Irham
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 48 kali

Ayo kenalan karo bocah sing gagah iki. Jenenge “Muhammad Irham Diamanta”,

saben dina cukup disebut Irham. Lair ing Pemalang tanggal 9 Juni 2012, putrane bapak Didi Sumanto ingkang ngajat teng SDN 05 Kendalsari serta ibu Siti Rochimah ingkang dados guru teng SDN 01 Jatirejo.

Mas Irham cita-citane dadi tentara, atur sungkem kangge bapak lan ibu ing ndalem, mbah kakung, mbah putri, mbah nasyfa, lan sederek-sederek sedoyo teng pesucen ugi ten dusun segeran desa Kendalsari.

Mas Irham nyuwun donga pangestu mugi dados lare ingkang sholeh, pinter, sehat, bakti dhateng tiyagn sepuh. Aminn… *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ora ana sing ora bisa diikhlasake...

Klik

OJEK MAYIT

Ojek mujudake salah sijine jasa angkut migunakake sepedhahmotor. Ing jaman modern saiki, jasa iki malah bisa dipesen liwat HP, yakuwi kang diarani Ojek Online (Ojol). Ojol ora mung ngeterake wong, nanging uga panganan, barang lan blanjan. Nanging senajan wis modern, pranyata ojol ing Indonesia isih klebu biyasa-biyasa wae. Beda karo ojek ing Kongo, Afrika. Ojek ing kene ora mung bisa ngeterake blanjan utawa panganan wae, nanging uga ngeterake mayit! Carane nggawa kanthi cara dibonceng ing mburi lan ditaleni rapet karo tukang ojeke. Maklum, mayit kuwi ora bisa nggamblok dhewe... (d/ist)***

Pethilan

Akibat anane lindhu, pegawe hotel lan restoran dikon prei

Ujian kanggo kita kabeh minangka bangsa Indonesia

Idrus Marham durung karep dadi justice kolaborator

Mbokmenawa isih bingung milih je­neng-jeneng kang pantes di-‘nya­nyek’-ake

Asil ing Asian Games 2018 dadi tetenger gumregah

Kabeh kanggo Indonesia