Ane
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 10 kali

Sing lagi becak-becakan iki MARGARETHA SHAYNE (Ane) kelas 3 SD sing umur 8 taun, lan adhine lanang EDMUND ZHIO, lagi 3,5 taun.

Ane sing hobine maca lan nggawe maneka kreasi, saiki kelas 2 ing SD St. Theresia Balikpapan. Dene Zhio sinau ing Toddler Oak Tree Course Balikpapan, senengane dolanan dinosaurus, lan pepenginane dadi Captain America.

Putri lan putrane bunda Veteryn lan ayah Antonius Catur iki atur sungkem dhumateng mbah kakung Yosef Karjono lan mbah putri Anastasia Semijem ing Kaliduren, Sleman. Sugeng mahargya ulang taun emas pernikahan, mugi tansah tentrem lan tansaya jenjem. Katur eyang Benny Pantiadi lan eyang Christina Tri, sugeng anglenggahi dalem enggal, mugi anuwuhaken katentreman lair batin. **

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan