Rifki
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 21 kali

Tepungake, jenengku Dzulqia Oktasuha Rifki. Aku lair ing Rembang, 16 Oktober 2011. Saiki manggon ing Jl. Adipati Honggojoyo no 36 Rembang karo bapakku Suhartono lan ibuku Lestari. 

Liwat Sing Njlonet aku atur salam dhumateng bapak, ibu, kulawarga mbah Padmi lan Hadi Pranoto wonten ing  Rembang, kulawarga mbah Hadi lan mbuh putri Poniyah ing Jogja, uga kulawarga ing Riau lan Malang. Salam spesial kagem mbak Harlenta Rahma Adhisa lan Annisa Citra Muslimah sing kuliyah ing FIB Undip Semarang.

Nyuwun donga pangestu muga-muga aku bisa mujudake gegayuhanku. n

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan