Mie Paling Murah
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 29 kali

Mie Paling Murah

Sawijining dina ing warunge Ning Lastri, Cak Kirman andhok mie.

Cak Kirman :          “Ning, aku gawekna mie karo teh anget.”

Ning Lastri :          “Mie goreng apa mie kuah, Cak?”

Cak Kirman :          “Mie kuah, Ning.”

Ning Lastri :          “Sing nganggo rasa apa, Cak?”

Cak Kirman :          “Rasa kare pitik, regane pira, Ning?”

Ning Lastri :          “Rp 10.000, Cak.”

Cak Kirman :          “Walaah, kok larang lho, Ning!”

Ning Lastri :          “Regane tak undhakake, Cak! Merga bahan-bahane padha mundhak!”

Cak Kirman :          “Yen ana mie kuah nganggo rasa liyane sing paling murah, aku gawekna ya, Ning?”

Ning Lastri :          “Ana, Cak!”

Cak Kirman :          “Iku sing rasa apa, Ning?”

Ning Lastri :          “Nek sampeyan gelem iki ana mie kuah rasa telek pitik!”

Cak Kirman :          “!!!!!??? Ya aja nesu ta, Ning....!”

(kir: Sulispriyanto, Surabaya)

 

Jangan

Budi : “Man, tak bedheki ya, timbang nganggur!”

Giman :       “Ya, tak batange.”

Budi : “Jangan (sayur) apa sing ora enak dipangan.”

Giman :       “Jangan (sayur) sing pedhes banget.”

Budi : “Dudu!”

Giman :       “Jangan (sayur) sing wis mambu.”

Budi : “Panggah salah, sing bener Jangan Begadang, lagune Oma Irama.”  (kir: Soebagjo, Kediri)


Bathang

Bardi :         “Wong kuwi kok nggragas, ya.”

Sarkam         :        “Ya ora, kowe dhewe sing nggragas.”

Bardi :         “Nek ora percaya tak duduhi buktine.”

Sarkam :       “Ya, nek gak isa mbuktekne, awas!”

Bardi :         “Gule kae, wedhus mati, opor kae, pitik mati....”

Sarkam         :        “Wis cukup, kae lho enek sapi, cakoten, panganen.” (kir: Soebagjo, Kediri)

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan