Irham
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 93 kali

Ayo kenalan karo bocah sing gagah iki. Jenenge “Muhammad Irham Diamanta”,

saben dina cukup disebut Irham. Lair ing Pemalang tanggal 9 Juni 2012, putrane bapak Didi Sumanto ingkang ngajat teng SDN 05 Kendalsari serta ibu Siti Rochimah ingkang dados guru teng SDN 01 Jatirejo.

Mas Irham cita-citane dadi tentara, atur sungkem kangge bapak lan ibu ing ndalem, mbah kakung, mbah putri, mbah nasyfa, lan sederek-sederek sedoyo teng pesucen ugi ten dusun segeran desa Kendalsari.

Mas Irham nyuwun donga pangestu mugi dados lare ingkang sholeh, pinter, sehat, bakti dhateng tiyagn sepuh. Aminn… *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Apa gunane kasuksesan yen bab kuwi ora mupangati tumrap kita, keluarga lan wong liya.

Klik

Omah Teko

Kaya apa omah impenmu? Apa sing gaya Eropa kanthi maneka saka ing njerone? Utawa pengin sing gaya minimalis nanging tetep nyaman? Kanthi ndeleng maneka inspirasi ing majalah utawa internet, para maos bisa nggathukake maneka desain saengga muncul gaya omah kang unik lan beda saka sing liyane. Salah sijine yakuwi kaya omah kang modhel teko iki? Mbokmenawa kanthi model teko iki para maos bisa nemokake ‘kehangatan’ ing njerone. (d/ist)***

Pethilan

Korupsi proyek mesjid, bupati Solok Kidul resmi ‘tersangka’

Koruptor Indonesia pancen kendel mesisan keblinger!

Prioritas masyarakat jroning blanja ritel nggeser

Dhuwite dicelengi nggo mudhik

Wong cacah 5 kang dinuga teroris dirangket ing Bekasi

Aja lena…