NISA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 11 kali

Kenalan yuuuk. Jenengku : ADZKIA MAULIDA KHAIRUNNISA, lairku ing Kendal 9 Januari 2015, omahku ing Desa Wonosari, Patebon, Kendal, Jawa Tengah. Papaku ANDIKA FAJAR SETIADI, mamaku TRI KINASIH.

Adhik MAULIDA atur sungkem kagem Mama saha Papa ing dalem, Mbah Kung H. Badrudin Purnomo, Mbah Kung H. Catur Rudito, tuwin Mbah Uti Hj. S.  Hastuti, Mbah Uti Hj. Hartati sarta para sepuh sanesipun ingkang mboten kasebat asmanipun.

Nyuwn tambahing donga pangèstu, mugi ing mbénjang dados tiyang ingkang solikhah, tansah nampi berkahing Gusti Allah, séhat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh saha migunani tumrap sedayanipun. Aamiin YRA !!! n

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan