakti dhateng tiyagn sepuh. Aminn… *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ana Gusti papane se­mendhe kang kukuh, geneya wedi tiba. Ana Gusti kang kagu­ngan tresna sejati, ge­­neya wedi kela­ngan. Ana Gusti pang­gonane nyenyuwun, geneya wedi kentek­an? Pasrahna saka­behe marang Gusti Kang Murbeng Dumadi.

Klik

60 TAUN ORA ADUS

Adus saben dina penting banget kanggo njaga kesehatane awak. Nanging ora mangkono tumrape Amou Haji, priya tuwa asal Iran iki malah lara kabeh kulite yen kena banyu. Mula dheweke ora tau adus sasuwene 60 taun iki. Nganti-nganti dijuluki priya paling kotor sadonya. Kepriye ora, werna kulite wis padha karo wernane lemah, semono uga teksture atos kaya semen saengga kerep dikira patung yen lagi lungguh meneng wae. (d/ist)

Pethilan

Pirembugan cawapres durung rampung

Dudu mung ngomongi ban serep

Disiapake rekayasa lalu lintas kanggo Asian Games

Jalur zig-zag sepedhah uga ana

Penduduk desa bisa saya miskin

Nah, kena kanggo bahan adol kam­panye